Şimdi şöyle kişi kendi evi başka olur mobilya vs tamam da bu sürekli değiştirilecek bir ürün değil renk kaliteli olursa sanmam solma ama bıkarsın bence
Biraz daha araştırayım o zaman Çünkü böyle klasik mutfakları sevmiyorum artık bana çok sıkıcı boğucu geliyor böyle renkli değişik şeyleri seviyorum Her neyse uyandığım zaman evet renkli evime uyandım demek istiyorum
Bu bana göre klasik birtakım sen modernden uzak bir görünüm istiyorsun anladığım kadarıyla sen bence 2 sinin arası bir şey düşün örnek benim imkanım olsa bir kurna koydururum taslar felan özel çeşme
Ya ben klasik Seksenler havasını Taşıyan renkli mi mutfak istiyorum Bu model de böyle çok güzel geldi Eğer yaptırırsak zaten ona göre eşyalar alacağım inşallah istediklerimizin en iyisi hepimize nasip olur
İnşallah ama şöyle pişmanlık olur mutfak eşyalarından ne kadarını buna göre alsbileceksin robotlar kahve makinaları vs vs 🤣bunlarıda düşün maliyette artar
Nişanlanıcam aşkım sonra ev yapılacak komple elektrik tesisat mimari vb sevgilim borca giricek haliyle bende elimden geldikçe destek olucam kendi Almam gerekenler bitince o yüzden değecek detaylı bir ev istiyoruz minik bir bibloya kadar ev bizim ruhumuzu taşısın
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evet arkadaşlar şimdi Seneye umarım ki evleniyorum ev 30 senelik Evi baştan sona tesisat Elektrik alçı boya yenileyeceğiz? ?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
99’dan önce yapılan binalar güçsüz ve depreme dayanıksız 6-7 şiddeti depremde yerle bir olacaklar
Belki anlık hevesini dindirir ama kullanışlı olacağını düşünmüyorum ama tercih tabiki
Mesela rengi mi solar yoksa kolay mı pislenir
Şimdi şöyle kişi kendi evi başka olur mobilya vs tamam da bu sürekli değiştirilecek bir ürün değil renk kaliteli olursa sanmam solma ama bıkarsın bence
Biraz daha araştırayım o zaman Çünkü böyle klasik mutfakları sevmiyorum artık bana çok sıkıcı boğucu geliyor böyle renkli değişik şeyleri seviyorum Her neyse uyandığım zaman evet renkli evime uyandım demek istiyorum
Bak bu bir tercih ama bu tercihini mutfakta kullan ma bence
Biraz daha mimari ve fikir bakayım o zaman
Bunu bence banyoda düşün mutfak ekipmanların ona uymazsa bence hiçbir anlam ifade etmez ama banyoda dilediğini yap bence
Çok güzel fikir verdin bana bunu bir mimarla konuşayım
Bak bence gerek yok senin istediğin fikir nedir eski tip mi modern mi klasik bir şey mi
Bu Resimdekinin aynısı
Bu bana göre klasik birtakım sen modernden uzak bir görünüm istiyorsun anladığım kadarıyla sen bence 2 sinin arası bir şey düşün örnek benim imkanım olsa bir kurna koydururum taslar felan özel çeşme
Ya ben klasik Seksenler havasını Taşıyan renkli mi mutfak istiyorum Bu model de böyle çok güzel geldi Eğer yaptırırsak zaten ona göre eşyalar alacağım inşallah istediklerimizin en iyisi hepimize nasip olur
İnşallah ama şöyle pişmanlık olur mutfak eşyalarından ne kadarını buna göre alsbileceksin robotlar kahve makinaları vs vs 🤣bunlarıda düşün maliyette artar
Aboww
Noldu ki
Her şey pahalı zaten çeyiz için işe giricem 🥲
Nişanlımıdın ki pahalı evet hayat zor malsesed
Nişanlanıcam aşkım sonra ev yapılacak komple elektrik tesisat mimari vb sevgilim borca giricek haliyle bende elimden geldikçe destek olucam kendi Almam gerekenler bitince o yüzden değecek detaylı bir ev istiyoruz minik bir bibloya kadar ev bizim ruhumuzu taşısın
Ortada talipli var mı varsa tamam ama daha nilanlanmamışsın sen zaten yap çeyizini
7 senelik sevgilim ben daha yeni düzene girdim o da öyle o yüzden yeni yeni başlıyoruz 😅😅
Ha anladım hayırlısı inşallah zor bir süreç
Teşekkürler ☺🥰
Rica ederim hep bu mutluluk hayatın boyun ca sönmesin
Birtanesin sen 😍
Nerden anladın 😉ama bak evlilik iyiydir ama zordur taşıyabilene sevgililik gibi değil
Yaşayarak öğrenicez inşallah
Umarım zorluk tasa kederle olmaz başta hep bizde öyleydi ama maalesef zaman hayat zora sokuyor
Şimdi nasılsınız peki kaç senelik bir ilişki
2 yıllık evliyim şu an
Hay maşallah maşallah tamamen ev kurma işleri bitti mi peki annem şey dedi ne kadar şey Alırsan al evde her zaman eksik olur
Bak bunda kedinlikle haklı fazlasıyla eşya vs bunlar geçer önemli olan mutlıluk
Evet haklısın Umarım sen de Çok mutlusundur
Umarım demek çok isterdim 😞
Oy güzelim benim şu an sana karşı çok böyle pozitif bir enerjim var iki gün içinde harika bir kahkaha atacaksın öyle hissediyorum
2 günlük bir mevzu olsa keşke ama değil bu
Yani anlatabileceksen anlat ablacığım
Yok sağol şimdi genelden de ifla etmeyelim kendimizi
Doğru diyorsun bence şu an müsaitsen kendine iyi bir bitki çayı yap kısmetse olur eski sezonu izle keyifle kafanı dağıt
Yok öylede değilim sürekli kafama takıcak
Sen o zaman bir divasın
Ne alaka ya😉
Öylesin öylesin tacın düşmüş al onu
Yok be sürekli taakrsak ayar çekilmez
Vayyy😁
Konuşuruz bir ara
Olur takip atıyorum
Peki
Yok aga çok boğar seni sarı asla kullanma.
Mesela pastel yeşili olur mu ya da böyle önerebileceğin bir renk var mı anlıyorsan
Kral yani ortalama tipte bir binada yaşıyorsan genelde gri veya beyaz kullanılıyor.
Farklı renkler aşırıya kacar ve bunaltır.
Onun yerine duvar kağıtları alabilirsin.
Mantıklı diyorsun Vallahi biraz daha mimari araştırayım o zaman
Gemini yapay zekaya bulunduğunu mekanın duvar rengini atıyorum mavi yap de yapacaktır.
Tam etki yaratmayabilir ama kafanda fikir yaratır.
Iyi taktik Teşekkürler Kral
Rica ederim