Aşiri iğreniyorum iş yerinin tüm pisliği nebilim yıkanmadi tiksiniyorum ya? ve mesela sigara içiriyor bahçede yere atiyor kaç kez atma diyorum kültablasi var gene yere atiyot anlamiyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 ayBenim nişanlım da kaynak ustası. Bana yemeğe geldiğinde sarıldım, hayatım duşa giricem öpme kokuyorum dur demişti saçmalama demiştim ve onun kokusu bana çiçek gibi geliyordu sarılıp öptüm boynunu, sevdim. Bence sorun sadece eşinizin pasaklı olması değil siz sevmiyorsunuz. Sevseydiniz karşınıza alır hayatım işten gelince senden ricam duşa gir ve şunları yapmasan daha mı iyi olur diyerek cilve ile erkeğin bamteline dokunarak bunu ona anlatırdınıs. Siz soğumuş sunuz. Ama şunu söylim eşinizin yaptığı iş aşırı zor ve ben nişanlım ailesinin evinde kaldığı için o bile bazen takati kalmıyor duş almaya direk yatıyor.
23 Yorumla- 9 ay
En İyi Cevaplar
9 ayİş hayatının kirini evine getirmek bir yana yatağa taşımak aşırı kötü bir durum ve sanırım küçük sanayii türü bir yerde çalışıyor zira kurumsal şirketlerde değil yere atmak sigara içilecek bölgeler var ve o bölge sürekli temizlenir yere atanlar da ciddi bir şekilde uyarılır!!! mutlaka kendisini uyarınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayErkeklerin yaşadığının 10 da 1 yaşasanız intahar edersiniz. Kı kardeşim 1 hafta işe gitti ben ayağımı çatlattım diye... Kız ilk gün ağlıya ağlıya geldi. Kolay değil. Zar zor 1 hafta gönderdim. Dünyanın tüm kötülüklerinden babalarınız ve kocalarınız size görünmez kılıyor. İş yerinde nelere maruz kaldığına inanamazsın...
41 Yorumla- 9 ay
hangi işe gitti ki kardeşin
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
9 ayNe bekliyorsun bebeğim bir çeşit Sanayi iti işte asil bir insanın davranışını mı bekliyorsun evlenmeden önce fark etmedin mi pisliğini kadınların bu kafasını anlamıyorum evlenmeden önce hiçbir şey göremiyorlar Evlendikten sonra her şeyleri gözlerine batıyor kör müsünüz lan evlenmeden önce
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum, bu durumu eşinle konuşman gerçekten önemli. Hem sağlık hem de hijyen açısından bu meseleleri netleştirmek ilişkiniz için de iyi olur 🛏️🚿. Ama konuşurken suçlayıcı ya da yargılayıcı bir dil kullanmamaya dikkat et. “Beni anlayacağını biliyorum” gibi cümlelerle yumuşak bir şekilde duygularını ifade edebilirsin. Yere sigara atma konusunu da çevreye saygı bağlamında nazikçe anlatabilirsin. İyi bir iletişim her zaman sorunların çözümünde yardımcı olur. 💬💖 Egonuzu değil, sevginizi ön planda tutun diye düşünüyorum. 😊
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
95Cevap
Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. Daha mide bulandiran iste çalismis olarak söylüyorum, kocani uyar tavir al gerekirse ha bu biraz karakter meselesi evet doğru.
Kesimhanede çalisip hem dezenfekte olurduk hem dus alirdik eve gelir 1 saat de öyle yikanirdim.
Insanlar sasirirdi arkadasim ne kan kokuyorsun ne et diye inanmazdi hatta.
Iyisi mi onu güzelce uyar
10 Yorumla
9 ayBazı insanlar kokuya karşı fazla hassas olabiliyor; insanın elinde olan bir şey değil. Psikolojik olarak da kişiye rahat hissettirmiyor olabilir. Bunlardan birisi bile yeterli bence.
Eşiniz kısa bir duş alsa fena olmaz, hem kendisi hem de sevdikleri için. Üzerine gelen partiküllerden de kurtulması gerekiyor. Temizlik arkadaşlar, sıcak bir duş herkes için iyi olacaktır.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayMesleki deformasyon 😅 o ortamlarda o pislik de yere atılan izmarit de, yere tükürmek de 😅 normal şeyler
Ev ile işyerinin farkını güzelce anlat beyefendiye. Eve geldiğinde banyoyu hazırla direkt banyoya sok
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 845 cevap paylaştı. Söylesende senin içinde degişen bişey olmaz igrenmişsin bir kere sevmiyorsun cünkü genede söyle kokuyorsun de zaten adam saygısı olsa temiz davranır yanlış anlama biz temizlenmeden esc yanına bile gitmezdik
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 965 cevap paylaştı. Yok artık kendi nasıl rahat edebildi yaa istediğin kadar işyerinde dus al vs insan evde dus almadan rahat edemıyokı bide üstüne sigara vs leş gibi kokuyodur o ev bence ciddi bir sorun yas ilerlemeden alıp karsına konusmalısın
10 Yorumla
9 ayArtık yeter diyip tut kolundan kocani doğru duşa Leğene sabunu deterjanı çamaşır suyunu basın Köpükler içinde bir güzel fırçalayın belki miss gbi pırıl pırıl olur sjjgf
21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 630 cevap paylaştı.
9 aySana bir tavsiye karı koca arasında olanı burada anlatma, yani şu anda kıybet yapmış oluyorsun ve bu günah, herşeyi geçtim o kişi senin kocanı kötülüyorsun.
usulca söyleyecen tabi karısısın sonuçta
eyi günler03 Yorumla- 9 ay
burada hiç Türkçe bilipte yabancı kadına denk gelmedim
- 9 ay
Ayrıca yabancı olupta böyle Türkçe yazanıda görmedim, yabancı olmuş olsa illaki kelime hatası yapar ve yazılışından anlaşırdı yabancı kadın olduğu
Düzgünce söyle sanki onun iyiliği için gibi zaten öyle de neyse canım kocam yıkan ferahla senin için dava iyi olur bende masaj yapayım falan de uydur bi kejdjdkeo düzelmezse sert söylersin
13 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kaynakçıları iyi bilirim. O yağ asla çıkmaz üstlerinden. Yastık yüzü bile zift gibi olur. İşi zor ama öküz olmasını da gerektirecek bir meslek değil bu. Allah yardımcınız olsun
00 Yorumla
9 ayAtıma yalanı, kimse çok pis iken yıkanmadan yatağa girmez. Başlıkta yıkanmadan yatağa giriyor diyorsun. Konu içinde yere izmarit atıyor dşyorsun bu ikisi çok farklı durum..
03 Yorumla
9 ay
Cok üzücü bir durum.
00 Yorumla
9 ayIyy nefret ederim bence söyle o öyle yattıysa ben kesin koltukta falan yatardım diğer günde bütün carsafları cıkarırdım
10 Yorumla
9 ayDiyeceğin şey şu
" Canım bak seni çok seviyorum ama bu hareketlerin hoşuma gitmiyor ve ben senden soğumak istemiyorum lütfen dikkat et"10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayevet gerekir ona bu alışkanlığı zorda olsa kazandırmak senin elinde.. kaynakçının ortamı zaten kir pas içinde oluyor..
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir adam yedisinde neyse yetmişinde odur. Huy mevzu onlar değişmez. Bizim şantiyede de var, hep aynı moddalar bunlar al birini vur ötekine
12 Yorumla- 9 ay
teşekkür @Evelynyilmaz
- 9 ay
Ne demek
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. İşin çok zor gerçekten bi erkek olarak bi kere eşimde nenzer bşe yaşadım kadın için daha zordur ama çözümsüz değil kırmadan halledeblrsn👍
00 YorumlaBoşan ya ugraşma elalemin * çocugunu sen adam edemezsin. O adam olamadıysa sen onu adam edemezsin. Mk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayEvet söylemen lazım ben nasıl temiz geziyorsam sende temizliğine özen gösterebilir misin deme hakkın var. Esin sonucta yaninayatinca iğrendirmeye hakkı yok seni yoruluyorum diyebilir. Banyo yapmak bir erkek için kaç dakika ki?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 717 cevap paylaştı. İğrenç aynı odada bile yatmayın kendimde önceden öyle işlerle uğraştığım için kokusu burnuma geldi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayhijyenine dikkatetmeyen insanla birlikte yaşanmaz canısı kadında erkekde olsa çekilmez.
04 Yorumla
Soran9 ayÇekilmiyor ztn. Misal sigarayi yere atma ayıp diyorum ev sahibimiz üstümüzde oturtuyor. Ama genede dinlemiyor bir 2 gün yerde değil sorma tekrar herler sigara. Bakim desen oda yok tiksiniyorum. Tüm vücüdü mantar oldu zrn terlemekten iprenc ya
- 9 ay
midem bulandı okurken çocuk falan var mı yaşlar kaç?
Soran9 ayEvet birtane var
- 9 ay
o kötüymüş ama böyle evlilik gitmez biliyorsun
9 ayBunu ilk defa mı yapıyor neden şimdi rahatsız etti ki
02 Yorumla
Soran9 ayArada yapiyor. İğrenc ya. İşden geldi saatlerce reels vakti yemek yedi ama duş almadi
- 9 ay
Bu gece salonda uyu. d
- Aile & Toplum konusunda 577 cevap paylaştı.
9 ayHerzaman mi almıyor bir defa mi belki çok çok yorgun
02 Yorumla
Soran9 ayHer gün alri aslimda ama bazen böyle almadan yattiği oluyor genede tiksiniyorum
- 9 ay
Çok yorgundur ekmek parası için çalışan eşinden tiksinme ikna ederek duşu hazır sok git yıka değer ver hatta yıkarıktan sonra birde oral seks çek mutlu et
Aile & Toplum konusunda 627 cevap paylaştı. Konuş onunla temiz olması gerektiğini söyle birkaç günde engelle bak nasıl yıkanıyor
06 Yorumla
Soran9 ayİnan kaz kez dedim ya hep tamam diyor yapmıyor. Hergün duş aliypr ama bazen almiyoe tembel ya iğreniyorum
Soran9 ayAsla düşünmüyor ya. Ve vücüdü mantar oldu ztn terden iğreniyorum inan
Soran9 ayBilmiyorum ya uyarinca çok söyleniyorsun biktim senden diyor
Gizli Üye(18-24)9 ayAdamını mı beğenmiyon kız artık haa kesin TikTok da kullanıyorsundur sen şimdi kadınların çoğu sorunlu aga ne yaparsa yapsın adamdan memnun olmazsınız değişiksiniz yeminle soğudum adamdan başka adamlar ilgimi çekiyor desene sen Şuna adam senin için çalışıyor çabalıyor yatsın ne olcak bende spordan geldiğimde bazen üşeniyorum
12 Yorumla
Cevap sahibi9 ayKimseye laf attığım yok sadece tahmin
Gizli Üye(25-29)9 ayHAKLİSİNİZ bir arkadasimda kaportaci misal bana diyor ben hergun dus aliyorum sirf eve pislik girmesin diye bu insanin sifatinda olan bişi misal benim babamda ole ben arabanin altini ustunu getiririm adam bir sefer kullaniyor içinde sigarasini içiyor kulunu gostergeye atiyor o kadar sinir oluyorumki bu huyuna ondan yarin birgün evlensem kesinlikle sigara içmeyen birini alacam
10 YorumlaBu kadar da olmaz en basta kendine sonra sana saygi gostermiyor !
10 Yorumla
9 ayEşine her şeyi der insan ya nasıl çekiniyorsun anlamayanların
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBazılarının huyu değişmez bu konudaki yorumlarda hakaret eden sıkışınca küfür ve aşağılayıcı sözler ile kişiliklerini belli eden kadın erkekler kendileri ne oldu da milleti küçük görüyorlar
00 Yorumla
9 aySevgi sözcükleri ile söyle yıkanması gerektiğini ve atmaması gerektiğini
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı. Bence boşan, söylemekle düzelecek gibi durmuyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 369 cevap paylaştı. Duş almadan yatilirmi ya iğrençlik başka bir şey deyil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 ayArkasını toplamayı bırak. Yatağa duş almadan giriyorsa yatakları ayır..
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
9 ayYemin ederim beni eşim o yatağa sokmaz Ben değişim o saygısızlığı yapmam
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
9 ayKocaman adama denemz ama şöyle öyle yatakta olur mu insan
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.
9 aySabah duş almadan dışarı çıkan , işten eve gelince duş almayan hakkaten var mı
00 Yorumla
9 aymutlaka söyle bence , çok yorgun olabilir vs vs , geri kendine gelmen zaman alır ama
00 Yorumla
9 aysoyle mutlaka. yapmazsada boşanabilirsen boşanmaya caliş iğrendigin adamla olmazkj
00 Yorumla
9 ayMutlaka dile getirilmeli. Konuşarak çözmek veya rest çekmek en doğrusu olacaktır.
00 Yorumla
9 ayÇoook iğrenç. Kendisi nasıl rahat edebiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayİşin çok zor, ben yatmadan önce beş on dakika dişimi fırçalarım üstüne ağzıma burnuma tuzlu su veririm. Ancak rahat edebiliyorum
02 Yorumla
Soran9 ayHayir hiç bakımına dikkat etmez iğrenc birisi
Cevap sahibi9 ayNe yapacaksın ya
Gizli Üye(30-35)9 ayBen de inşaatta falan çalışırım çok tozlu yerler duş almadan yatağa girilmez. Eşim o konuda çok titiz söyle bence yoksa hep yapar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 aySana saygısı yok ve açık iletişim kuramıyorsun. Bu da boşanman gerektiğin anlamana geliyor. Hukukta bu da bir boşanma sebebidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayDegıstıremezsın sana ve kulladıgı alana saygısız bu narsıst kısılık asla degısmez benımde eskı esım oyleydı bosadım kurtuldum oh be hava mıs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayHer yere iğreniyorum yazmışsın o zaman boşan yani.. sen bilmiyor muydun kaynakçı olduğunu evlenirken bilerek evlendin.. madem iğreniyorsun ve seni dinlemiyor boşanacam de ayrı yat yani tepkini göster buraya yazmakla olmaz
30 YorumlaSigara falan görmezden belki gelinebilir ama duş konusu kesinlikle hayır. Söyle anlat derdini iğrendiğinide söyleki yıkansın düzgünce. İnşallah halledebilirsin
10 Yorumla
9 ayBende kaynakçıyım her akşam duş almazsam rahat edemem gün boyu ter kokusu kaynak kokusu derken iğrenç bir koku siniyor vücuda eşin gerçekten iğrenç biri olmalı
10 Yorumlaİşin çok zorya bu saygı meselesi pisliğe alışmış adam değişmez snei kendinden soğutur seni çok iyi anlıyorum bu şimdi dişte fırçalamaz, Allah yardımcın olsun
10 Yorumlakanka eve girince ben dusu ayarladim senin icin filan fe dumenden oyle yatilir mi ogk
22 Yorumla
Soran9 aySorma ya sonra ben uyarinca çok söyenliyorsun bıktım senden diyor
- 9 ay
En mantıklı yorum
Gizli Üye(36-45)9 ayGüzel bir s.. akso çek adam yıkanmak zorunda kalsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayPff rezalet ya
Birlikte olmak istemezsin
00 YorumlaEvde yoğun bir temizlik yaptığımızda bile o gün duş almaya bile halimiz kalmıyor sence de biraz bencil davranmıyor musun eşine
10 YorumlaAlacaksın banyoya uzun saplı fırça varya onunla yikayacaksin
20 YorumlaNasıl o haliyle yatağa giriyor anlamış değilim. Yani arkadaş hiç mi rahatsız olmadın. Ve ya ne bileyim bir kaşınma flenw
00 Yorumla
9 ayÇok yoruluyordur o yüzden yıkanamıyordur,2 tane yatağı olsun, kirliyken kirli yatağa yatsın temizken temiz yatağa.
01 Yorumla- 9 ay
Bizim apartmandaki acil servis doktoru öyle yapıyormuş,2 yatağı var, birine kirliyken yatıyor birine temizken.
9 ayGüzelliğinizi böyle saçma sapan mesleği olan erkeklere heba ediyorsunuz afferin size bir şey demeyeceğim!.
012 Yorumla- 9 ay
@prozax32x sende cokmu tip var?
Sende benim gibi çirkinsin en azından ben zenginim. - 9 ay
Zavallı.
- 9 ay
@Belkibirgünbiryerde param var o bana yeter
- 9 ay
Sizin gibi ezikleremi kaldım beğenmezsen beğenme.
- 9 ay
35 yaşına gelmiş hala fakir 😌😀...
Valla begenmediginiz için mutluyum guzelligim olsaydı szin gibi eziklerle sevgili olacaktım ayy Allah korusun.🙏✨ - 9 ay
@prozax32x boş değilim ki fakirsin üstüne birde çirkinsin.
Güzellik kadınlar banaaaa bakmihhh diye ağlanan loser erkekten incel erkekten farkın yok.
Benim parama gelirler senin neyine gelecekler? - 9 ay
Sg şimdi kaybol
- 9 ay
Allah'ın ezikleri ne işim var zaten bu sitede anlamıyorum ki hepiniz ayrı çirkin ve fakirsiniz en azından sayginligim var. Param var.
Duş alması gerektiğini kendisi algılayamıyorsa kalk yanından yatmak zorunda değilsin kokan birisiyle
00 Yorumla
9 ayKaynakçıyla evlenirken aklın nerdeydi? Bize ne be
00 Yorumla
9 aykaynak isini bilirim kokusu agir olur her isten geldiginde dus almali
00 Yorumla
9 ayKocanı tanıyorsundur sonuçta anlayacağı dilde anlat
00 YorumlaYa ilk defa yaptıysa görmezden gel is yorgunluğu de sigaraya da bise diyemem
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Devamını Gör(127)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim kaynakçı ve duş almadan yattı, iğrendim. Söylemem gerekir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım