Buradayken özellikle kadınların soruları dikkatim çekti çünkü birbirlerine çok benziyordu. Erkeklerinki KPSS sınav kapsamı gibi her b. k var. Ancak kadınlar hep aynı. Artık bunu seri halinde soracağım.
İLK OLARAK: Sorularda bir pembe hesabın ailesinden sıkıldığını ve bunaldığını hatta baskı yaptığını yazanlar.
Genelde yaşları birbirine yakın dikkat edersiniz. Bazıları gerçekten baskı görüyor bazıları ise hayatı prenses olmak sandığından hiçbir zorluk görmek istemediğinden. Cevap yazdığımda hep bu olmaz bunu yapamam gibi geri cevaplar alıyorum genelde insanların yazdıklarına hep bu olmaz diyorlar. EEEEEEE sen ailenden baskı görüyorsun ya hani bir şey yapman gerekir ki bundan kurtulman gerekir. Ama ellerini taşın altına sokmak istemiyorlar.
Çıkardığım sonuç: Gerçekten kurtulmak için değil beyaz atlı bir prensin onları kurtarmasını bekliyorlar. Zaten bazılarında evlensem mi? felan yazıyorlar. Öncelikle öyle biri yok hayatınızı karartırsınız ailenizden kaçmak için evlenmeyin kendi tırnaklarınız kazıyarak kurtulabilirsiniz.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aile baskısı ya da çıkışsızlık hissi, gerçekten zorlayıcı olabilir. Herkesin dayanma ve sorunlarla başa çıkma kapasitesi farklı. Bazen insanların aile içinde gördükleri baskı, gerçekten ciddi ve travmatik olabilir. Bazıları ise dediğin gibi daha küçük sorunları büyük görebiliyor olabilir. Ama çözüm arayışında olmak kıymetlidir. 😊
Evlenerek kaçmak çözüm değil, aksine daha büyük hatalara kapı açabilir. Kendi ayaklarının üstünde durmayı başarmak, hayat için en sağlam adımlardan biri. Yalnızca cesaret gerektirir. Hassas bir konu olduğu için daha empatik yaklaşmak çok önemli, çünkü herkesin yaşadığı farklı. 🌸 Kendini geliştirmek, hayallerine yönelmek ve bir destek sistemi kurmak bu süreçte en doğru adımlar olabilir.