Aile & Toplum İzmir’de 1+1 ev fiyatları ne kadar ortalama? İzmir’de yaşayıp bileneler yazsın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler7 ay İnternettekilere güvenmiyorum o yüzden buraya sordum İzmir’de 1+1 ev fiyatları ne kadar ortalama? İzmir’de yaşayıp bileneler yazsın? Cevapla Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 7 ay Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Pahalı kendi memleketimde yasamiyorum ama biliyorum 0 6 Yorumla Projectmachinee 7 ay Ortalama nedir fiyatlar nere de yaşıyorsun Yorumla Cooldusunce 7 ay İnternetten bakın ikinizde Yorumla Projectmachinee 7 ay Olur sen nerde yaşıyon Yorumla Cooldusunce 7 ay Manisa Yorumla Projectmachinee 7 ay Heee ne iş yapıyon Yorumla Cooldusunce 7 ay şu an çalışmıyorum bulsam gerçi buldumda açılmasını bekliyorum daha iste açılsın goruscem inşallah olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Pahalı kendi memleketimde yasamiyorum ama biliyorum
Ortalama nedir fiyatlar nere de yaşıyorsun
İnternetten bakın ikinizde
Olur sen nerde yaşıyon
Manisa
Heee ne iş yapıyon
şu an çalışmıyorum bulsam gerçi buldumda açılmasını bekliyorum daha iste açılsın goruscem inşallah olur
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!