2 ay önce nişanlandık nişanlım trafik polisi 30 yaşında ben 23 yaşındayı. Nişanlımın ailesi çok iyi insanlar ve tek çocuk olduğu için nişanlım beni de çok seviyorlar biz nişan için hiçbir takı istemedik onların kendilerine bıraktık. Sözü nişanı biz kız tarafı olarak yaptık onlardan hiçbir şey istemedik sadece pasta getirdiler ve istedikleri takıları taktılar. Nişanlım bize gelirken bana hiçbir şey getirmiyor bir çikolata dahi getirmiyor ben ona yemekler yapıyorum sabahtan akşama kadar uğraşıyorum geliyor yiyor oturup gidiyor. Gezmesini çok seviyor beraber geziyoruz. Ben bir şey istediğim de onu yapamayız gezmeye para harcıyoruz diyor benimle kavga ediyor üzülüyorum ama bir şekilde ona hak veriyorum. Herneyse bizim buranın adetler var bayramda kız tarafına kurbanlık gider bilezik hediye edilir yılbaşın da da hindi götürürler bilezik hediye edilir bu zamana kadar onlardan hiçbir şey istemedim sadece burada her nişanlı kıza yapıldığı için bu adetlerimiz yerini bulsun bende özeniyorum yapılsın istiyorum dedim bunları yapamayız sen çok istiyorsun gibi şeyler söyledi bana bağırdı istemiyorum ama bari birisini yapın dedim hiçbirisini yapamayız dedi ailesine bahsettim bu durumdan biz yapamayız dediler nişanlım da şu an benimle konuşmuyor. Ben bu zamana kadar hiçbir şey istemedim eşyaları bile ortak alıcaktık. Sen çok istiyorsun dedi ben sana yetşemiyorum gibi şeyler söyledi bilezik taktık sana o kadar dedi be istemedim ki onları kendileri istediği kadar taktılar ve sürekli bir şey deyince bunu söylüyor bilezik taktık diyor benim de ailem bu insanlar sana para harcamadan almak istiyorlar diyorlar ve evliliğimize olumsuz bakmaya başladılar. Nişanlım da ben adetlerimiz olsun dedim diye kavga çıkardı konuşmuyor benimle.
Tc
Tc
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar