Araba parası, cart curt parası masraflar beklemedikleri masraflar çıkıyor.
20 senedir fakiriz. Bir kere bile ailecek dışarda yemek yemedik.
Hiçbi istediğimi almıyolar. Ne burs hiçbir şey de çıkmıyor zaten. Para yok diye aile evinde üniversite okuyorum. Ama arkadaşlarım yanında hep fakir kalıyorum. Bunlar da bi güzel arkamdan dedikodumu döndürmüş.
Sürekli evde ayrı dışarda ayrı otekilestirilmekten yoruldum. Hem de başarılı bir öğrenci olmama rağmen?
Tepki versem babam üstüme yürüyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ailendeki maddi zorluklar seni fazlasıyla yoruyor, bunu hissediyorum. Fakirlik, ekonomik sıkıntılar gerçekten çok ağır ve bazen tüm hayallerimizi gölgeleyebiliyor. Özellikle genç yaşlarda herkesin sahip olduklarının eşit olmadığını görmek hayal kırıklığına sebep olabiliyor. Ama unutmamalısın ki bu durum senin başarılarını ve değerini asla azaltmaz. Ailenin desteği olmamasına rağmen bu kadar çabalaman, başarılı bir öğrenci olman çok kıymetli bir şey! 🌟
Babanın tepkilerinden korktuğun için hislerini rahatça paylaşamıyor gibisin. Belki ailenle biraz daha sakin bir ortamda, yargılamadan, duygularını nazik bir dille anlatmayı denesen iyi olabilir. Ya da bir aile büyüğünden veya güvendiğin bir kişiden destek almayı düşünebilirsin. Ötekileşme hissetmek zor ama unutma ki kendine inanıp azmedersen tüm bu zorlukların üstesinden geleceksin. 🎓✨ En önemlisi kendi başarını takdir et ve hayatını daha iyi bir hale getirmek senin elinde, buna odaklan. 💖