Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evlenmek istiyorsan ama nereden başlayacağını bilmiyorsan bu devirde kolay değil. Çünkü çoğu insan artık ciddi ilişki lafını ağzına alıyor ama işi oraya götürmek isteyen az. Ama şöyle düşün biriyle tanışmak için illa özel bir yer aramana gerek yok. İnsanlarla tanışabileceğin her yer aslında bir ihtimal iş sosyal ortam arkadaş çevresi kurs hatta bazen hiç beklemediğin bir yerde bile olabilir. Evde oturup biri çıksa diye bekleyince olmuyor. Biraz sosyalleşmen yeni ortamlara girmen gerekiyor. Hobi kursu olur arkadaşlarının düzenlediği bir buluşma olur fark etmez. Orada biriyle denk gelirsin sonra zaten olay doğal gelişir. Uygulama falan dersen oradan da olabilir ama dikkatli olmak lazım. Yine de tamamen kötü demem çünkü bazıları gerçekten ciddi. Sadece iyi elemek gerekiyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
7 ayEvlenmek, sadece bir kişiyle tanışmak değildir; hayatını paylaşabileceğin bir yoldaş arayışıdır. İnsan, bu yoldaşı çoğu zaman rastlantısal değil, bilerek ve dikkatle arar. İnsanların hayatında en güvenilir ve tanıdık köprüler her zaman çevresidir. Aile, arkadaşlar, ortak ilgi alanları… Buralardan biri, seni anlayacak ve seninle uyumlu birini önerebilir. Mantık burada basittir Benzer değerler, ortak deneyimler, sürdürülebilir bağlar kurmayı kolaylaştırır. Kim olduğunu bilmeden, ne istediğini netleştirmeden ciddi bir ilişkiye adım atmak, mantıksız olur. Kendini tanımak, sınırlarını ve değerlerini bilmek, doğru kişiyi seçmeyi kolaylaştırır. “Ne istediğini bilmek”, rastgele seçimlerden daha güvenli ve verimli bir yol sunar. Hayat, bazen doğru insanı beklerken sabır gerektirir; ama mantıklı yaklaşım, pasif bekleyiş değil, etkileşim alanlarını artırmaktır. Sosyal etkinlikler, hobiler, kültürel faaliyetler, ciddi arkadaşlık siteleri… Hepsi olasılıkları çoğaltır ama seçim senin bilinçli kararınla şekillenir.
00 Yorumla
7 ayHiçbir sosyal mecradan sağlıklı birini bulman zor çok zor. Çalışıyorsan ve sosyal yasamin varsa bi yerde es dost akraba arkadaşın tanıştırması ile birini bulabilirsin daha sonra eğer kişi uyarsa karşılıklı ilerlersiniz. Sene 2025 olmuş ama herkese güvenmeme de aynı düzeyde yükselmiş..
43 Yorumla- 7 ay
Kim kiminle tanıştırıyor ya gören 2010 yaşıyor zanneder sizi öyle tanıştırma beklerseniz daha çok beklersiniz
- 7 ay
@Diyetyapankız1 sosyal mecralardaki insanlar genelde başla türlü düşünüyor bunu es gecmemeliyiz
Seni iyi tanıyan aklı başında bireylere evlennme isteğini anlat ve nasıl birini aradığını anlat çevrede varsa uygun talipler varsa sizi buluştururlar. Oturup konuşursunuz olur olmaz ya da biraz daha iletişim kurmaya devam edip işi cikdiye bindirirsiniz
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Evlenmek istemek ciddi bir adım ama panik yapma, her şey bir anda şekillenmez 😉 Önce ne istediğini anlamak önemli. Hangi değerleri önemsiyorsun? Neleri paylaşmak istiyorsun? Güzel bir başlangıç olur.
"Bulmak" meselesine gelince; ortamlar da önemli tabii. Arkadaş çevresinden, sosyal aktivitelerden, belki hobilerden ya da dijital platformlardan bile iletişim kurabileceğin, seni anlayabilecek birine denk gelebilirsin. Ama kalbinin sesini dinle, klişe olsa da en doğrusu bu 🙌 😊00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
benim sana tavsiyem evlenmeyi kafana takma. bunun yerine nasibi erkek isterdim diye bi profil çiz kafanda.. sonra o kişiye denk gelirsen evlenirsin. denk gelmezsen maceraya gerek yok.
20 Yorumla
7 aybitti evlenmek bu ülkede bu kadınlar var iken ülkede zor gibi etrafa bak eskort dan geçilmiyor
04 Yorumla- 7 ay
O kadar kötü mü etraf?
- 7 ay
@MysticNight evet normal aklı başında insan bile kalmamış ülkede
- 7 ay
Kıyamet kopsun artık...
- 7 ay
@MysticNight koptu gibi sanki
7 ayÖnce yakın çevreden. Arkadaş çevresi mesela. Sonra olmadı iş çevresi. Olmadı ortak ilgi alanın olduğu etkinlikler, kurslar falan. Bunları dene öncelikle.
01 Yorumla- 3 ay
Hadi da 4 ay olmuş, sonuç yok mu
Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı. vakti gelince bulursun bulamazsan evdekilerin görücü baskısına maruz kalırsın (ben yaşıyorum şu kızla konuş güzel falan diyorlar sürekli evlen evlen) o yüzden sen kendin bul
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Ben de 2 yıldır farklı insanlarla bir araya gelip. Gerçekten evlenme isteğiyle görüştüm ama ne yazık ki o kapasite şu nesilde pek yok
011 Yorumla
Soran7 ayPeki kaporta nasil
Soran7 ay😂😂😂 yorumda bi erkek yazmis ondan ögrendim sana sordum😂😂
Soran7 ayTm anladim ztn merak etme
Soran7 ayNys sorum yok olmazsa en kötü bekar ölürüm :d
Soran7 ayBazen sevilmek sevmek insanin ruhunu besliyo..
- 7 ay
Acil
7 ayBirini bulmak değilde birbirinizi bulmanız lazım bu öyle aramakla olan bir şey değil
14 Yorumla
Soran7 ayDogruu
- 7 ay
Arayan bulur ama.. öyle pasif olupta bir şey olmaz
- 7 ay
Arayan bulur diye bir kaide yok nasipse seni bulur
- 7 ay
Tabi nasipse, ama kendi çabana bağlı birde.. nerde hareket, orada bereket demişler.. 😏
7 ayEvlenmek için acele etme, Allah nasibini bekletiyorsa güzelleştiriyordur, sonra pişman olacağın evliliğe imza atıp vah tüh deme,
12 Yorumla- 3 ay
Dertleşmek ister misin
- 1 ay
İnşallah bulursun
- Aile & Toplum konusunda 663 cevap paylaştı.
7 aySen evlenme bence. Kış mevsiminde yeşil erik mi arıyorsun da nereden bulunur diye soruyorsun.
11 Yorumla
Soran7 ayKes
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kız nasıl demiş beni beni der gibi cullanmislar sazan bunlar tam😁
013 Yorumla
Soran7 ayAhaha peki sen tasacak denizdeki oruc musun jfjfj
Soran7 ay😂😂😂😂
Soran7 ayHemende izlemis ögrenmis jfjfbd
Soran7 ay😂😂😂 kizim miiiii
Soran7 aySHAHHAHHAHQHQHQH adini görünce sok gecirdon mi
Sen daha mi iyisinnn
Soran7 ayOmgg senin karadenizli olsugunu düaünmedim orada cidden oruc ismi meshur mu
Soran7 ayNadide bi parcasin
Evlenmeye bu kadar meraklı olmayın çok da iyi bir şey değil
04 Yorumla
Soran7 aySen evli misin
Soran7 ayZtn soruyu böyle sormamistim, artik evlenmeye karar verdim demistim...
- 7 ay
Senin çocuğun var mı
- 7 ay
Çocuk var mı
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bulursan yerini bana da söyle. Ben de bakıyorum ama yok. Bekarlar Kulübü kuracam var ya
07 Yorumla
Soran5 ayAvahhahhahahhah😂😂😂😂😂😂😂 yani bence de etrafinda cogu insan aramiyo ama gelsin istiyo o eskidendi yaslari 35 oldu
Soran1 ayYa be acelesi yok dedim
7 ayEvlilik nasip işidir nerden geleceği hiç belli olmaz bir bakmışsın nikah masasında imza atıyorsunuz 😃
00 Yorumla
7 aySosyal medyadan zor, ailenle görüştün mü bu konuyu çevreden bakma durumları olarak
06 Yorumla
Soran7 ayAilemde kimse yok
Soran7 ayOnlarda bilmiyo benm abim ablam var35 lerde onlarda bekar aen düsün
- 7 ay
Kendi hayatını yaşamayı tercih etmiş düşündeler mi onlar?
- 3 ay
Allah yardımcın olsun
Soran3 aySaol bro
- 29 gü
Erkek bulunca direk evli mi oluyosun 😂😂
es adayi bulabilecegin uygulamalar var. buradan bile bulabilirsin ama denk getirme ihtimalin nedir bilemicem 🙃
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 842 cevap paylaştı.
7 ayBende evlenmeyi çok istiyorum şu son 1-2 yıldır ama hem tipsiz hem fakir olunca olmuyor işte, evde kaldım. 😅
00 Yorumla Abi sen delirmişsin sen aklını yitirmişsin sen ölmüşsün
02 Yorumla
Soran7 ayBen kizim
7 ayBende şu an evlenmeyi çok istiyorum ama işte daha çok zaman var
10 Yorumla
7 ayKnk markette satılmıyor bu dua ediceksin kısmet nasip
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 362 cevap paylaştı.
7 aygeçici heves bunlar , evlenince sogursun. not: ben hiç evlenmedim sadece tahmin
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sağa sola haber sal yuva kurmak istiyorum diye..
Taliplilerinle bi kahve iç00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Allah eninde sonunda nasip eder hatta öbür dünyada huriler gılmanlar
00 Yorumla
7 ayiçinde evlilikle ilgili net düşünceler varsa olur diye düşünüyorum
00 YorumlaGörücü usulü kahve yapıcan gelicekler eve sana bakıcaklar beğenir beğenmez işte kısmet
00 Yorumlaİstemekle değil acele etme, doğru zaman ve doğru kişi mesele
00 YorumlaYani bulunur da neye göre bence çok kriter koyma zaten bulunmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBirak evlenme napacaksin ki evlenip? Kocanin dirdirini mi cekiceksin
17 Yorumla
Soran7 ayÖyle mi dersin
Cevap sahibi7 ayEvet. Ben de evlenmicem aldatiyorlar
Soran7 ayBiriyle tanismistim anneciydi aboww dedim kac kac kac.. ben harbi deger veren veni seven beni sayan erkek isterim
Cevap sahibi7 ayİy en iticisi. Simdi ki zamanda seven de yok ki hepsi yavusak
Soran7 ayHic sorma ailesinin dibinde yasamak istiyodu ayni ev degil ama yakininda.. yazik seven savasan yok kendi kaybediyor
Cevap sahibi7 ayYa birak o daha buyumemis cocuk ailesinin dibinde yasayinca ne oluyor? Annesinden sutu kesilmemis bebek gibi hem evlenince de sana sıkıntı yasatirdi zaten bunlardan hicbir sekilde hayir gelmez sadece stres yasatirlar guzelim kadinlara. Ama gercekten evlenmek istiyorsan insallah karsina degerini bilecek cok mutlu bir sekilde yasatacak erkek cikar. Belki tozlu raflarda kalmistir sbjd
Soran7 ayInsallaj tsk ederim bende farke ettim 30du ama 15 gibi cocuk
Gizli Üye(25-29)7 ayBende evlenmek istiyorum ama maalesef şimdiki kızların standrları çok yüksek olduğu için olmuyor maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayYaş ilerledikçe düzen kurma isteği herkeste oluyor sanırım...
30'a az kaldı artık ben de düzenli bir ilişki istiyorum sanırım.10 Yorumla
7 ayevlenmek çok korkutucu geliyo bana ya. Daha 22 yaşındayım belki küçük olduğum için böyle düşünüyorum
51 Yorumla- 7 ay
@gizzzzzzzz1 can yanar diye mi
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayCiddi olmayarak evlenemezsin zaten, görücü usulü evlen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayEvlilik nedir biliyormusun zira günümüzde insanlar bilmiyor da
110 Yorumla
Cevap sahibi7 ayÖzür dilerim sana demiyorum ama günümüzde kadın 100 kişi ile konuşuyor sonra acaba evlen semmi
Cevap sahibi7 ayVefalı biri misin
Cevap sahibi7 ayBende Yuva kurmak istiyorum ama devire bakınca toplum kafayı yemiş
Cevap sahibi7 ayMesleğim var
- 7 ay
Genellemeler yapmanın kimseye bir faydasını görmedim ben bu zamana kadar.
Cevap sahibi26 gü@Nightwalk35 sizi az çok biliyorum geçen sene siz çok ön yargılı birisiniz belki de haklısınız bilmiyorum
- 26 gü
Dediğim şeyin ön yargı ile ne alakası var şu an?
Cevap sahibi26 gü@Nightwalk35 hayır sizinle biraz daha önceleri konuşmuştuk o yüzden dedim hatta ben bir aptallık ederek buluşalım dedim sonra anladımki içimdeki ben canım karşı tarafın duvarı kırmak imkansız
Cevap sahibi26 gü@Nightwalk35 hayır sizinle biraz daha önceleri konuşmuştuk o yüzden dedim hatta ben bir aptallık ederek buluşalım dedim sonra anladımki içimdeki ben canım karşı tarafın duvarı kırmak imkansız..
- 26 gü
Önüme gelenle buluşacağımı düşünmeniz sizin garipliğiniz. Anormal beklentilerinize başka kılıflar üretmeyin bence
Gizli Üye(36-45)7 ayyaşı 23 ü geçmiş kızlar nedense sarkıyor yüzleri bile değişiyor ben çıtır seviyom
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayAcele etme yanlış karar verirsin bence beklentiye girme bunu düşünüp zaten nasibinde varsa ne yaparsan yap evleneceksindir
33 Yorumla
Soran7 ayAllah beni yanlis insandan kurtardi cidden..
Cevap sahibi7 ayBiz kadınlar olarak evlilik daha hassas ve yıpratıcı bir konu olabiliyor o yüzden acele karar verme ve dikkat et
Soran7 ayEvet haklisin bide duygullarla degil mantikla harekwt etmek lazim ban adenk gelen anneciydi benim icin de savasmiyodu ahaha
görücü usulu evlilik öneririm 5 kocam var 7 tane çocuğum oldu hepside çok sadık ve iyiler bişi değil teşşür etme bebek
10 Yorumla
7 ay
İşiniz gücünüz evlenmek niye bu kadar evlenmeye meraklı karı milleti02 Yorumla
Soran7 ayBende bilmiyom cidden sacmalk
- 7 ay
Öyle valla
7 ayEvlenilecek erekkk hemen birden degil tanıdıgın önceden arkadaş birini iyice tanıyarak onu kendıne baglayabilirisn
00 Yorumla
7 ayBu devirde gerçekten değer veren birini bulmak o kadar zor ki 🥲
10 Yorumla
7 ayEn mantıklısı normal yaşam dan bulmak burası sıkıntılı
Bide kriterin neler ki
10 Yorumla
7 ayTvdeki evlendirme programları yayından kaldırılmıştı değil mi
00 Yorumla
7 ayPazardan arar bulursun bebis öyle bisey mi var ya 😅
00 Yorumla
7 ayNetten sakın bulmda Allah gönlüne göre versin yoksa uzulursun
02 Yorumla- 7 ay
@yaralkalp38 si evli misiniz?
- 7 ay
7 ayBen komple kadınların olayını kestim bekar kalıcam alem vs de olmıyıcak aseksüel olcam net
01 Yorumla- 7 ay
İşiniz zor ama imkansız değil kolay gelsin
Yeeini bilsek bizde bulurduk da oyle bir yeri yok iste sans bu isler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBende istiyorum Nasip olmuyor Kötü huyum alışkanlığımda yok
16 Yorumla
Cevap sahibi3 ay@nightwalk35 beni engellemissiniz
Soran3 ayYo
Cevap sahibi3 aySen degil yorumumu begenen engellemis
Soran3 ayNiye kariya kiza yauiyon
Cevap sahibi3 ayGit bi yazmasıni bil ne diyosun
Soran3 ayYa s q sana herkes engel atar kezo
7 ayMüge anlıya çık😀😀
04 Yorumla
Soran7 ayArtik evlilik programi yik
- 7 ay
Hocaya git🤣🤣🤣🤣
Soran7 ayIstemiyom koca
- 7 ay
Hoca
Harbiden ha nereden bulunur bende bilmiyorum
05 Yorumla
Soran5 aySosyal medyadan
Soran3 ayErkekler sadece bel alti düsünüyo benle sey icin buluscakti
- Aile & Toplum konusunda 498 cevap paylaştı.
7 ayKimse düşünmüyor evlilik
05 Yorumla- 5 ay
Oda kullanma gözüyle bakacam yazdım buraya haklıydın dersin
Soran5 ayDüzgün konus agzini hayir ac!
- 5 ay
Görürsün. d bekliyorum tekrardan dönmeni. d
Soran5 aySümsük
Soran5 aySogan biraktim onu.. bulusmadik ben kötü his etmistim ztn ciddi degildi
7 ayNasipse gelir seni bulur
05 Yorumla- 7 ay
Nedir tavsiyen
Soran7 ay@MaviLir nasil?
neden evleneceksin ki? bunun cvbını verir misin
02 Yorumla- 7 ay
Tamam dayi
Soran7 ay@BerserkİzleyenTejo ahahhahaha
Gizli Üye(25-29)7 ayBende 27 yasındayım bekarım ciddi dusunen olursa buradayız 😃
06 Yorumla
Soran7 ay@jojo27 ayn ya
Cevap sahibi7 ayBen bulamıyorum kanka sana nasıl bulayım @soran 😂😂
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bizde bilmiyoruz maalesef
04 Yorumla
Soran3 ayEvlenilcek erkekk
7 ayBurdan olmasın da 😅😅
01 Yorumla
Soran7 ay😂
7 ayBulma öyle kal aklın varsa
03 Yorumla
Soran7 ayBazen insan sevilmek istiyo ilgi
- 7 ay
Haklısın temiz iyi birini bulursan bunlar yaşanır ama nerdeeee
- 7 ay
Ne derede su kaldı ne elinde saz derin düşün güzel özel kişiyi bull
7 ayZaman bunu gösterir sabretmen lazım
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. internettten bulmada nereden bulursan bul
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ay32 sene boyunca evlenmek istedim sonra vazgeçtim amannn boş ver 😄
10 Yorumla
7 ayHayat senin karşına çıkarır
00 YorumlaEvlilik. Org den profil oluştur
00 YorumlaEvlenmeyi düşünseydim ben aday olurdum 😊
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 563 cevap paylaştı.
7 aySahibinden de bulursun
00 Yorumla - Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne