- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ay1. atatürk ün kurduğu modern laik Türkiye cumhuriyeti nde yaşamak
2. ilahi güçlerim olsun
3. istediğim birine 3 dilek hakkı bahşedebilmek
13 Yorumla- 7 ay
Ya da geçmişe gidip Atatürk’le Cumhuriyeti birlikte kurabilirsin sjsjsj süpergüçlerim olmasını bende isterdim. Sanırım benim süpergücüm merhamet ve empati olabilir. Bir de telepati 🤭
- 7 ay
O dediklerin bende normal:):)
Dediğini de düşündüm ama biraz kolaycılığa kaçayım dedim
Ben 2. Adam olamıyorum ister istemez rol mol çalarım ayıp olur - 6 ay
Ahahahaha bizde Damrancomran’nıj kurduğu cumhuriyeti’nde yaşıyor olurduk 👻
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 843 cevap paylaştı.
7 ayO dizi güzel mi yahu Bae Suzy var diye izleyecektim Doona ve Start up performansları harika fakat imdb baktım epey düşük puan almış vakit kaybıdır diye es geçtim. Gerçi 80 küsür Kore dizisi izledim elbet yolum kesişecek herhalde. 😅
113 Yorumla- 7 ay
Valla beni sardı, psikopat bir kızın şeytana pabucu ters giydirmesi…spoiler vermeyeceğim ama fantastik romantik komedi. Eğlenceli yani 😊
- 7 ay
Dark 8 imdb olmasına rağmen rezaletti o yüzden dikkatli davranıyorum fakat beğendiğini söyleyen birine kulak veririm. Bende "its okay to not be okay" dizisini şiddetle tavsiye ederim, aylarca etkisinden kurtulamadım desem yeridir. Kore sevdiğini tahmin ederek Healer ile Hwarang da sağlam akıyor, My Demon, My Name, 100 Days My Prince, The K2 de epey sarıyor. 😌
- 7 ay
My name hariç hepsini seyrettim ve haklısın, harika diziler! Healer’i iki kez izledim 😅 My Demon’u sevdiğiysen, Genie’yi de seveceğinden şüphem yok 😊 senden burada feedback bekliyorum seyredersen 😅 henüz bitirmedim, 9. bölümdeyim. Sell your haunted house da güzeldir
- 7 ay
Valla Netflix'de olan genelde 7 ve üzeri olan romantik, komedi, gençlik, drama ne varsa izliyorum Kore, nadiren Netflix'de olmayan Study Group gibi çok konuşulanları da izliyorum ama hepsine sıra gelir elbet. Doctor Stranger ve I Hear Your Voice de efsane, daha bitirmemişsin ama belki dur bakalım finali kötü olacak belki. 😅 Ragnarok izlediysen 3 sezonluk dizi son bölümün yarısına kadar harika, son 15 dakika da rezalet şekilde bitti bağlayamadılar. 🤓 Feedback işi bende. 😎
- 7 ay
Lee Jong-Suk’un tüm dizilerini izledim 😅 k-dramada ilk göz ağrım diyebilirim. Freelance çalışmaya başladığımdan beri çalışmaktan çok dizi izliyorum. KS k-dramadan kaçış oldu diyebilirim 😂 iki günde bir dizi bitirir hale gelmiştim. Önceki diziyi bitirmem nir ayı buldu, Genie bir haftada bitireceğim gibi görünüyor 😅
- 7 ay
Bende aynı durumdayım bazen aynı gün başlayıp bitirdiğim oluyor, isim isimde tanıyorsun bak sen. d W dizisini o kadar beğenmedim Bonus Book ortalamaydı, bende Ji chang wook severim daha sempatiği. 😅
- 7 ay
Bonus Book ilk seyrettiklerimden, fena değil. W eh işte bana hitap etmedi nedense. Ki Chang Wook’un da hemen hemen tüm dizilerini izledim 🤭
- 6 ay
Diziyi bitirdim, güzeldi, tavsiye ederim
- 6 ay
Vaay daha yeni mi bittii? 😅 Tamamdır listemde, bende 3 günde 13 bölüm bitirdim valla aktı gitti "twinkling watermelon" diye 2023 Kore işi bir dizi harika gidiyor tavsiye ederim. 😇
- 6 ay
Dizi bitmesin diye uzattım 😅 4 gün önce falan bitirdim, soruya bildirim gelince sana yazayım dedim 😇
- 6 ay
Vaaay o derece iyiydi diyosuun. 😇 Bende de tam tersi, bir diziyi beğenmiyorsam sürüklenir, hadi 1 bölümcük daha diye kendimi zorlarım anca her gün ama beğenirsem arka arkaya yeni bölüme tıklar hızlıca info ve özeti geçip yeni sahneyi görmek isterim. Bunu da mutlaka izleyeceğim çok teşekkürler. 🙏😎
- 6 ay
Önerdin diziye baktım, güzel görünüyor. İzlerim, teşekkür ederim 🙏😇
- 6 ay
İmdb 8.9 almış zaten kötü olma şansı neredeyse yok, 6 puan alan çok iyi diziler varken bu nasıldır onu düşün. 😅 Rica ederim, iyi seyirler şimdiden. 😌
7 ay-Sağlıklı olan durumunun devamı (mental, fizyolojik)
-kazancımın bir tık daha yükseltmek adına proje ( fikir aydınlanması)
-yaptığım iş nedeniyle herhangibir şansızlık ya da kazadan uzak kalmak110 Yorumla- 6 ay
İlginç… herkes para dilerken, sen kazancını arttırmak için fikir istiyorsun 🤔 zengin olup tehlikeli olan işinden ayrılmak yerine de kazalara karşı korunma. Bunlar senin her şeyin zorunu sevdiğini, hazıra konmak yerine beynini kullanarak, mücadele vererek kendin kazanmayı tercih ettiğini, ayrıca işinin tehlikeli kısmını da sevdiğini gösteriyor. Ayrıca bir adrenalin bağımlılığı da seziyorum 😏
- 6 ay
Para zaten kazanılan bir çok işim yok fazlasıyla güzel yaşıyorum, oysaki fikir
Bambaşka bir şey fikir varsa zaten parada fazlasıyla gelir.
Adrenalin konusuna gelince severim..
En önemlisi “sağlık” sağlık varsa para yenir. Sağlık yoksa paranın da önemi yok.
- 6 ay
Anladım zaten açıklamana gerek yoktu 👻
Ne iş yaptığını da söylesen artık - 6 ay
Bunları konuştuk daha önce
- 6 ay
😒😒
- 6 ay
Sanada günaydın, buraya girmeden önce elini yüzünü yıkadın değilmi ))
- 6 ay
Abtest de mi alayım buraya gelmeden önce 👻🤣
- 6 ay
Sabah yattın öğlen kalktın direk buraya girip yazmana karşı dedim
Ben senin bu cümleleri anlayacak kapasitede biri olduğunu düşünüyoru (m) neden ablam sorgulatıyorsun - 6 ay
Çünkü senle uğraşmak zevklidir 🤣
- 6 ay
Öyle olsun bakalım
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sonsuz dilek hakkı, para, huzur, sevgi (sonsuz dilek hskkı olmazsa diye😂)
13 Yorumla- 7 ay
Sonsuz dilek hakkı 👍🤣
- 6 ay
Rica ederim ☺️
Yapay Zeka Cevapladı
Üç dilek hakkım olsaydı, ilk olarak sağlık dilerdim. Sağlık olmadan hiçbir şeyin keyfi çıkmıyor. İkincisi, sevdiğim herkesle huzurlu ve mutlu bir hayat geçirebilmeyi isterdim. Son dileğimi de dünyada herkes için barış ve anlayış olmasına adardım. 🌍✨ Çünkü güzel bir dünya hepimiz için en büyük armağan olur. Peki sen ne dilerdin? 😊💫
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şöyle parmağımı şıklatayım 🫰🏼 istediğim yere ışınlanayım. Yiyeyim hiç kilo almayayım. Üçüncüsü cepte kalsın
17 Yorumla- 7 ay
Işınlanmayı bende isterim 😊
Günde iki-üç bardak limonlu su kilo vermek için baya etkili (verdikten sonra da almayı önler) bunun yanında ekmek, kola ve paketli/işlenmiş gıdaları tamamen hayatından çıkarırsan, protein ve sebze ağırlıklı beslenme ile kilo almadan yiyebilirsin 😊 - 7 ay
Valla ben kolakoliktim, yerine limonlu su içmeye başladım. Zayıf olmama ramen selülit bağlamıştım, çokta garipsemiştim. Kolayı limonlu suyla değiştirdikten sonra selülitten eser kalmadı, dolayısıyla gönül rahatlığıyla limonlu suyu tavsiye edebiliyorum 🤍🌸
- 7 ay
🤗🥰
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
6 ayBahçeli müstakil bir ev
Eski sevgilim
Sağlık
14 Yorumla- 6 ay
Ooo güzel. Kendin gidip o eski sevgiliği alamaz mısın peki?
- 6 ay
Hayır canım bu imkansız bir şey oldu maalesef 😌 ne o gelebilir nede ben ona gidebilirim
- 6 ay
Üzdü 🥺😞
- 6 ay
😌🥺😢
- Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı.
u 7 aysorunların düzelmesi
11 Yorumla- 7 ay
Toptan çözüm tek dilekte 🧿
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 aySınırsız param olsun
Sevdiklerim hep yanımda olsun
Gerçek aşkta beni bulsun geç olmadan isterim
14 Yorumla- 7 ay
İnşallah 🤲
- 7 ay
Bu arada yukarıdaki filmi izlediniz mi nasıldır
- 7 ay
Dizi o, 13 bölümlük. 10. cu bölümdeyim, gayet güzel ilerliyor 😊
- 7 ay
Peki 🥰🥰
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Asla hasta olmamayı, sonsuza kadar Cennet'te kalmayı, müthiş bir hayat yaşamayı 😄
12 Yorumla- 7 ay
Asla kısmında hemfikiriz 😊 Benim ilk dileğim sonsuz dilek hakkı, ikinci dileğim, hastalık, yaşlılık ve ölüm olmaması, üçüncü dileğimse herkesin refah içinde sevdikleriyle mutlu mesut yaşaması 🤍🌸
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ay1) annemin yanımda olmasını
2) sevdiğim adamla evlenmeyi
3) fit olmayı15 Yorumla- 7 ay
🥺🥺 üzgünüm aşkımsuu, ilk iki tanesi elimde değil 😞😞
- 7 ay
Düşünmen yeter 🤍🌸
- 7 ay
Seviliyorsun kuzumsuu, dualarım ve kalbim seninle 🤲🤍😇
- 7 ay
Çok teşekkür ederim bitanem inan bende seni çok seviyorum
- 7 ay
😍🥰🤗
- Aile & Toplum konusunda 770 cevap paylaştı.
7 ayZamandan muaf olmayı, acıdan muaf olmayı, mekandan muaf olmayı. Bu kadar
11 Yorumla- 6 ay
Süper dilekler 👍🤝
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayBütün dileklerim kabul olmasını huzur ucuz ev bulmak
12 Yorumla- 6 ay
Hepsi gerçekleşir inşallah 🤲 😇
- 6 ay
Teşekkür ederim seninde🤲😇
- Aile & Toplum konusunda 10,1b cevap paylaştı.
7 aySınırsız para,
Sınırsız sağlık,
Bi de seni ineğe çevirirdim.
13 Yorumla- 7 ay
Nedennn? Başka haywan mı kalmadı? Hintli misin kutsal inek aşkına 😂😂😂
- 7 ay
Sana başka türlü tapamazdım
- 7 ay
Puhahaha benden puma olur kardeş ineği de geyiği da çiğ çiğ yerim ben 🤣🤣
Gizli Üye(30-35)7 ayRahmetli babamın geri gelmesi
Hayatımda bazı insanlar ve kötü olayları silmek
Son olarak mutlu mesut yaşamak
Ha bu arada o dizi veya film mi
14 Yorumla- 7 ay
Evet dizi ☺️
Cevap sahibi7 ayNe dizi
- 7 ay
Genie, Make a Wish eğlenceli bir dizi
Cevap sahibi7 ayİzlerim
Gizli Üye(30-35)7 ayşu an seni seni seni 😅😅😅 çok pislikçe olabilir evet 😬
180 Yorumla- 7 ay
Neden ben, hakkımda hiçbir şey bilmiyorsun ki 🤷♀️
Cevap sahibi7 ayEğlenceli biri olduğunu bir kaç yorumunda paylaşımınds gördüm, hissettim. Hm 2 dilek hakkım sen olurdun 3. İse seninle geçen koca bir günüm olması olurdu. Deli gibi her şeyi yaşayabileceğimiz tadını cıkarabilecdğimiz bir gün 😅
- 7 ay
Eğlenceli olduğum doğru sjsjsj. Beni, her saç rengi değiştirmemle bir ünlü ses sanatçısına benzetirler. En son 1 ay önce Hepsi grubundan Gülçin’e benzetildim, ama benim tipim Angelina Jolie. Bir dileğini Angelina gibi görünmem için kullanır mısın?
Cevap sahibi7 ayDileklerim kabul olursa bir nevi Angelina jolieye benzeyen bir hatunla mı bir günüm geçmiş olcak, sabahlamış olcam. Allahım içim karıncalandı 😅😅 eğlenceli olmak iyidir jsjs sıkıcı olmamak gerek. Tadını çıkaralım dimi bazı şeylerin :)
- 7 ay
Bu arada bir gün yerer mi? Acayip alışkanlık yaparım 🤣
https://youtu.be/ruxOjnKd5iU?si=BKp6l2t4btav9vSH
Cevap sahibi7 ayDoymaz mıyım sana yani. Bence sende doymazsın. Deli dolu birinin kolunda olduğun her dakika o enerjiyi aldıgında son bulmasın isteyebilirsin.
Şarkı da tam benden sana gelmelik 😅- 7 ay
Bilemem artık, senin özgüvenin lafa geldi mi tam da, gizlenen ben değilim 🤣
Cevap sahibi7 ayGizlenmeyebilirim. İstek bile atabilirsin bu arada. Yemem seni. Ya da yerim bilrmedim şu an emin olamadım kendime 😅😅
- 7 ay
Büyük kötü kurt seni 🤣 yemeye kalkarsın, sonra seni engellemek zorunda kalırım…. bu durumda beni göremez, hasretimden zayıflar, güçsüzlenir ve hasta olursun…. kıyamam 🥺
En iyisi eklememem olur 😅
Cevap sahibi7 aySaçmalamaaaa. Yemeye kalkmammm seni. Yemem ama karşımds piştigini görmek haz verebilir 😅 sonra sen yemek isteme 😅😅😅 zayıflar, güçsüzleşir ve ölürüm sjsjsj oha darkcım angelcimmm. Anlattıgın kadar haz alacagım bi kadın olursan sende az iddialı değilsin bak 😅😅 yemem korkma ekle 😅😅
- 7 ay
Çok fenasın başa belasınn 😆😆 ama ateşle oynamak sandığından daha tehlikelidir, yanarsın🔥😈
Cevap sahibi7 ayFenayımdır da başa bela değilim 😅 ateşle oynamak istiyorsam. Bedenimi hissetmeyecek kadar uyuşmuş hale getirsen. İddialısın ama dediğin kadar mısın 😅 yandıgım kadardan fazlası karşımdakini tutuştururum ama 😈 naptın bana diye kıvranma sonra 😈😈
- 7 ay
Sanırım asla öğrenemeyeceksin 👻 bu hayatta değil en azından… bir sonraki hayatımda gel deyip nokta koyalım mı, ne dersin 😅
https://youtu.be/tiEt1qkaaGA?si=TOQb6nHx7aU1dEK6
Cevap sahibi7 ayBenlik değil. Çekimser olacagın bir durum hiç değiiil. Bi çizgi çizelim ve çizgiyi aşmadıgımız sürece hiiiç hiç sorun da değil bence 😅 nokta değil virgülleyelim. Bak beni dinle pişman olmayacaksın 😅😅 en azından ben yemem seni. Sen yersen de ben engel olurum 😈😈😅
Cevap sahibi7 ayAyıp be sanaa
- 7 ay
Haram yemem 😆😆
Cevap sahibi7 ayZorla yazdırmış gibi oldum. Tatmin olmadım 🥺
- 7 ay
Ahahaha zorla yazmam ben. Uykumda da yazamam ya 😅
Cevap sahibi6 ayBana her zaman nerde olursan ol yazacaksın flan 😅 şu an yatağındasın ansızın kalkıp bile yazabilirsin:))
- 6 ay
Yatağımda değilim, yemek yedim şimdi de çilek yiyorum 😅
- 6 ay
Sen neden uyanıksın bu saatte 🤷♀️
Cevap sahibi6 ayÇilek dudaklarınaaaa yapışıp kalcaaam 😅😅 bu saatte ne bu enerji. Çilekte ekstra enerji verir. Yapma yanarız
- 6 ay
Yok ya 2-3 tane çileğin zararı yok 😅 yakmaz kimseyi. Harbi bu saatte uyuman gerekmiyor mu
Cevap sahibi6 ayAkşam erken uyumuşum dışardaydım gezdim tozdum yorgun geldim. Şimdi de uyandım yatamıyorum. Dizinde sallayacak gibi tepkiler veriyosun 😅😅 sen neden uyumadın çilek kız
Cevap sahibi6 ayCanım dondurma çekti bi yandan dondurma yiyorum 😅😅
Cevap sahibi6 ayCanım sana gece bile ulaşmak zor 😅😅
- 6 ay
Oo afiyet olsun 🙂 bende akşam 2-3 saat uyudum, 11-12 gibi uyandım 😅
- 6 ay
Aynı gün üç soru sorarsam, sorudan soruya geçmek zorunda kalıyorum, 97 tane bildirimim var, dm kapalı olduğu halde
Cevap sahibi6 ayOoo hatuncum sende çok yoğunsun dmyi açsan demek kan gövdeyi götürecek 😅😅 97 bildirimden 2-3 kız arkadaşın ve tek erkek benim bildirimlerime geri dönersen hiç bir sorun ile karşılaşmazsın ama biliyorsun dimi. Her şey senin güzel vakit geçirmen içiin. Tamamen tertemiz, masum kalbim ile diyorum 😏😅
- 6 ay
Demiş büyük kötü kurt 🐺
Cevap sahibi6 ayAhahah büyük kötü kurt sözüne iyi alıştın seen. Öyle bi diyosun ki elimde olsa seni yerim gibi. Sence şu an burada olsan öyle bir şey yapar mıyım ben 😅😏
- 6 ay
Ben demesem de sondaki smiley öyle diyoo
Cevap sahibi6 ayAhaha yani birazcık olabilirdi 🤏 ama öyle wuhuu değil tabi. Azcık yorulursak daha güzel yatarız düşüncesinden. Ondan yaniii ondaaan 😀 ikna edemedim ark listene eklenmeye bunu da halledelim cidden 😀
- 6 ay
Eğlencelisin, hoşsun ama seni eklesem, onlarca kişiye ayıp olur. Ben onlardan anlayış beklerken ki sağolsunlar anlayış da gösterdiler, seni ekleyemem. Ayrıca nedir bu evli kadın merakı valla bi türlü anlamıyorum 🤷♀️ Evli = off limits 🤦♀️
Cevap sahibi6 ayBak şöyle yapıyoz. Şşş ses çıkarma. Sessiz sedasız ekleşip kimseye bir açıklama yapmadan kayboluyoruz buradan. Üstüne üstelik kimsenin de haberi olmaz. Eğlenceli, hoş ve en önemlisi arkadaşca. Evet bazen pislik yapabiliyorumdur ama arkadaşca. Evli merakı falan değil sohbetin güzel, muhabbetin sarıyor. İlgimi çekti. Bu yani. Evli merakı faln hiiç hoş olmadı 😀
Cevap sahibi6 ayBana bırak. Pişman olacagın bir durum olmayacak
- 6 ay
😈😏🤭🙄😕😣😑☠️
Cevap sahibi6 ayBi yanın istiyo bi yanın dur mu diyo senin😄😄😄
- 6 ay
Tercüme edeyim Gizlicim
😈 Seni şeyytaaan, seni uyanııık. 😏bi akıllı sen misin, bizde bilmiyor muyuz 🤭 senin gittiğin yoldan ben geri geliyorum 🙄 ama uslu duruyorum işte malum sebeplerden 😕 ayrıca sadece istek atan herkese haksızlık değil 😣 eşime saygısızlık yapmış olurum 😑 bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam ☠️ racona ters
Cevap sahibi6 ayGizli değilim biliyorsun bu arada beni. Yani şu an öyle olmuş olabilirim ama biliyosun beniii 😄😄 saygısızlık içeren, sana yapılmaması gereken bir şey olmayacak ki. Sen geliyorsun o yoldan ama ben dogru yolda gıden masum bir gizliyimmm 😄😄 şeytan mııııı baak baaak. Sen zorla yanlıs yola saptırırsın benib😄😄😄
- 6 ay
Cıx cıx cıx…görüşte seni seni seni vs vs diyen bendim sanki 🤦♀️
Cevap sahibi6 ayAaaa asla seni seni vs vsss olmaz ben efendi bir beyefendiyimm. Zorla güzellik olacK hali yok. Sende şeytanlık var ama zincirlerle tutuyosun 😄😄bi açsan onu ne çıkcak içinden
- 6 ay
Civciv çıkacak, kuş çıkmayacak 😂 çok mu merak ediyorsun içimdeki şeytanı? 😈
Cevap sahibi6 ayİçindeki şeytan kısmında yanılıyormuyum. Bence çok fena da kendini zapt ediyor bir şekilde 😄😄 peki ya etmezse:)
- 6 ay
Kıyamet kopar…kıyamet meleği olduğuma göre… 🤣🤣
Cevap sahibi6 ayÇok iddialı. Nefes nefes kalırım da nefes nefese bırakırım da diyosun yanii 😄😄 bak sen kıyamet meleğine. Bende zorla nefes nefese kalmak istiyorum. Kaşınıyorum belki de 😄😏
- 6 ay
La ben ne diyorum sen ne anlıyorsun 😂😂 ben dünyanın sonunu getirir içimdeki şeytana diyorum, sen mutlu son anlıyorsun 🤦♀️🤯
Cevap sahibi6 ayAhahah mutlu son anladım valla 😄😄😄 yaa o durumda dünyanın sonunu nasıl getircen. Gel ben sana dünyanın sonunu gösteriym, anlatayım 😄😄
- 6 ay
Haram haram olm seni nikahıma almak zorunda bırakma beni 😂😂
Cevap sahibi6 ayBi imam nikahıı. Sonra sabahlar olmasın. Yalnız bi elin yağda bi elin balda. Hayat sana güzel ama ben bal olurdum 😄😄
- 6 ay
Tabiiki imam nikahı, resmi nikah kontenjanım dolu 🤣🤣
Cevap sahibi6 ayHem saglıkçın ayağına kadar geldi. Çok amaçlı kullanabilirsin beni. Hastalıkta sağlıkta diye boşuna dememişler değil mi 😄😄 hmm olur olur imamada okeyim ben 😄😄 şeytanı görcem ama dimii. Dünyanın sonu olan şeytan değil ama demek istediğim 😏😄😄
- 6 ay
Sen sağlıkçı mısın? La ben seni realde tanımıyorsam ne olayım 😅
Cevap sahibi6 ayO ne demek ya. Reelde tanımak derken. Valla anlamadım. İşlettiğimi falan mı düşünüyorsun
- 6 ay
İstanbul’da özel bir klinikte mi çalışıyorsun?
Cevap sahibi6 ayEczacılık işi ile meşgulüm klinik falan değil 😄😄 tanımıyorum saçmalama. Tanıyıp gelip burada şeytanlıgını göster falan mı dicem. Kendine gellll 😄😄
- 6 ay
Yok be öyle değil, bende sağlık sektöründe çalıştım, dolayısıyla doktor hemşire olan tanıdıklarım çok
Cevap sahibi6 ayHı yok tutmadııı. Ama dediğim gibi. Hastalığında da bakarım yatakta da bakarımm yaaa her eve böyle imam nikahlı koca lazım işte dimi 😄😄
- 6 ay
Aşık olan kabul etmez ki, khak da vermiyor değilim, ben olsam bende kabul etmem 🤣
Ya sesinin yapcak daha iyi bir şeyin yok mu? 😂😂 - 6 ay
Senin*
Cevap sahibi6 ayİşte bi istek. Valla içimde kaldı. İster imam ister resmi okeyim kahretsin okeyiiim 😂😂😂 al beni duvardan duvara vur hepsine okeyim
Cevap sahibi6 ayayıp sana.. Daha rahatsız etmem rahat ol. İyi günler.
- 6 ay
Ortalık güzel, zeki ve bekar kızlarla dolu sdghj hepsi de şöyle düzgün bir adama onları keşfedip bulmayı bekliyor 😅 onlardan birini bul sen bir an önce 😊👋
Cevap sahibi6 ayBuldum işte karşımda. Keşfettim seni :))
- 6 ay
Bekar dedim 😒
Cevap sahibi6 aySeni seçtim pikaçu 😄😏 dini nikahımıza noldu 😏 ya harbi sanki geçsek diğer tarafa. Seni yoldan çıkarakcakmışım gibi konuşuyorsun
- 6 ay
Benim dm’e zamanın da sabrım da yok. Alsam ne olur, yazamam ki. Bi yazarsın saatlerce cevap beklersin, ne gereği var? Böyle daha iyi işte kimse kimseden anlık cevap bile beklemez. Bir de trip mrip de çekemem ben, yok görüldü attın, yok yazmıyorsun (ki yazmam doğrusu) vazgeç bu sevdadan, görüşlerde karşılaşırız ne de olsa 🙂
Cevap sahibi6 ayBu şekilde tepkiler verdiğin için şu an orada olsam sana neler neler gerçekten 😄😄 ateşi Barutu görürdün artık 😄 niye trip atayım sevgili mi oluyoruz sanki
- 6 ay
Alaaaam ben yazmam diyorum, sen tüm yazdıklarımın içinden tripe mi gakıldın? 😂😂
Cevap sahibi6 ayNiye yazmayasın. Varsayalım yazdın. Konuştuk aaa iyiden iyiye hoşuna da gidiyo. Şşş aramızda bu yazılanlar. Napcan hoşuna gittiği yerde durdurcan mı kendini
- 6 ay
Elbette ve bir tek sana yazık olur. Sonra bunun gibi 👇 bir serap için haykırıp kendini paralarsın
https://youtu.be/M4ZoCHID9GI?si=5_YjymfTCe0rzASY
😱👻
Cevap sahibi6 ayHı aşkından yanıp kendimi soğuk sulara atarım 😄😄 hiç bir şeyin farkında değilken tahrik ederim seni. Kim neyi serap görür kim neyi hayal eder o zmn görürsün :)
- 6 ay
Bak şöyle yapalım. Şimdilik burada bırakalım…
https://youtu.be/tiEt1qkaaGA?si=g-0UFmHCyvG156rE
Cevap sahibi6 ayDarkcım takip ediyorum et sende :)
- 6 ay
Gizlicim, edersem dm atabilirsin, yemezler 🤭
Cevap sahibi6 ayDmden seni yemeyeceğim et. Bu artık namus meselesi haline geldi farkında değil misin 😄😄
Cevap sahibi6 ayYaaa bak beni beni et dedim sen başkasını etmiştin sonra da onu takipten çıkmışsın 😏😏😏 gözüm kalldı sende
- 6 ay
Sen işi gücü bırakıp beni mi takip ediyorsun? Dün toplu takipten çıkma eylemi gerçekleştirdim. Ayrıca seni eklesem bile kısa zamanda takipten çık demeye başlarsın 😂
Cevap sahibi6 ayYeap darkcım angelcimm. Sizi takip ediyorum aaa neden çık demeye başlayayım. Sapıklık yaparsan bu dediğin olabilir sadece :))))
6 ayAnnemi iyilestirmeyi
baskada bisey yok
yeterdi o bana
13 Yorumla- 6 ay
Bende annemi geri getirmek isterdim 😞 Annen için acil şifalar dilerim 😇🤲
- 6 ay
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun annenin insallah.
Benimki de vefat etti - 6 ay
Çok üzüldüm 😞 Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah 🤲
Huzur diliyorum ben sadece
11 Yorumla- 7 ay
Güzel 🙂
Sınırsız huzur, mutluluk ve sağlık. 🍀
13 Yorumla- 7 ay
Allah nasip etsin inşallah 🤲🤲
- 7 ay
Amin ecmain 😇🤲
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
7 ay1 insanlar yok olsun başka şey istemem
11 Yorumla- 7 ay
Neden?
Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tek dilek olarak buradan gitmek
13 Yorumla- 7 ay
Nereye kanka
- 7 ay
Napıcan Suriye’de? Başka yer mi kalmadı 😂
Aile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı. Ben napolyonum kardeş, para para para diyorum.
16 Yorumla- 7 ay
😂😂
Bu yüzden Lonely-sin galiba 😅 - 6 ay
Haklısın ama parayla oluşturulan çevre ne kadar sağlam bir çevre olur? Paran kadar sevilmek de çok işine gelebilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum, gerçek sevgi olmaz çünkü 🤔
- 6 ay
Olur inşallah
7 aySağlık, mutluluk ve para.
17 Yorumla- 7 ay
Degistirmek istiyorum 😅 sağlık, sevdiklerim ve para 👍😍
- 7 ay
Olur tabi sjsjsj keşke bunları gerçekleştirecek Genie ben olsaydım 😊
- 7 ay
Çok tatlısın 😂😂
- 7 ay
Kendimi kendimize yeteriz yaa boş ver çözdüm ben işi hiç kimseyi düşünmeden keyfine bakacaksın bu hayatta fedakar olan kaybediyor, bencillerin kafası rahat vesselam... 🤣🤣😉👍
- 7 ay
Yiiaaa sende çok tatlısın 🥰🫶
- 7 ay
Keşke o dediğin mümkün olsaydı. Bizim evde herkesi ve her şeyi ben düşünmesem deprem olur, tsunami olur, herkes birbirini yer ama yiyecek yemek bulamazlar 😂😂
- 7 ay
🤣🤣🤣
- Aile & Toplum konusunda 838 cevap paylaştı.
7 ayDlek hakımın sonsuz olmasını heralde
11 Yorumla- 7 ay
Mantıklı 😊
belli değil mi
16 Yorumla- 7 ay
Değil 🤔
- 7 ay
Para varsa hepsi gelir yaw sjsjsjs Allah’tan dilesen bile olur 🤲
- 7 ay
Allah arttırsın 🤲 olmayanlara da gani gani versin
Ne istediğimi bilmiyorum bu ara
17 Yorumla- 7 ay
Sonraya saklarsın dilek haklarını 😁
- 7 ay
Yok yok geçmez, sihirli lambanın skt’si yok 🙃🙂
- 7 ay
Paylaşmak güzeldir :))
- 7 ay
Bizde bu pozitiflik ve iyi niyet varken dünya dönmeye devam edecektir. Allah sayılarımızı artırsın 🤲
- Aile & Toplum konusunda 568 cevap paylaştı.
7 ayPara para daha çok para
13 Yorumla- 7 ay
İli dileğin heba oldu de sene 😅
- 7 ay
İki*
- 7 ay
Heba meba veba
Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı. B cup, 90 60 90, tutkulu
11 Yorumla- 7 ay
Bulunmaz hint kumaşı mı bu, gez dolaş bulursun yaw 😅
güçlü devletler yok olsun
11 Yorumla- 6 ay
Sende haklısın 🤔
7 ayAraba iş para
11 Yorumla- 6 ay
Olur inşallah 😇🤲
Aile & Toplum konusunda 818 cevap paylaştı. Hiç bişey
14 Yorumla- 7 ay
Aaaa neden
- 6 ay
Ne güzel! Maşallah 🧿
7 ayBence herkes para para para der benccee
13 Yorumla- 7 ay
Evett ama o tek dilekte yeterli :)) peki diğer iki dilek hakkı ne olsun?
- 7 ay
Sınırsız para ve çok para olsun ahhahaha
- 7 ay
Olsun bakalım 😊🌸
aklen normal olmayı dilerdim herhlde
17 Yorumla- 7 ay
İyiymiş 😅
- 7 ay
Yani evet, bende isterdim de bazen düşünüyorum, kendime deli diyerek haksızlık mı ediyorum ne…. bakıyorum da çoğu “normal” insandan daha normal gibiyim 🤔
- 7 ay
Hepimizin mental durumu farklıdır tabi, o konuda bir şey diyemeyeceğim. Ben ilaçlı tedavilere karşıyım ama çok gerekliyse kullan tabi. Bu arada safranı bir araştır, bir çok soruna iyi geliyor. Biraz pahalı ama bence değer, yeterki gerçek safranı bul kullan. Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah! Dualarım seninle 🤲
- 7 ay
Rica ederim 🙃🙂
Aile & Toplum konusunda 880 cevap paylaştı. çikolata şelalesi
123 Yorumla- 7 ay
Tüm avm’lerde var o 😅
- 7 ay
Yok, anlat da anlayalımm
- 7 ay
Hee tatlı sorumla alakalı mı 😅
- 7 ay
Görsel hafızam iyidir de jeton köşeli, arada takılıyor 😅😆
- 7 ay
Jin’in onu sana vermesi için başkasından koparıp alması lazım…. gönlün buna razı mı 🤔
- 7 ay
Sen küçükken başkalarının oyuncakları alıp gider miydin? 😂
- 7 ay
Sahipleri üzülüp ağlamıyorlar mıydı? Aile buna izin verir miydi, alıp gitmene yani?
- 7 ay
Yok yok olur, bensiz yaşayamaz o sjsjsj yazıktır günahtır başka bir tatlı dile sen 😅
- 7 ay
Çen ne tatlışın çen böyle, ama o tatlı olmaz oğluşumm zararlı, kaka pis o! anniş çana daha güzeli alşın mı yavrum, he mi kuzum 😅😂👻
- 7 ay
Çikolatalı Parfe ve üç çikolatalı brownie mmmm cinayet işlenir bu ikisi için 🫦😋
- 7 ay
Bence yemedin için öyle düşünüyorsun. İkiside çikolatanın geliştirilmiş sürümü, en üst versiyonu gibiler sfghk
- 7 ay
Heeeyyyt yeter yavrum sen hiç laftan anlamaz mısın çocuğum sana tatlı matlı yok aaaaaaa alırım seni ayağımın altına sabır sabır nereye kadar…. oops anne terliği taze bitti kırbaç mı kamçı mı gelir artık bilemem 🤣🤣
Gizli Üye(25-29)7 ayParrra
46 Yorumla- 7 ay
Sinirsiz alisveris 😂
- 7 ay
Hemde çok para demi
- 7 ay
Başka?
- 7 ay
Güç ve başarı
- 7 ay
@omurcancan ne güzel olurdu di mi 😆
- 7 ay
@DarkAngelNyxx Evet harika olurdu hemde
akıl akıl aklı kullanacak akıl
03 Yorumla- 7 ay
Allah versin inşallah 😁
- 7 ay
Ecmain 🤲
Gizli Üye(36-45)7 ayBir dövüş film inde başrol olarak oynamak
13 Yorumla
Cevap sahibi7 aySen de ister miydin oyle
- 7 ay
İlginç ama güzel bir dilek 🙂
Cevap sahibi6 aySen istemez miydin, bir zeyna gibi mesela
7 ayPara sağlık kadın
11 Yorumla- 7 ay
Kadın 😅 sokağa çık adım başı bulunuyor yaw
7 aySonsuz dilek hakkı
11 Yorumla- 7 ay
Bencedee 😆
Gizli Üye(18-24)6 ayAvrupaya geri gitmek
17 Yorumla- 6 ay
Sana formülünü vereyim mi? Avrupalı kafa dengi düzgün bir kız bul evlen, hooop avrupadasın :))
Cevap sahibi6 ayTaktik verir misin istek attm
Cevap sahibi6 ayÖzelden taktik ver
- 6 ay
Verdim ya zaten 😅
Cevap sahibi6 aySohbet edelim istek attm mesaj gönder de
- 6 ay
Sana ilk, KS’de zibilyon kez söylüyorum. DM off
Şimdi İstanbul’da mısın ve İngilizce biliyor muzun?
Cevap sahibi6 ayBursa İngilizce yok Almanca italyanca var
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat