Eltimle ve kayananam sizce de kötü niyetli değiller mi?

1.5 senelik evliyim , eltim de 8 senelik evli 2 oğlu var ama eşiyle 17 yaşında tanışmış ve o zamandan beri de bu ailenin içinde kendisi.
neyse ben hiçbir zaman kaynanamlarla çok samimi olmadım zaten öyle güzel hoş bir ailede değiller. Eltim başından hatta benimle tanıştığından beri bu aileyi kötüler. Özellikle kaynanamla sıkıntıları var.

neyse yine öyle bir zamanlardan birisini yaşıyor kendisi. İşte eltimi görüntülü arıyormuş kayınvalidem eltim de bundan bazen çok rahatsız olduğu için açmıyormuş kaynanam da trip atıyormuş bla bla..

kaynanam beni genelde aramaz bende onu aramam ancak kandil vs olduğunda ve ayda 1 kere aklıma gelirse ararım.
evleri de uzakta gidersek yine 2-3 ayda 1 kere gideriz laf etmesinler diye.

eltim ise hiçbir zaman o sınırı korumamış ama hep bundan şikayetçi kendisi.
sürekli şey diyor bana geliyor hep ( kaynanamdan bahsediyor)

biz bu arada aynı binadayız eltimle..

kaynanam da hep ilk eltime gider sonra ben çağırınca bende 1-2 gün kalır ama yine hep bir ayağı eltimin evinde olur.

neyse geçen gün kaynanam aradı ve çarşamba günü buraya geleceğini söyledi bende özellikle sordum bende mi kalacaksın dedim evet dedi.
neyse sonra bir de eltimin bundan haberinin olmaması gerektiğini söyledi.

Ama ben tabii ki böyle bir sorumluluk almam söyledim yani gelecekmiş diye.

neyse bugün ise kaynanam eltimi aramış ve biraz sitem etmiş ama sonuçta gelicem falan demiş ona da. Eltimin de annesi zehirlenmişti onu söylemiş kaynanam da ziyarete gidelim demiş. Geldiğinde cuma günü oraya gitceklermiş. Neyse cumartesi günü de kaynanam kendi ailesinden evlenen biri vardı ( eşim düğününe gitmedi beni de göndermedi aralarında bir sorun varmış bilmiyorum) neyse işte eltime sende gel benimle demiş. Eltimde aman yok olmaz dememiş.. gelirim belki demiş.

şimdi ben ikisine de aşırı uyuz oldum. Arkadaşım ben sizin oyuncağınız mıyım.. birbirinize kızıp küsüyorsunuz sonra da hiçbir şey olmamış gibi ben gelirim ederim diyorsunuz..

eltime kızdım yani hani sen aman şeytan görsün onun yüzünü diyordun da seni aradı diye böyle davranır oldun.

Eltimle ve kayananam sizce de kötü niyetli değiller mi?