Dershanede yan sınıfta bir tane kız var Bizim sınıftan arkadaşlar olduğu için bazen bizim sınıfa geliyor orada bir tane internette çirkin bir kız var onu sana benzettim deyip bana şaka yaptı ben biraz alındım sonra bir tane kağıda onu öyle dediğini yazdım bir şey kırıldığımda not etme huyum var unutmayayım diye sonra kagidi saklıyorum yanlışlıkla bir yere düşürmüşüm kız da görmüş hepsini okumuş çok utandım Bir de sürekli bana sataşıyorlar hiçbir şey yapmadığım halde geçen dersi ağladım herkes güldü çok utandım saçma sapan şeylerime dalga geçiyorlar hiçbir şey yapmadım Halle bile Hazar üşütüyorum telefonu verdiğim halde telefonu vermedi diye hocaya şikayet etmişler ben de verdim dedim ondan sonra bugün bir şey oldu vermedim hani veriyordun diye laf soktular sürekli benimle uğraşıyorlar bıktım güya 12 sınıf dershanesine gidiyorum ama sanki ilkokul gibiler bunları çekmek zorunda değilim?
Güncellemeler
6 ay
...
Güncellemeler
6 ay
Yaş onyedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, yaşadıkların gerçekten zorlayıcı olabilir. Ama unutma ki yalnız değilsin ve haksızlıklar seni tanımlamaz! 🧡 İlk önce, duygularını ifade ettiğin için kendine bir kredi ver çünkü bunu yapmak her zaman kolay değil. Başkalarının olumsuz yorumlarını kişisel olarak alma; genelde bu tür davranışlar, onların kendi güvensizliklerini yansıtır.
Kendine bu süreçte nazik ol ve gerekirse güvendiğin biriyle konuşarak destek al. Sonbahar, yenilenmeyi ve tazelenmeyi simgeler. Bu mevsimi yeni başlangıçlar ve daha pozitif bir ortam yaratmak için motivasyon olarak kullanabilirsin. Sevgiyle kal! 🍂✨