Kadınlardan nefret ediyorum, var mı benim gibi düşünen?

Size bir anımı anlatayım. Üniversiteden mezun oldum, hemen askerliğe başvurdum. Başvurduktan sonra 1,5 sene sonraya bana gün verdiler. Gel askere diye. O 1 sene boyunca askere gideceğim için kimse bana iş vermedi sonra vakti geldi gittim askere 6 ay. Döndüm mezun olalı toplam 2 sene geçmişti ve ben işsiz ve 5 parasızdım ama ben sırf erkek olduğum için vakit kaybederken aynı sınıfta aynı dönem okuduğum kız arkadaşlarımın hepsi kariyer sahibi olmuştu. Döndük iş arıyoruz buradada kadınların nasıl kayrıldığını gördüm. Adam sanat yönetmeni işe alacak bayan istiyor illa. Kadın sanat yönetmeninin yapıpta benim yapamayacağım ne var mesela. Gerek kadın istihdadımını arttırmak adına bizzat devlet tarafından kapasiteli erkeklerin hakkı yenerek vasıfsız kadınların nasıl desteklendiğine gerekse abazan işverenler tarafından kadınların nasıl pozitif ayrımcılığa uğradığını gördüm sonra parasızlıktan alternatif işlere yönelmeye karar verdim. Araştırmalar yaparken karşıma onlyfans, fansly, tango vs gibi platformlar çıktı buralarda kadınların nasıl kolay para kazandığını gördüm üstüne birde feminizm ile tanıştım. Feminizm hakkında daha önce bir bilgim yoktu ancak kürtçülük yaptıklarını bildiğimden üniversitede falan denk gelmiştim bu kampüs cadıları vs gibi tiplere... biraz beni irite ederlerdi zaten ama bunların ideologlarını vs okudukça araştırdıkça feminismin tarihini öğrendikçe dahada iğrendim ve tiksindim. Toplumda her konuda arkadan itilmelerine ve pozitif ayrımcılığa rağmen sürekli mağdurukta mağduruk diye nasılda ağladıklarını gördüm. Dertlerinin aslında sadece erkekler üstünde egemenlik kurmak ve toplumda ayrıcalık sahibi olmak istediklerini gördüm. Patriyarki gerçekte sadece bir isimden ibaret. Kadın egemen feminist toplumda yaşıyoruz. Bu toplumda erkeğin hiçbir değeri yok.

Erkeğin bu toplumda canının bile değeri yok. Hergün binlerce erkek ölür kimse umursamaz ama bir kadın ölsün ortalık ayağa kalkar, 10 sene bunu konuşurlar. Çölde susuz kalsak kimse bize bir bardak su vermez. Erkek ekmeğini taştan çıkarmak zorundadır. Erkek olmak zordur. Kadınlar gibi sahip olduğumuz her şey bize havadan inmez.

Güncellemeler
7 ay
Feminizm bizi geri bıraktı. Erkekler feminizm yüzünden dezavantajlı konumda ve kadınlarla eşit şartlarda rekabet edemiyorlar.
Üstünede kadın hipergamisi diye bir şey var. En çirkin kadın dahi her zaman en tepedeki en zengin en yakışıklı erkekleri hedefler. Zaten dezavantajlı konumdaki erkek bu durumda nasıl partner bulacak?
Bulamaz zaten kadınlaın yüzde 99 unu erkeklerin yüzde 1 lik gigachad bir kesimi kendi aralarında elden ele dolaştırıyor. Erkeklerin yüzde 99 unun herhangi bir kadına erişimi
Kadınlardan nefret ediyorum, var mı benim gibi düşünen?