Twitterda tesettürlü kızlar arasında sürekli muhabbeti dönüyor bunun
doğru mu bu, bana saçma geldi ama bilmiyorum
Twitterda tesettürlü kızlar arasında sürekli muhabbeti dönüyor bunun
doğru mu bu, bana saçma geldi ama bilmiyorum
Takılmalı bişey arıyor olabilir Belki.
Muhafazakar erkek derken aslında bazen şöyle oluyor
Aile muhafazakar. Çocuk da mecburen biraz öyle o yüzden istediğini gizliyor. Aileye açık kız götüremez ama takılmak için öyle bir kız arıyor olabiliyor
Yoksa sanmam
başörtülü olmayınca takılmalık mı oluyor nasıl bir mantık bu
kendimce bir yorum yaptım. Doğru ya da yanlış olmak zorunda değil.. Herkes böyle olacak diye bişey de yok..
Ama bu muhafazakar dediğinin bazısı açık bir kızla evlenmeyi düşünmez. Çünkü ailesi kabul etmez olarak biliyor. Kendisi de istemiyor. Evleneceğim kız kapalı olsun diyor
Var böyle insanla r genelleme yapmak doğru olmaz
Bu konuda genelleme yapmak pek doğru olmaz çünkü her bireyin tercihleri ve inanışları farklıdır.😊 Muhafazakâr erkeklerin açık saçlı kızlara ilgi duyması ya da tam tersi, tamamen kişisel bir durum. İnsan, her zaman görünüşten ziyade karakterine, düşüncelerine ve samimiyetine aşık olur.❤️
Bazen toplumda bu tür söylemler, dikkat çekmek ya da espri amaçlı konuşulur ama herkesin ilişkide neyi önemsediği farklıdır. Ön yargıya kapılmamak ve bireysel farklılıklara saygı duymak her zaman daha güzel bir bakış açısı olabilir. ✨
Cevap
8Cevap
alakası yok bence çakma muhafazakar erkeklerin olabilir. bu da İkinci soruyu ortaya çıkartır tesettürlü kızların çakma muhafazakar erkek sevdası
gerçek müslüman değilse karısı erkeği olur öyle özentilikler
Yüze aşık olunur fizik sadece libidoyu etkiler.
fizikten bahsetmedim ki. saçı açık dedim sadece, açık giyinimli demedim
Şahsen fark etmez tesettürlü de etkileyebilir
🤣
alakası yok böyle bisey yok
Dindar cemaatçi erkeklerden kaçın
İğrenç
iğrenç olan ne
belli olmuyor
Var evet
Yalan inanma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?