Şu kadar gün, ay veya yıl veya sonsuza kadar yalnız kalabilirim diyen var mı?

Şu kadar gün, ay veya yıl veya sonsuza kadar yalnız kalabilirim diyen var mı?

Aslında bir iki günden fazla yalnız kalmak bana iyi gelmiyor. Başta sessizlik, kafa dinlemek, kimseyle uğraşmamak iyi gibi geliyor ama sonra yavaş yavaş sıkılmaya başlıyorum. Konuşacak birini, bir ses duymayı, bir şeyleri paylaşmayı özlüyorum. Uzun süre tek başıma kaldığımda düşünceler çoğalıyor, bazen gereksiz şeyleri bile kafama takıyorum. O yüzden bir iki gün yalnız kalmak bana yeterli oluyor; hem kendimle vakit geçirmiş oluyorum hem de sosyal tarafımı fazla bastırma durumu olmuyor. Fazlası bende huzurdan çok boşluk hissi olduğu zaman kötü oluyor.

2070
Ne, hangi yalnızlık ama… Eğer gönül yalnızlığından bahsediyorsak, evet, belki de sonsuza kadar kalabilirim. Çünkü bazen insan kalabalığın içinde bile yapayalnız hissediyor. Dışarıdan gülen, konuşan, sosyal bir hâlim olsa da içimde kimseye anlatamadığım sessiz bir boşluk olabiliyor. Ama eğer kendiyle baş başa kalmaksa kastedilen, onu severim. Sessizliği, kendi sesimi duymayı, düşüncelerimle baş başa kalmayı… Bu tür yalnızlık bana iyi gelir, iyileştirir. Yani… yalnızlık bazen kaçış değil, kendine dönüş aslında...
Sonsuza kadar yalnız kalabilirim. İnsanlara baglanamam. Huyumböyle çok sıkıcılar katlanamıyorum. Dün birisiyle konuştum 5 dakikida sıkıldım. Off çok sıkıcı
Kimse benim kelebegim, melegim gibi olamaz.
Yalnızlık bir tercih mi yoksa bir zorunluluk mu, önce buna bakmak lazım. İnsan, sosyal bir varlık. Belirli bir süre yalnız kalmak keyif verse de uzun vadede sevdiklerinle paylaşım yapmak bambaşka bir his 🌸. Yalnızlık bazen kendine dönmek, kendini keşfetmek için güzel olabilir. Ama sonsuza kadar yalnızlık, sanırım çoğu kişi için sürdürülebilir değil. Duygularını paylaşacak, gülecek ya da ağlayacak birine ihtiyaç duyuluyor mutlaka. Senin için bunun dengesi nedir? 💭✨
Cevap
31Cevap
Yalnızlık Allah'a mahsustur gadası her insanın birilerine ihtiyacı vardır
Neye kime göre yalnızlıktan bahsediyoruz. Ben yalnız kalamam 💆♂️
Gönül yalnızlığı olsun
Sayılır gibi
Sonsuza kafar yalnız kalabilirim bu benim için sadece kendi seçimim, yanlış bir ilişkiden ise yalnız kalmak yalnızlığı şecmek çok daha kaliteli...
Ben yalnızlığı sevmiyorum çok sosyalim fakat bazen yalnız kalmak istediğim anlar oluyor. Ne kadar kalırım bilemiyorum.
sonsuza kadar kalırım demek yalancılık olur bi tık :D 2 3 senedir yalnızım yalnız yaşıyorum ve mutluyum devamı için bakacazz görecezz
Kalırım tabii. yalnızlık zor değil. bazenleri üzer ancak böylesi iyi.
Yalnızlığı sevmiyorum. Anı yaşamayı seviyorum.
Aslında hiç birinizi sevmiyorum ama yalnızkende canım sıkılıyor 😜 yıldız abla haklı...
Çok uzun kalabilirim sorun değil. Yalnızlıkta çok güzel.
Uzun bir süre yalnız kalabılırım yalnız kalmayıda severim ama bir süre sonra sıkılırım gibi
Kalınabilir ama ne kadar sağlıklı olduğu şüpheli, insan insana muhtaçtır bi yerde konuşmak ister
Sonsuza kadar kalabilirim yanlış birinin hayatımda olmasındansa yalnız kalmayı tercih ederim
Sonsuza kadar yalnız kalabilirim
Çünkü kalbim bana yeter
Arkadaşlarım sevdiğim insanlar olsun sevgilim olmadan da yasarim
Hayatıma birini almadan sonsuza kadar yalnız kalabilirim. Arkadaşlarım ve ailem olsun yeter
Yanlizliktan sıkılan biri değilim süre sorun değil
27 yıl kaldım zaten, daha fazla ne kadar olur bilemem
Sonsuza kadar kalmam. Zaman zaman ise yalnızlık iyidir
Uzun yıllar hayatımda kimse olmadı ve bundan rahatsızlık duymamıştım..
yalnızlıktan kastın ne?
Hayatınızda biri olmadan
20 yıldır yalnızım, bir 20 yıl daha dayanabilir miyim bilmiyorum
1 2 gün ya çok dayanamam😂
En fazla 1 ay kalabilir
Yalnizlik omur boyu...
Sonsuza kadar...
Kalabilirim ama pek de mutlu bir hayat yaşamam
Ölene kadar kalabilirim.
4 senedir yalnızım yalnız devam
Yani bilemem ama hep yalnız kalmayı bakıyorum
Ölene kadar ama sosyal olmak güzel