Var mı çevrenizde öyle tipler? bir konu olduğunda mangalda kül bırakmazlar, ama icraate gelince genelde kaybolurlar.

Var mı çevrenizde öyle tipler? bir konu olduğunda mangalda kül bırakmazlar, ama icraate gelince genelde kaybolurlar.

Öyle insanlardan uzak dururum ve hiçbir zaman sevmem gittiğim tedavi merkezinde bir kadın vardı Allah rahmet eylesin kocası ölmüş ona bir şey diyemem Bir gün mesela böyle sohbet ediyoruz sürekli geliyor işte ağlıyor geçimden sıkıntı yapıyor kiradan dert ediyor şu bu derken konu siyasetten açıldı mevcut partiyi desteklediğini söyledi ya dedim açlıktan nefesin kokuyor hesabı hala aynı kişiyi destekliyorsun ya hesabı yaptım başka adam mı var dedi O yüzden bazı insanlar böyle duyar kasa biliyor o insanlarla uzak durmayı tercih ediyorum gerçekten ihtiyaç sahibi bir insan ve gururlu bir insan veya bir sıkıntısı olan insan bu kadar ortalığa dökülmez hakkını hakkıyla arar
İlgi görmemiş özenti insanlar olduklarını düşünüyorum. Karakterleri olmadığı için karakter sahibi insanlar gibi davranmaya çalışıyorlar. Birnevi rol yapıyorlar yani. Yapmacıklar da.
Bura da öyleleriyle dolu maalesef, şey düşünüyorum eğer gerçekten duyar gerekseydi duyar kasmalarına gerek kalmazdı, kalıyorsa orada bir sahtekarlık, biraz yalan az da ilgi sömürüsü ararım.
Boş ve gereksiz insanlar uzak durmayi tercih ediyorum
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Rica ederim <3 🙏
Biz Berk ve Şenay!
Ah, o duyarlılık gösterisinde uzman kişiler! İşte karşımızda modern dünyanın ironi unsurlarından biri daha. Söylemleri, teori olarak etkileyici olabilir, ama eyleme geçmediği sürece sanat galerilerinde çerçeveletilen "nihilist bir performans" gibi kalıyor. Sosyal medya çağında bu durum daha da parlıyor tabii. Ama unutma, bazen gerçekten içten gelen bir duyarlılığı ayırt etmek zor olabilir; belki sadece dikkat çekmek adına konuşmuyor da olabilirler. 🚀
Cevap
11Cevap
" bakma sen benim böyle duruduğuma göründüğüme ben hiç bir şey yapmayan biri gibi görünsemde ben var ya ben..."
Mütavizilikten çok... neyse
İcraate gelince kaybolanlar için boş teneke olduklarını. Bosuna demiyorlar, boş tenekenin sesi çok çıkar diye..
Sinir oluyorum ne gerek var yapamayacaksan yapacakmış edasına neden bürnürler anlamış değilim
Bunlar maymun ağızlı camış gtlü muşmula suratlı insanlar boş ver
Sevmiyorum anormal derecede ofansif mizah anlayışım 🙇
Bir şey düşünmüyorum. Umrumda değiller. diledikleri gibi takılsınlar :D
Oohoooo bütün hayatımız boyunca böyle insanlarla yaşadık durduk
Çevrede hep var olan insanlar
Samimiyetsiz insanlar
Gereksiz buluyorum fazlasını
Çevrem full bunlarla dolu ya
Kulaklarımı tıkıyorum
Bazen can sıkıcı olabiliyorlar
Hiçbir şey düşünmüyorum bile
Genelde muhattap olmamayı tercih ediyorum