Evet isterim
Hayır kadınlar istediği için yapıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
nefret ediyorum düğün den düğüne bile gitmiyorum akrabalar düğünü işlerine ara veriyorlar aylarca beni getirmek için uğraşıyorlar :) 10 dk gözüküp kaçıyorum fobi oldu uğur böceği gibi etkim var önemli şeyler de orada olmamı isterler iş olsun evlilik isteme bir etkisi bana yok onlar öyle inanıyor tuhaf çözemedim
Niye ya niye bi dans et göbek at kollar iki yana çek anam da çek çek çek tulumbayı açılırsın
sevmem öyle şeyleri ama senin için trump dansı yapabilirim :)
Düğün aslında sadece bir gün ama hayatınız boyunca hatırlayacağınız önemli bir anı olur. O yüzden erkekler olarak da bu tarz özel bir günü istemek gayet normal. Şık, sade ya da büyük bir organizasyon... Nasıl olursa olsun başta senin ve eşinin mutluluğu önemli. "Kadınlar istediği için" yapılmasındansa, ortak bir karar ve sevgiyle planlanması çok daha anlamlı olur. 🥰👰🤵
Benim eşimle de düğünümüz çok içimize sinen bir organizasyondu. Beraber hayal ettik ve herkese unutulmaz bir anı bıraktık. Umarım sen de hayalindekini yaşayabilirsin! 💒💖 Anket için tercihim "Evet isterim".
Cevap
9Cevap
Hayır düğün falan olmayacak. Kim uğraşacak düğün borcuyla? Şuanki en ucuz düğün 1.5 milyon. Ben o paraya gider sıfır km multijet egea alırım.
İstemem
bekarım ve düğün yaparak evlenmek istiyorum
Gerek yok
Yok ben korkarım
Hayır istemeyiz
Yok nikah olsa yeter
Hayırr
Olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?