Babamdan bıktım ya o ölsün ya ben?

lütfen yargılamayın 11 yaşındayken annem terk edip gitti bir kız kardeşim var o yaşta beni okuldan alıp kardeşime baktirdilar şu an ben 23 oda 12 yaşında ben yine annemi hatırlıyorum ama o hiç bilmiyor babam çok baskıcı bi adam pencereden baksam kime baktın diyo kendi De k kalıp bakıyor afedersiniz lavaboga girsem dkka tutuyor beni bir yere göndermiyor sürekli piskolojik şiddet uyguluyor anneniz yok adınız çıkar evde oturun diye kendisi işitme engelli zor anlaşıyoruz yoldan geçen erkek bana baksa erkek arkadaşın mı diyor hastaneye gitsem buluşmaya gidiyom sen diyip peşime geliyor zamanında aynı annen gibi kuzum diyodu el kaldırıyordu tek başıma markete bile göndermiyor çalışmama izin vermiyor para da vermiyor bazen evde hizmetçi diye sesleniyor daha anlatamadigjm bir çok şey artık yüreğim dayanmıyor kurtulmak için dua ediyom evlenmiyor beni de evlendirmiyor çok inat gidip konuş demeyin çok konuştuk hep evdeb kovuyor kardeşim var diye sesimi çıkarmıyorm küçükken de sizi yurda veririm diye büyüttü bizi. annem de istemiyo nereye gidicem ne yapicam piskolojim çok kötü nefes alamıyorum kendimi berbat hissediyorum kimseye anlatamıyorum yoruldum Allah rızası için bana dua edin
Güncellemeler
7 ay
annen gbi kuzum diyodu
Güncellemeler
7 ay
o*rsvu ne kuzusu yaa
Babamdan bıktım ya o ölsün ya ben?