Abla kardeş ilişkisi?

Ablam geçimsiz biri boşandı geldi benim eşimde ceza evinde bende ablama geldim bir ay orada kaldım ama diken üstünde idim evimi taşımak içi acele etttşm bu yüzden neyse kendi evimi taşıdım soğuk evde kaldım ablam gel demedi dediysedw söylemedi adı olmasın diye en son günüm güzel geçti evini temizledim çay keyfi yapacağım işten geldi ve sürekli evde çatacak yer arıyor eksik bulmaya çalışıyor başladı söylenmeye ekmek niye almadın gezmesini biliyorsun diye bende ben unuttum sen dışardaydın eve gelirken alsaydın ekmek dedim bir tane çocuğum var bide neyse ha bire kendi kendine soylenıyor bana bağırıyor ben karşılık verince benimle kakışma sen diye çıgrınıyor en son baktım susmuyor annemi aradım r yaptı kapattım annemi o bağırıyor ben bağırıyorum evden kovdu en son beni çocukla o soğukta nere giderdim dedim buz gıbı evde yattım kendi evime geldim ve eşim bir aydır yatıyor ne zaman çıkacak belli değil elektirikli soba aldım asla aramadı birde insanlara demişki Beyza cıldırdı çıktı gitti ben uylamaya başlamışım gibş ama bu kaç oldu yaptığı her zaman alttan alan bendim ama bu sefer artık bitti bende benimle sanki yarış halinde gibi böyle seyelere ne gerek var hiç bilmediğim şehre geldim ablam var destek olur diye
Abla kardeş ilişkisi?