Kafamı kurcalayan bir durum var?

Benim yaşadığım şehirde bi kızın adı çıktı. Yani açık konuşayım kız benim sevgilimin kız kardeşi. Sevgilime söylemedim ama kendide biliyor buyuk ihtimal illaki kulağıma gelmiştir.

konu şu ki kız lise zamanları falan çok şey yapmış erkeklerle. Duyunca şok oldum. Beklemezdim. Herneyse beni gerçekten ilgilendirmiyo ne yaptıgı ama anlamadığım şey bazı insanlar nasıl ve hangi kafayla böyle şeyler yapıyor? Kınamıyorum sadece çok merak ediyorum. Ben çünkü böyle bişey yaşasam baya kötü hissederim kendimi. Psikolojim bozulur hatta.
bikere olan bişeyi anlarım herkes hata yapar ama böyle sürekli o tarz şeyler yapan insanlar nasıl bir kafada yaşıyor?
erkeklerde biraz anlıyorum erkekler a**zg#n varlıklar ama kızlar niye surekli böyle şeyler yapar? Bide ailesi falan yani normal insanlar anne kapalı falan ne bileyim.. cidden merak ediyorum

Güncellemeler
7 ay
Görüntü olarakta öyle bi tipi yok oyuzden de baya şaşırdım. Ama deli dolu biri evet. Yaptıgı şeyler de duyduguma göre burada söylemek istemiyorum ama zaten tanımıyorsunuz oyuzden gunaha girmem heralde : agzına *lm#ş bide verme falan da var
Kafamı kurcalayan bir durum var?