Aklını çalıştıramayan low IQ feministler?

Kadınların çıplaklıkla cinsellikle objeleştirilmesine karşıyım diyen ve kendisini feminist sanan low IQ insanlar. İlk önce femizm neydi onu hatırlayalım cinsiyet eşitliğiydi. YANİ YASAKÇI ZİHNİYET DEĞİLDİ.

Kadınlar ev işi yapıyorsa erkekler de yapacak demektir.
Kadınlar makyaj yapıyorsa erkekler de yapacak demektir.
Kadınlar para kazanmak zorunda değilse erkekler de para kazanmak zorunda değil demektir.
Erkekler para kazaniyorsa kadinlar da kazanacak demektir.
Erkekler eve sexs işcisi çağırıyorsa kadınlar da çağıracak demektir.

Yani feminizm kadınlar sexs işçiliği yapıyor diye bu mesleği yasaklamak demek değildir. Evet sadece kadınlar yaparsa sedece kadınlar cinselleştirilmiş olur bu konuda haklısınız. HA AMA YASAKLANMASİNİ İSTERSEN AKP LİLERDEN HİÇBİR FARKİN KALMAZ. Peki bir feminist olarak ne yapman gerekiyor ülkede 50000 kadın sexs işçisi varsa aynı oranla yani 50000 de erkek sexs işcisi olmasını isteyeceksin. Diyeceksin ki niye erkekler striptiz yapmıyor? Erkekler eve dansöz çağırabiliyor da biz kadınlar neden erotik hareketler yapan kaslı bir erkeği eve çağırmıyoruz? Neden 50000 tane erkek sexs işcisi yok diyebilen insan feministtir.

Ama bakıyorum ben feministim diyen kadınlara ben 60000₺ kazanıyorum benden daha az kazanan erkekle birlikte olmam diyo ulan IQ suz primat yıllarca erkekler üstünlük sergiledi kadınların üzerine hakimiyet kurdu şimdi sen bunu söyleyerek ateşe körük atmış olmuyor musun? Niye para kazanmayıp çocuğuna bakan ev işi yapan erkekler yok? E sen ve senin gibiler sayesinde yok çok para kazanan adam eşinin çalışmasina ihtiyaç duymazken çok para kazanan kadın daha çok para kazanan erkeği istiyor. E ulan zekadan yoksun feminist böyle nasıl kadın erkek eşitliğini sağlamayı düşünüyorsun acaba çok merek ediyorum.
Aklını çalıştıramayan low IQ feministler?