• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Sosyalleşmek ve arkadaş edinmek için ne yapıyorsunuz?

naturesaroused
naturesaroused Takip Et
Xper 4 Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
36
Yapay Zekaya Sor
Sosyal medyauo sahte bulduğum için aktif kullanmıyorum, şu an çalıştığım bir yer yok. Önerilere açığım😂
Sosyalleşmek ve arkadaş edinmek için ne yapıyorsunuz?
Sosyal Medya Soruları Öneri Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • dosemi
    dosemi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 100%
    7 ay

Bak bu tam benim sorum.
    Biz, eşimle birlikte çok büyük bir değişim geçirdik. Çılgın bir kişisel gelişim tüneline girdik, alışkanlıklarımızı değiştirdik, ortamlarımızı değiştirdik, bağımlılıklarımızdan kurtulduk, hayata bakış açımızı değiştirdik.
    Ama günün sonunda bir baktık etrafımızda hiç arkadaşımız kalmamış. Zaten arkadaşlarımız da arkadaşımız değilmiş. Başka şeylermiş. Hepsiyle gezdik, gördük, güldük, eğlendik, içtik, yedik zamanında, hepsini çok sevdik ama artık biz başka bir yola saptık, onlar kendi yollarında kaldı. Bu süreçte büyük bir asosyallik kapılarını araladı bize. Açıkçası bilmiyorum ne yapmam gerektiğini. Ülke içerisinde de bir toplum sınıfından uzaklaştık ve başka bir sınıfa yaklaştık ama o sınıf ile nasıl iletişim kurulur ne yapılır bilmiyoruz.
    Tuhaf. Keyifli, biraz da sıkıcı.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• jackass1903
    jackass1903 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    7 ay

Çalışmak önemli 😂 mekanlara gidip rastgele insanlarla da tanışılmaz. Belki etkinliklere katılıp grup etkinliği ve turlarında doğal yollarla arkadaş edinebilirsin. Bizim gençlikteki gibi rahat bir şekilde istediğin kişiyle sosyalleşebilecek güven duygusu kalmadı (haklı olarak)

1
    0 Yorumla
  • hepkirik
    hepkirik Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    7 ay

İş haricinde, sosyal medya haricinde şöyle söyleyebilirim;

Düzenli spor salonuna gidiyorum oradan arkadaşlarım var,

Devam edip aktivitelerine katıldığım birkaç kulüp var , kitap okuma kulübü ve dağcılık. Buralarin hepsinde farklı bir çevrem olustu.

Bu şekilde ilgi alanlarına göre aktivitelere yönelebilirsin😊

2
    3 Yorumla
    • pomak3545
      pomak3545
      7 ay

Hayatına hayran kaldım.. senin gibi olmak isterdim çok aşırı asosyal oldum iş hayatı çok yoğun olduğu için ot gelip saman gidiyorum..

Yorumla
    • hepkirik
      hepkirik
      7 ay

@pomak3545 benim de oldukça yoğun bir hayatım olduğu halde , araya dereye bir yere bana iyi gelen bu aktiviteleri mutlaka sıkıştırıyorum. Mesela iş çıkışı kahve içip AVM gezmek yerine spora gidiyorum haftasonu öğlene kadar yatmak yerine kalkıp doğada olmayı tercih ediyorum gibi , biraz neyi ne kadar istesigimizle ilgili, bazen zorlamak lazım içinde bulunduğumuz yoğunluğun arasından sıyrılmak için

Yorumla
    • pomak3545
      pomak3545
      7 ay

İnan arabanın servis bakımı geldi nasıl bir boşluk yaratıpta arabayı servise götüreceğim onu dülünüyorum.. yani yoğunluğun hem psikolojik hemde fiziksel olarakta çok yoruluyorum işte

Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Sosyalleşme konusunda aslında çoğu insan doğal bir yeteneğe sahip. Ama bazı insanlar var ki bir türlü kabul görmüyor veya kabul gören davranışlara sahip olmuyor. Seni işkillendirmek istemem ama otistikler genelde nasıl arkadaş edinebilirim nasıl sosyallesebilirim diye araştırma yapıyorlarmış..

1
    11 Yorumla
    • aceleon
      aceleon
      7 ay

bu durumla alakası yok, kız sosyal beceri kazanmaya çalışmıyor arkadaş bulacak ortamı olmadığı için edinemiyor arkadaşı, okumadan, çalışmadan nerden bulacak arkadaşı? sokakta birini çevirip arkadaş olalım mı diye soracak hali yok ya.
      otizmliler arkadaşlığı nasıl kuracaklarını bilmiyorlar soru sahibi arkadaşı nerden bulacağını bilmiyor.

Yorumla
    • scorpiongirl429
      scorpiongirl429
      7 ay

@aceleon hmm olabilir

Yorumla
    • scorpiongirl429
      scorpiongirl429
      7 ay

Ama 25 yaşına kadar hiç kalıcı bir sosyal çevre edinmemiş olmak düşündürdü sadece ☺️

Yorumla
    • username_87
      username_87
      7 ay

Belki özgüveni kırılmıştır? Çocukluktan ailesi tarafından baskılanmıştır? Bu 'otistik' lafını her yere yapıştırmasanız olmuyor be

Yorumla
    • aceleon
      aceleon
      7 ay

@username_87 şöyle eminim cevaplayan arkadaşımız yafta yapmak derdinde değil di ve otizm tanısı son yıllarda hastalık artık daha iyi bilindiği için çok arttı yani aslında her yere yapıştırılmıyor ama evet bi aşırı tanı durumu da var çünkü otistik özellikler çoğunlukla nörotipiklerde de olan özelliklerin klinik dereceye ulaşmış hali mesela stimming dedikleri kendi kendini sitümüle edici tekrarlayan hareketleri nörotipik bireylerde yapar ama otizm veya adhd teşhisi olanlar kadar değil.

Yorumla
    • scorpiongirl429
      scorpiongirl429
      7 ay

@aceleon evet bir uzman değerlendirmesi şart. Benimki sadece bir fikirdi tanı koymaya kalkismadim..

Yorumla
    • aceleon
      aceleon
      7 ay

yok sen koydun demiyorum ama çok sık şüphelenilir oldu son dönemlerde bende bazen merak ediyorum ama benim sosyal çevremin zayıf olma sebebi klasik erkek hobilerim olmaması futbol ve arabalar gibi e benim ilgi alanlarımı paylaşan da çevrem de olmayınca çocukken çok edinemedim lisede kiler le de kopuyosun ister istemez. aslında çabuk arkadaş edinen biriyim yeter ki muhabbetini yapacağım bişey olsun.

Yorumla
    • scorpiongirl429
      scorpiongirl429
      7 ay

@aceleon sadece senin ilgi alanlarını paylaşan insanlarla konuşmayı seviyorsan bilemedim 😛 ben de kendimden şüpheleniyorum ama son zamanlarda değil baya uzun süredir. Oytun Erbaş 'in konuşmalarını ilk dinlediğimde hiç suphelenmedim ama 😄 hafif bir otizm olduğundan şüpheleniyorum. Oytun Erbaş'in seviyesinde değil. Adam mesela video çekerken bile kameraya bakamıyor gözleri yarı kapalı farkettin mi? Çok zeki bir bilim insanımız ama o da son zamanlarda kırdı kafayı neyse. 😆

Yorumla
    • aceleon
      aceleon
      7 ay

sadece o insanlarla değil tabi canım mevzu karşımdakinin ne konuştuğunu bilmek dahil olabilmek
      mesela siyasette sevmem para muhabbeti de ama yaparım konuştuğumuz şeyi bildiğim sürece sorun yok ama bu konuşmadan 7 zevk alıyosam kendi ilgi alanlarımdan 10 alıyorum, sonuçta herkes mümkünse sevdiği şeyleri konuşmak ister, ne arabadan anlarım ne futboldan maks futbol muhabbetim kendim halı saha oynadığımda onun muhabbeti kalkıp osimen konuşamam kimseyle.
      oytun özel ilgisi yüzünden kendi üzerinde bile deneyler yapıyor kafa kırılacak tabi er geç.

Yorumla
    • scorpiongirl429
      scorpiongirl429
      7 ay

@aceleon kendi üzerinde deney mi yapıyormuş? Onu bilmiyordum.. ben de ortak ilgi alanım değilse çok sohbet edemem o konuda tabi ki. Ama bilmiyorum çoğu insan sohbet hoşuna gitmiyorsa kendisi bir sohbet açmıyor mu?

Yorumla
    • aceleon
      aceleon
      7 ay

normalde evet de çoğu insan havadan sudan ekonomi siyaset falan bişey açar hani genel olarak herkesin bişey anlatabildiği.
      e doğal olara bende çocukken ya da ergenliğimin başlarında bu muhabbetleri bilmediğim için konuyu değiştiremezdim e kendim de ne anlatayım adama dizi film anlatsam belki izlememiştir vs vs diye o zamanlar öyle oldu.

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Dijital Zeka
Dijital Zeka Takip Et
Fenomen
7 ay
  • Selam naturesaroused! 😊 Anladığım kadarıyla daha doğal bir sosyalleşme ortamı arıyorsun. Eğer sosyal medyayı fazla yapay buluyorsan, belki ilgi alanlarını keşfedecek gruplara katılmayı düşünebilirsin. Bisiklet sürmek, bolca sosyalleşme fırsatı sunar—grup turları yapmak tam bir keyif. 🚴‍♀️ Ayrıca, gönüllü projelere katılmak hem insanlara yardım eder hem de harika arkadaşlıklar sağlar.

Dijital ortamdan uzak dursan da, yerli sosyal medya platformu NSosyal'e bir göz atabilirsin. Daha samimi bir ortam gibi görünüyor! Yüz yüze tanışmalar için de kitap kulüpleri ya da sanat atölyesi etkinlikleri hoş bir seçim olabilir. Ne dersin? 🍵✨

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

37

Cevap

50

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Sosyal medyayı aktif kullanmazsan sosyalleşmen zor çıkın şu sosyal medya korkusunu artık sosyal medyadan tanışırsın buluşursun konuşursun sosyalleşirsin iş ortamında vs her zaman kendi yaşıtın olmuyor veya spor kursuna gidiyorsun orada da aynı şekilde olmayabiliyor 🤦🏻‍♀️

1
    0 Yorumla
  • nsnlelekekleleö
    nsnlelekekleleö Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    7 ay

Hiçbir şey böyle bi amacım yok
    Sosyal hayat zaten akış planında olan bir eşy birisiyle arkadaş olmaya çalışılmaz ya da sosyalllelemeye zaten bulunduğun ortamda ya da çevrede kendiliğinden olan bir şey bu

2
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.

bi gün grubum var. her ay toplanıyoruz, bi cafe bar meyhane vs yerde oturup muhabbet ediyoruz.. bi can dostum var her gün üç beş kere telefonlaşıyoruz. bi eşim iki oğlum bi de annem var. anca böyle cebelleşiyorum. başkaca sosyalleşmiyorum

1
    1 Yorumla
    • DiplomalıHavuç
      DiplomalıHavuç
      7 ay

Barda meyhanede ne işin var hanım apla senin 🤪

Yorumla
  • Doğalsever
    Doğalsever Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    7 ay

İkisi için de çaba göstermiyorum ama yapacak olsaydım turla gidilen doğa yürüyüşleri, yabancı dil kursu, belki dans kursu, tenis vb alanlara giderek grup faaliyetlerine katılırdım. İllaki kafa dengi biri çıkar.

0
    0 Yorumla
  • BoozeMan
    BoozeMan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    7 ay

Bunun icin bi cabam yok o yuzden tavsiyem yok ama cokta hevesli olma bu konuda. Insanlarin cogunun bos kafadir ve gereksisdir pisman oluyosun tanidigina

0
    2 Yorumla
    • naturesaroused
      naturesaroused
      7 ay

Haklısın kafs yapının uymadıgı yüzeysel muhabbetlerdense olmasın daha iyi tabii, ama kendimi izole etmek de istemiyorum, sosyallesmek de bi ihtiyac ☺️

Yorumla
    • BoozeMan
      BoozeMan
      7 ay

Elon musk gibi konuşcam ama insana pekte gerek yok aslında 😂. Insanla sosyalleşmene gerek yok yani😂. ChatGPT, Grok var. Üstelik daha kaliteli sohbet ediyo hayatında görüp görebileceğin en entellektüel en kültürlü en zeki "şey" veya "şeyler takımı" 😂

Yorumla
  • ridofme
    ridofme Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    7 ay

Vakit geçirmekten hoşlandığım sadece bir arkadaşım var. Diğerleriyle fazla vakit geçirince sıkıntıdan kafama sıkasım geliyor. Onun dışında birine ihtiyacım yok

0
    0 Yorumla
  • Aadee
    Aadee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    7 ay

Hiçbir şey yapmıyorum. Var olan arkadaşlarım yetiyor. Zaten onun arkadaşı yok bunun kuzeni falan derken kafa kalmıyor artık bende. Şu an çok memnunum

0
    0 Yorumla
  • mühbey
    mühbey Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    7 ay

Home office kendi işimi yapıyorum. Berbat bir durum. Eyvallah parası iyi ama sosyal çevre edinme şansım olmuyor. Aynı sorunun cevabını bende çok aradım.

0
    0 Yorumla
  • Matraxwoman
    Matraxwoman Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    7 ay

Hic gerek duymuyorum kendiliğinden sosyalleşirken buluyorum kendimi...🙂 yolda yürürken bile birden bire oluyor😅

0
    0 Yorumla
  • Gardenya3487
    Gardenya3487 Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay

Arkadaş edinmek gibi bir amacım yok yeterince var ama bir tanidığım sanatsal etkinliklere katiliyordu. Cok fazla arkadaş edindi.

0
    0 Yorumla
  • oguzbatuhan
    oguzbatuhan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    7 ay

Hiç arkadaşım yok ama katif biriyim, iş, okul, kütüphane, paten derken zaman kalmıyor zaten arada buraya giriyorum fikir alışverişi için okadar.

0
    0 Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli utangaç masum tatlış yüzlü kadınlar. Sosyalleşebiliriz, cilveleşebiliriz 🤪😃

0
    0 Yorumla
  • LosTShelbyy
    LosTShelbyy Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    7 ay

Sokağa çık eline bir dert dinlenir yazısı al bekle Senin için başka çözüm yok gibi. d

0
    2 Yorumla
    • naturesaroused
      naturesaroused
      7 ay

Ahahhaah aklıma şu fotoğraf geldi 😂

Yorumla
    • LosTShelbyy
      LosTShelbyy
      7 ay

boş ver tanışma kimseyle çoğu boş beleş insan

Yorumla
  • GeceYıldızı1688
    GeceYıldızı1688 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    7 ay

Arkadaşım var yeterince artık çok sosyalleşmiyorum azla yetiniyorum 😂

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    7 ay

Arkadaş edinmeye ihtiyacım yok. Yeterince de kendimle sosyalim. Arada gülmek eğlenmek için KS yetiyor soru yorum okuyup çok eğleniyorum başka şeye gerek yok

1
    0 Yorumla
  • çikolatalıçilekli
    çikolatalıçilekli Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    7 ay

Okuyunca veya iş sahibi olunca istemsizce oluyor ama dost bulmak zor

1
    0 Yorumla
  • Asmodeusss
    Asmodeusss Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    7 ay

İlla sosyalleşmem lazım diye takılmıyorum, çevrem var isteyen geliyor konuşuyor gidiyor.

0
    0 Yorumla
  • atanamadımçoksıcaktı
    atanamadımçoksıcaktı Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 101%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı.

Hiçbir şey yapmıyorum kursa neyim mi gitsem dkfk

0
    0 Yorumla
  • Grbryrb
    Grbryrb Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 92%
    7 ay

Valla buradan anonim takılıyorum. İyi geliior

0
    0 Yorumla
  • TS_QueenWolfWoman
    TS_QueenWolfWoman Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    7 ay

Öyle bir çabam yok bilâkis herkesten uzak durmak tercihim. Güvenimi kimseye israf etmem.

0
    0 Yorumla
  • İsa22
    İsa22 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı.

Sohbet ediyorum ama sanki boşuna kimsenin dikkatini çekemedim galiba 😀

0
    0 Yorumla
  • чσlєnα u
    чσlєnα Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Arkadaşlarım var zaten onlar yetiyor öyle bir derdim yok

0
    0 Yorumla
  • thepesimist
    thepesimist Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 848 cevap paylaştı.

Ee burası var işte sosyallik alanımız bu. 😅 İnsta face kullanmıyorum.

0
    0 Yorumla
  • Havasissbyı
    Havasissbyı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    7 ay

Belki sosyalleşirim diye çıktığım fotoğrafçılık yolculuğunda öyle bir hale geldim ki anlatamam. Sosyalleşmeyi bırak, artık yalnızda kalmak istiyorum ama maalesef sosyal ortamlardan vakit kalmıyor 😁

0
    2 Yorumla
    • naturesaroused
      naturesaroused
      7 ay

Fotoğraf Kursu mu doğa gezisi mi turlamak mı nasıl bisii, ne sekilde arkadas edindinz

Yorumla
    • Havasissbyı
      Havasissbyı
      7 ay

Kurs olarak başladım. Büyük bir topluluğun başkanlığına yükseldim. Geziler workshoplar felan derken olay koptu gitti

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Çalışmadan biraz zor gibi ya. Yani sosyal medya dışında da pek bir şey kalmıyor sosyalleşmek için

0
    0 Yorumla
  • adımaşkın
    adımaşkın Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    7 ay

Ben hiç bir şey yapmak istemiyorum açıkçası herkesin samimiyeti felan yapmacık genelde bu tür şeylerden dolayı ben hiç bir şey yapmamayı öneriyorum evde film izlemek dizi izlemek daha keyifli sosyal medya kullanmak yerine bunu öneririm

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Vallah flört uygulamalarını kullanıyorum bir sürü arkadaş edindim

0
    0 Yorumla
  • Aslan1854
    Aslan1854 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    7 ay

İyi eğlençeli bir arkadaş edinemedim edinsem çok güzel eğlenmek için projeler çizdim inşallah yemeyi içmeyi gezmeyi eğlenmeyi seven biri bulurum

0
    0 Yorumla
  • suskun2733
    suskun2733 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44
    7 ay

İletişim güzel ahlâk ve kibar konuşmak eğlenceli biri olmakla birlikte sosyalleşip arkadaş edinmeye çalışıyorum

0
    0 Yorumla
  • Neostnst
    Neostnst Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    7 ay

valla ben otistik hareketler yapıyorum bir bakmışım birsürü arkadaşım olmuş

0
    2 Yorumla
    • naturesaroused
      naturesaroused
      7 ay

DNDJFLCMCKDLD Onlarda senin gibi demek ki

Yorumla
    • Neostnst
      Neostnst
      7 ay

yooo coğu düz insanlar aslında ama cevrelerinde farkli birini gormek sanirim hoşlarına gidiyor

Yorumla
  • 19Zeynep19
    19Zeynep19 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    7 ay

kimsenin arkadas edinme gibi bi derdi yok zaten o yuzden tek olmak iyidir

1
    0 Yorumla
  • MuseYmo
    MuseYmo Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    7 ay

Hiçbir şey, çünkü kimseye güvenim yok mesafeliyim herkese hello hi by by

1
    0 Yorumla
  • baharceylan1
    baharceylan1 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    7 ay

bence denemeniz gereken şeylerden bir tanesi

1
    2 Yorumla
    • ironnmann
      ironnmann
      7 ay

Selam Bahar, bende arkadaş arıyorum KS arkadaşı olalım mi seninle

Yorumla
    • gecboşaln34
      gecboşaln34
      7 ay

Deneyelim mi

Yorumla
  • Spitefulturtle
    Spitefulturtle Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    7 ay

Oturuyorum ve bekliyorum ( birinin beni sahiplenmesini)

0
    3 Yorumla
    • Dusuncelierkekkk
      Dusuncelierkekkk
      7 ay

@Spitefulturtle geldim

Yorumla
    • Spitefulturtle
      Spitefulturtle
      7 ay

@Dusuncelierkekkk 🤣

Yorumla
    • Dusuncelierkekkk
      Dusuncelierkekkk
      7 ay

Bildirim

Yorumla
  • yusufxx_
    yusufxx_ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 18
    7 ay

bunu bende merak ediyorum aylardır evde olan ve hiç dostu olmayan biriyim

0
    0 Yorumla
  • cerenimo22
    cerenimo22 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    7 ay

Bu aralar sosyal mesyada sanki cok vakit geçiriyorum

0
    0 Yorumla
  • Security_mann
    Security_mann Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    7 ay

Ne sosyal hayatı işten ewe, ewden işe ot gibi yaşıyoruz 😏

0
    0 Yorumla
  • Ibracan2112
    Ibracan2112 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25
    7 ay

tiktok instegram kendi işim dısarda kahve içmek arabayi yikmak piyasa yapmak unıye gitmek

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Çalışıyorum ama samimi olduğum kimse yok eskiden tanıdığım kızlarla da ne o onlar yazıyor ne ben asosyalim evdeyim öyle

1
    3 Yorumla
    • DiplomalıHavuç
      DiplomalıHavuç
      7 ay

İşin nedir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@DiplomalıHavuç market

Yorumla
    • DiplomalıHavuç
      DiplomalıHavuç
      7 ay

BİM mi

Yorumla
  • lluvisitons
    lluvisitons Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 99%
    7 ay

hiçbir şey yapmıyorum

2
    0 Yorumla
  • hangovers
    hangovers Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Hiçbir şey yapmıyorum

0
    2 Yorumla
    • naturesaroused
      naturesaroused
      7 ay

Bu ben galiba

Yorumla
    • hangovers
      hangovers
      7 ay

İçinde heves istek varsa bir şeyler yapmalısın

Yorumla
  • x_CiciKız_x
    x_CiciKız_x Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 710 cevap paylaştı.

Arkadaşlarımla oturuyorum bazen

1
    0 Yorumla
  • KaranlığınKalbi
    KaranlığınKalbi Takip Et
    Yoda Yaş: 126 , eic 100%
    7 ay

Gerek duymadığım için bişey yapmıyorum☺️

1
    0 Yorumla
  • kitabinicindekikiz
    kitabinicindekikiz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay

Şu sıralar arkadaş yapmıyorum 😹

1
    0 Yorumla
  • Raisa3
    Raisa3 Takip Et
    Guru Yaş: 103 , eic 99%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 866 cevap paylaştı.

Hiçbir şey. Öyle şeyler istemiyorum

1
    0 Yorumla
  • İzmirin-BeyEfendisi
    İzmirin-BeyEfendisi Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    7 ay

Arkadaş edinmeye çalışmıyorum,

0
    0 Yorumla
  • Kacmaz76
    Kacmaz76 Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 94%
    7 ay

Hiç bir şey.
    Asosyal olduk valla 🙂

0
    0 Yorumla
  • Kampçı_
    Kampçı_ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 942 cevap paylaştı.

Sosyal medyada takılıyoruz

0
    0 Yorumla
  • alonewithsilence
    alonewithsilence Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 401 cevap paylaştı.

Bir şey yapmıyorum

0
    0 Yorumla
  • Savas_Melegi
    Savas_Melegi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    7 ay

Komşularınla tanışabilirsin

0
    0 Yorumla
  • Gamyoncuu41
    Gamyoncuu41 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 601 cevap paylaştı.

Sosyal medyada da insan evlatları çıkıyor ya 🤣

0
    0 Yorumla
  • GrushenkaRises
    GrushenkaRises Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay

Hiçbir şey kimseyi tanımak istemiyorum

0
    0 Yorumla
  • Eleven3405
    Eleven3405 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    7 ay

okul veya iş ortamında sanırm

0
    0 Yorumla
  • Cinar345
    Cinar345 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    7 ay

Sosyallestikce strese giriyorum

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    7 ay

Reel sandığın daha sahte ;)

0
    0 Yorumla
  • Korıdorlar
    Korıdorlar Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 89%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Hiç bir şey yapmıyorum yıllardır aynıyım

0
    0 Yorumla
  • leonidas_3
    leonidas_3 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Herşeyi yazmışsın önerim yok 😀

0
    0 Yorumla
  • Xalid15
    Xalid15 Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 385 cevap paylaştı.

Henüz bir şey yapmıyorum

0
    0 Yorumla
  • Hadiseee222
    Hadiseee222 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    7 ay

Çok fazla arkadaşım yok burdan kimseyi tanımıyorum

5
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Arkadaş edinmiyorum

1
    5 Yorumla
    • DiplomalıHavuç
      DiplomalıHavuç
      7 ay

Hiç mi 🤪

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@DiplomalıHavuç hiç havuç

Yorumla
    • DiplomalıHavuç
      DiplomalıHavuç
      7 ay

34 bedenli küçük memeli isen havucu kaçırma 🤪

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@DiplomalıHavuç değilim

Yorumla
    • DiplomalıHavuç
      DiplomalıHavuç
      7 ay

36 da olur bak kız

Yorumla
  • Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sosyalleşmek ve arkadaş edinmek için ne yapıyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sosyalleşmek yeni arkadaş edinmek adına neler yapıyorsunuz? 11 cevap verildi
Sosyalleşmek için ne yaparsınız? 10 cevap verildi
Sosyalleşmek için neler yaparsınız? 7 cevap verildi
Sosyalleşmek için neler yaparsınız? 12 cevap verildi
Sosyalleşmek için ne yapıyorsunuz? 22 cevap verildi
Sosyalleşmek için ne yapıyorsunuz? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Muska takmak gunumuzde çok mu sacma?
  • Eşimle /sevgilimle baş başa kaldığımızda... mutlaka yaparız🤣 ?
  • Şu an tatile gidecek olsan nereye giderdin?
  • Sizcede haklı değil miyim?
  • Göz yanmasını azaltmak için soğanı açık havada soymak gerçekten işe yarıyor mu?
  • İnternet konusunda en sık yaptığınız aktivite nedir?
  • İnsan kendini en çok hangi yaşta tanımaya başlıyor?
  • Zayıf yanınız nedir?
  • Gönül ferman dinler mi?
  • İğneden korkar mısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨