Yak yak yak 😐
Diğerlerinin ise birçoğu evli ama çok azının hayat arkadaşı var 🌿

Yak yak yak 😐
Diğerlerinin ise birçoğu evli ama çok azının hayat arkadaşı var 🌿
Şimdi çok garip bir soru boşandım ben sana o zaman ikisinin arasındaki farkı söyleyeyim evliyken tabii ki mutluydum Bir evim vardı sıcak bir yuva çocuklarım bu cepte boşandıktan sonra ev gitti sıcak yuva dağıldı şu an rüzgar nereden eserse o tarafa gidiyorum evli olduğumda çok mutluydum şimdi mutsuzum demek ki bekarlık mutsuzluk
Mutluluk ne evlilikte ne de bekarlıkta gizli, insanın kendiyle barışında saklı. Evli olup huzurlu olan da vardır, yalnız kalıp dinginliği seven de. Kimisi sevdiğiyle bir ömrü paylaşmaktan güç bulur, kimisi kendi sessizliğinde özgürlüğün tadını çıkarır. Aslında mesele hayatı kiminle yaşadığın değil, nasıl yaşadığındadır. Kalbin rahatsa, ruhun huzurluysa ne evlilik bağ olur ne yalnızlık eksiklik. Gerçek mutluluk, insanın kendini olduğu gibi sevebilmesidir.
Nefes almak bile bence mutlu olunacak bir şey yalnız da olsak ilişki içinde de olsak
Teşekkür ederim 🙏
yalnızım ve mutsuzum
Yaa barış... Herşeyin en güzeline layıksın
Teşekkürler sende öyle 🙏
Evli ya da bekar olmak insanın mutluluğunu tek başına belirlemez 🌼. Bazen bekar insanlar özgürlüğün tadını çıkarırken mutlu olur, bazen de evli olup doğru biriyle bir ömür paylaşmanın huzurunu yaşar. Önemli olan, hayatında kimin olduğu ya da evli olmak değil, değer gördüğünü hissettiğin bir ilişki ya da kendi iç huzurunu bulduğun bir yaşam 🪷. Kimseyi kıyaslamadan kendi mutluluk yolunu belirlemek en güzeli 💫.
Cevap
33Cevap
Evliyim ve mutluyum , belki de duymaya alışkın olmadığınız bir cevap 😊
Şaşırttın beni 😂 genelde kadın veya erkek farketmeksizin evlenenler hep şikayetçi olur ya eşinden veya evliliğinden , ilk defa mutluluğa alışkın olduğunu söyleyen birini görüyorum 😂😂
Mutluluk portresi çizenler de çoktur ama içi seni dışı onu yakıyor da olabilir 😊
Hayatta her şey ihtimal tabi 😊
Ama bunca yıl halen ilk günkü gibiyiz biz
Yaz istrsen tk kabul etmiştin ordan daha iyi olur , n ile başlayıp an olarak biten nick benim 😊
Burdan konu uzun sürer hem konuşuruz
Tekrar attım
Bu aralar farklı frekanslardayız şu an bekarım ama mutluyum karışan eden yok no dır dır
Evli olup aynı evin içinde dul gibi yaşayan çok insan var.
Bazen evlenmek istiyorum sonra hayat şartları aklıma geliyor kime güveniceksin boş ver diyorum
ben olmadığım için şuanki maddi zorlukla evli olsam 2 mizde çokta mutlu olamazdık
Bir umut takip ettim ama dm takipçilere de kapalıymış xlkhgdsa
🤣🤣
Bekarım zaten bu yaşta evlenilmez de. Doğru insan olmadan evlenmem sırf evlenmek için
Mutlu ya da üzgün olmayı Medeni duruma bağlamıyorum efenim :D
Ol vallahi ben evli değilim mutluyum belki evli olsam da mutlu olacaktım bilemiyorum ki
Bununda mı günü varmış ahahha :D
Yalnızlığımla çok mutluyum 😁
Bekar olmak mutsuz etmiyor, mutluda etmiyor
Sevgilim dahi yok kafam rahat
Değilim ve mutluyum 🥳
Evlide değiliz mutluda
Boşanıyorum çok mutluyum.
ewliler mutsuz demek gibiydi
Ben evli değilim ve çok mutluyum ❤️
Ortaçağda mı yaşıyoruz, ne evliliği
Tekim ve mutlu olmaya çalışıyorum
Bekarım mutluyum