Bütün erkekler aynı mı on yıllık eşinizi ailenize karşı korur musunuz kapatılsın mı erkekler?

On yıldır evliyim hala beni korumuyor kendine göre koruyor bir çocuğum var sekiz yaşında. Bu adamı sevmediğim ve ona güvenmediğim için rahatıma da düşkün olduğum aslında en çok rahatıma düşkün olduğum için tekrar anne olmadım olmak istemedim. Belki bir gün aşık olurum severim sevilirim diye. Çocuk sayısı fazla olunca aşka dair hayaller kurmakta zorlaşıyor. Çocuğum büyür ve aşkı yaşarım sevdiğimle belki bu adam sonsuza kadar gider hayatımdan.

Evlenmeden önce seni üzmeyecem demişti yalancı hayatında hiç kadin görmedi ki

Sevmiyorsan niye evlendin diyeceksiniz görücü usulü yaşımın küçüklüğü kendimi tanımıyorum öz güvensizim çirkin görüyordum kendimi halbuki çok tatlıyım severim sandım sevmediğimi bile bilmiyordum aslında

Ben sevmek ve sevilmek istiyorum kolay değil sevmediğin bir adama dokunmak eşimi hiçbir yönden beğenmiyorum ve sevmiyorum huyunu sevseydim belki dış görünüşünü de görmezdim

Kocam aşk yaşamak istiyor benimle televizyon falan izliyor romantik seyler falan gözleri dolarak bakıyor geliyor beni öpüyor siliyorum yanağımı elimde değil

Ben de aşk yaşamak istiyorum ama onunla değil hiç korumadı beni koruduğunda da kendisi de ailesiyle çatışma yaşadığı içindi onun da bir önemi olmuyor zaten

Ailesi için bana tehditler savurdu kapının önüne koyarım seni gibisinden dengesiz patavatsız birisi çok sıkıldım ondan artık her yalanını yakalıyorum

Kötü birisi değil aslında ama beni hep geriletti ve benim onunla uğraşasım yok küfür ettiginde gülüyorum

Ben şartsız kosulsuz sadece sevildiğim için korunmak istemiştim

Ben ailesine yanlış bir şey yapsam hemen anlayıp bana bileniyor peki niye ailesi bana yanlış yaptığında algıları kapalı oluyor

Güvenmiyorum kocama beni aldatmaz aldatsa da umrumda olmaz yakışıklı bir adam değil 160 boyunda keşke onunla evlenmeseydim çocuğumun babası olduğu için diğer kötü huylarını söylemeyecem az da olsa saygım var ona sevmesem de

Bana çok küfür ediyor sülaleme küfür ediyor umrumda olmuyor artık alıştım ondan koptum hatta o küfür ederken gülüyorum boşan falan diyeceksiniz boşanmak kolay değil kızımı düşünmek zorundayım kizim ona çok düşkün

Kaynana kayınbaba başımda değil diye de evet dedim buna. Beni yengelerine karşı korumadı hiç bana tuzak kuruyorlar yigenleri falan aslında sevmiyorlar eşimi bana karşı kullanıyorlar onu. Bayramlarda yiğenleri mahsus eşimi arar beni dışlamaya çalışıyorlar karıma saygı duyun demiyor korkak birisi yengeleri benimle uğraştı ağızlarının payını verdim kocam çok zavallı birisi kendisini evinden kovan yengesini kaydediyor halbuki herkes onu sildi

Kocam aşk yaşamak istiyor ama ben istemiyorum güvende hissetmiyorum çünkü gözlerine bakamıyorum beni korumadı lafımı taşıdı ailesine

Herkesten nefret ediyorum kendilerine bakmadan beni kötü ilan eden herkesten

Kocamı dışlandığı zaman ailesine karşı korudum onun laf taşımasına rağmen artık benden bu kadar ama o beni korumayıp sevildiğini sanıyor halbuki kimsenin onu sevdiği yok beni sinir etmek için onu kullanıyorlar

Ailesi evime gelemiyor izin vermiyorum eşimi de artık korumam zaten ailesinin numarasını falan sildim hiçbirini kabul etmedim çekemem entrikayi falan defettim hepsini

Doğum günümü az kaldı bu adam kutlasın ailesine gösterelim falan filan hiçbirini istemiyorum yazın tatile çıkacağız ailesine gostermek istemiyorum birkaç resim belki daha fazla değil kafayı bu adamın ailesiyle yemek falan hayır uğraşamam kimseyle beni korumayan ataerkil bir adamla hava falan atamam kandıramam artık kendimi sanki şimdi özgür oldum 😊😊 😊

Evlenmeyin hayatınızı yaşayın kimseyi de kırmayın
Evlenmeyin hayatınızı yaşayın kimseyi de kırmayın
Bütün erkekler aynı mı on yıllık eşinizi ailenize karşı korur musunuz kapatılsın mı erkekler?