Ben ne lütfen bana yardım edin?

Eşinizin eski sevgilisi olduğunu duyunca nasıl tepki veriyorsunuz Benim eşimin eski sevgilisi var bir tane akrabalarından eşim Bir buçuk sene falan Nereden baksan Bir seneye yakın konuşmuş Ama şöyle Hani düzenli konuşmamışlar işte 3 gün konuşmuş 5 gün konuşmamış gibi cesini eşim her yaklaştığında ciddi şekilde yaklaşmış zaten ama sonrasında da diyor ki eşim asker Bu arada boşluktan konuşuyordum işte yazıyordu o benim için yedekliydi onunla konuşurken başkalarıyla da konuşuyordum falan diyor hani kızın profilini harfini profile koymuş ama Instagram'a aktif kullanmıyor eşim bunu biliyorum Instagram'ı aktif kullanmıyordum orada unutmuşum falan diyor o sıra Ondan sonrasında da işte kıza hiç hediye bile almamış kızın Allah her yerinde parasını göndermiş doğru düzgün konuşmamış kız da böyle görüldü falan atarmış edermiş Şimdi benim için evlenmek için de evde kalmak için de çokça harcıyor bana dedi ki sana verdiğim değerin yarısını bile vermedim şöyle böyle Ben ona hiç değer vermedim çok ama biz 2 ay oldu evleneli her gün bu kızın adını Ben evde geçiriyorum Biz her gün bu kız yüzünden kavga ediyoruz Çünkü ben bir şeyler görüyorum sürekli ve diyorum ki değer vermeyen bir insan Mesela gidip de neden harf koyar bir erkek boşlukta Bunları yapabilir mi diyorum ablası falan da diyor değer vermedi etmedim bilmem ne diye kardeşini ama ben inanmıyorum hiç inanmıyorum ve bugün Artık çok ciddi kavga ettik işe gitti öğlen geldiğinde boşanmıyor telef edeceğim sabah boşamamak için kaçtı gitti Bir de o kıza laf geldiğinde bana diyor ki artık bu insan falan kavga etmekten Bıktım her olaya ona getiriyorsun dedi ben kafayı yiyeceğim ya yardım edin Vallahi ben evde yalnızım ne yapacağımı bilmiyorum

Ben ne lütfen bana yardım edin?