Lütfen yol gösterin?

Arkadaşlar merhaba. Buralarda yeniyim. Sizinle bir konu hakkında konuşmak istiyorum. 3 aylık evliyim. Zorlu bir süreçten geçtik. Düğün öncesi eşim kaza yaptı ayağı kırıldı nikah yaptık balayına gidemedik. Evde bir süre bastonla devam etmek zorunda kaldı. Ama çok şükür yeni ayaklanmaya başladı. şu an o çalışamıyor ben çalışabiliyorum. Benim zorlandığım nokta şu ki kayınpederim. Çok öncesinden evini tadilat yaptırmak istiyordu nişan döneminde bahsediyordu kredinin faizleri çok olduğu içi çekemiyordu. Şimdi çekti evi 1 aydır tadilatta ve bizde kalıyor. Kaynanamla ayrı yaşıyor diğer çocukları da onunla görüşmüyor. Ben daha eve işe eşime adapte olamadan kendimi kayınpederimle yaşıyor buldum. Normalde bu kadar uzun sürmeyecekti ama istekleri bitmiyor evi baştan aşağı yaptırdı süreç çok uzadı. Düzenim kalmadı. Eve girer girmez üzerimi bile değiştirmeden mutfağa giriyorum 3 çeşit yemek yapmaya çalışıyorum. Benden yarım saat sonra eve geliyor mutfağa masaya oturuyor hemen. Benden sürekli hizmet bekliyor. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum kıyafetlerini yıkıyorum tatlısına kadar yapıyorum hep güler yüzlü davranıyorum. Eşimde babasının bu hareketlerin sen rahatsız olmaya başladı ama bir şey demesine izin vermiyorum çünkü gelinim ben suçlu olurum. Kayınpederim zor birisi. Haftasonları bile eşimi evde bırakmıyor. Sürekli kendi çalışıyor eşimi eviyle ilgilendiriyor. Kapıda özel bir şey konuşsak hemen laf sokuyor onu yalnız bıraktığımız için. Birey olduğunun farkında değil. Uzun zamandır eşimi doğru düzgün göremiyorum. Akşamları bir yere çıkamıyoruz sonuçta babası evde. Misafir alamıyorum elim kolum bağlandı. Şimdi süreç yine uzadı ben artık modumu yüksek tutamıyorum. Lütfen yardım edin. artık dayanamıyorum.

Lütfen yol gösterin?