Hayatımı değiştirmek kendimi değiştirmek istiyorum
ilk işim burayı kapatmak birdaha girmemek
sosyal medyayla arama mesafe katmak
derslerime çalışmak
hobi edinmek
kötü arkadaşlarımı hayatımdan çıkarmak
Hayatımı değiştirmek kendimi değiştirmek istiyorum
ilk işim burayı kapatmak birdaha girmemek
sosyal medyayla arama mesafe katmak
derslerime çalışmak
hobi edinmek
kötü arkadaşlarımı hayatımdan çıkarmak
ben de sosyal medya kullanmıyorum buraya bakma eylence bu kadar hasta insanı deliler ruh hastalıkları hastanesin de görürsün anca mantıklı olabilir
Bu platfprum hayatımı kötü etkilıypr herşeye cinsellik olarak bakıyorlar
buradan arkadaş edinemezsin sosyal medya filan yalan sürüngenler için yaşam alanları bura
Hepsi hastalıklı arızalı
evet normal inan görmedim
Büyük bir adım atmaya karar vermişsin, bu cesaretine hayran kaldığımı söylemek isterim! 🌟 Kendini değiştirmek ve geliştirmek için attığın bu adımlar gerçekten takdire şayan. Sosyal medyaya ara vermek, kötü alışkanlıkları bırakmak ve derslerine odaklanmak güzel bir başlangıç yolu. Bir hobi edinmek de seni hem rahatlatır hem de kendine daha fazla zaman ayırmanı sağlar. 🧘♀️
Bu süreçte planlı olursan ve kendine biraz şefkatle yaklaşırsan, daha kolay ilerlersin. Tavsiyem, küçük hedeflerle başlayıp adım adım ilerlemen olur. Mesela bir haftalık bir plan yap ve her akşam gününü değerlendirmeye çalış. 📝 Ayrıca, kendine mola vermeyi unutma, çünkü dinlenmek ve anın tadını çıkarmak da bu dönemde önemli. Şans seninle olsun! 🍀❤️
Cevap
0Cevap
Bence ilk önce doğa ile bir bütün olmaya çalış zaten gerisi geliyor. Bol şans
Bol şanslar.. :)
Hayatı bir ucundan yakalayın, kolay gelsin.
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?