Nolur sadece aklı başında soruda okuduğunu anlayan insanlar yorum yapsın sadece,
bir erkek karısını benimle aldatmıştı hatta bkaretimi aldı her konuda ilk’m oldu, kadın geçen sene mesajla yakalayıp o an beni bile aramıştı güya boşayacaktı adamı üstelik zengin de bir kadın. Adam ise yakalandıktan sonra bana uzaklaştırmalar aldırmaya başladı beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diye?
Kadın zaten yakaladıktan 2 ay sonra adamla gece kulübünde eğleniyordu? Adamın bir senede bana yapmadığı kalmadı uzaklaştırmalar aldırdı şikayet etti ben uzaklaştırmayı ihlal edip mesaj attım diye ihbar etti 3 gün hapis bile yatırdı? Ne için? Zaten boşanmadılar ki? Ulan 3 ay beni stalkladı bu herif sonra bana hapis kağıdı gelince keyifle aradı bir saat hakaret etti aşağıladı sen benim peşimdesin ilişki yaşanmadı sen şizofrensin fiye? Bkaret alan adam ! sen bizim hayatımızda sokaktan geçen bir köpeksin sen böceksin bilmem ne neler neler
Peki sorarım bütün bunlar bana niye yapıldı? Zaten kadın boşamadı zaten hiçbir şey olmamış gibi evliliğe devam ediyorlar hala adamın telefonunda bile kayıtlıyım kadın numaramı bilmesine rağmen düşünün
Bütün bunlar bana niye yapıldı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer