Güncellemeler
7 ay
Ve motor almayı düşüyordum onun için de aynısını söyledi
İlk olarak Atatürkü sevdiğimi öğrendi hakkımı helal etmem dedi sonra ben üniversite de ortalama bi puan yapmıştım istediğim bölüm sadece Kıbrıs ta vardı ve gidersem diye hazırda bi market işi bulmuştum ailemden tek kuruş para istmeyecktim ama annem hakkımı helal etmem birdaha annen baban olmaz geri döndüğünde kapının eşiğinden içeri almam seni dedi ve vazgeçtim çok önemli bir şey değildi 4 dikey geçişle beraber o bölümü gene okudum şimdi de İtalya ya taşınmak istiyorum ama gene aynı şeyleri diyor hayatımı böyle yönetmek istiyor ne yapmalıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bu gibi konularda hakkımı helal etmem derse ALLAH bunu kabul etmiyor sonuç olarak senin geleceğin ve yüce ALLAH önüne fırsatlar çıkarmış bu beddualar tutmaz
Rıza meselasi ne olacak ana baba rızası olmadan o iş yürümez diyor dinimiz
ayrıca eğer geleceğinle oynuyorlarsa senin önüne çıkan İyi fırsatlara köstek olurlarsa rıza almana gerek olmadığını da söylüyor dinimiz haklı 1 konuda hakkını helal etmeyebilir ama olay senin geleceğin ve bunun senin için hayırlı olmayacağını düşünüyorsan gitme
Bu benim için tabiki de hayırlı tüm her şeyi ayarladım en azından sokaklarda rahat rahat yürüyebilecem onun bi takıntısı daha var o da bu ülkenin Müslüman olmaması 😒
e Türkiye'nin de tamamı Müslüman değil ki mesela İstanbul balat ve fener bölümü silme Rum Hristiyan Trabzon da sümele manastırı dahil bir çok rahip ve Hristiyan ahali var ermeni patriği Türkiye'de Yahudiler var mesela en büyük Musevi sinagogu neve şalom İstanbul da ülkemizde yüzde 1 oranında Türk Katolik var yüzde 3 ateist yani Türkiye nin ancak yüzde 70 -75 i müslüman
Anneme bu durumu anlatsam beni dinsizlik ile suçlar anneme böyle demek istemiyorum ama hayatında görebileceğin en cahil insanlardan biridir
sana destek yerine köstek olmasından belli peki baba bu işe ne diyor
Babam da gitmemi pek istemiyor ama önüme engel oluşturmuyor hatta bana fikir veriyor şöyle yapsan daha rahat gidersin gibi o en azından saygı duyuyor
o zaman annen sadece sorun onu nasıl ikna edeçeğini bulalısın anneni ya da ona benzer birini tanımadığım için bu konuda 1 fikir yürütemiyorum
Vazgeçtim onu ikna etmeye çalışmayacam isterse bi ömür küs kalsın ben onun malı değiliu
Sen de dinlenme anasını satayım Bebek misin
Benim rızam yok diyor hakkını helal etmiyor bunlar önemli şeyler yoksa ben de böyle devam ettirmem nerdeyse yediğim yemeğe karışacak
Söyle Al o hakkını başına çal
Ya öyle diyorsun haklısın da ama anne rızası olmadan o iş yürümez bu yüzden endişeliyim
Kanka sen bu kafayla bir b** da yapmasın kusura bakma seni onlar seçti evlat olmayı onlar seçti seni büyüttüler sana tabağına 2 yemek koydular diye ömür boyu kimse hayatına karışamaz
Haklısın bende senin gibi düşünüyorum o kodunuda hiç bir sorun yok hatta kimi zaman aylarca harçlık vermedikleri oldu 1 çay parasını bile çok gördüler ben tüm planımı yaptım taa ki yapacağım işi ve iş yerini bile hazırladım Max Mart ayında gidecem ama kırıklık kopukluk olmasını istemiyorum ne yapabilirim diye buraya da danıştım taa ki imkansız olsa bile konsolosluk randevusu bile almayı başardım
S***** et Her şeyi al çantanı çık git
Teşekkürler değerli fikirlerin için 😀
Eyw kirve
Ağzınla karga boku da tutsan kimseye yaranamazsın
Şuanda bu sözü kafamdan geçiriyordum
He bizde deriniz
Bıktık bu narsist annelerden
Vallaha ya anca ben öldüğümde gidersin diyor artık ölmesi için dua etmeyi düşünüyorum çok sıkıyor beni