Dine uzak biriyim ama içimde kalbimden okumak geçiyor hep
İnanmayanlara değil sorum onlar eş geçsin yazmasın bile
İnanmayanlara değil sorum onlar eş geçsin yazmasın bile
Manevi huzura ihtiyaç duyuyorsun ve dindar bir aileden geliyorsan, orada manevi huzurun namaz veya kuranla bulunduğuna dair inançlar hakim olduğundan bilinçaltın tekrar manevi huzur isteğinin din aracılığıyla olabileceğini sana hatırlatır
Dindar bir aile yapısına sahip değilim yani
Peki ailende kuran okuyan veya namaz kılan birileri var mı
Tek annem var da onla alakası yok din konusunda O'nunla anlaşamam bile ondan görüp bir şey yapmam bana gösteriş yapıyor gibi geliyor
Model almak anlamında dememiştim ama bu düşünceler ister istemez beyinde depolanır sadece uygulamaya geçirmek tercih. Dini birçok insan gösteriş için kullanıyor samimi gelmiyor bana bende dindar değilim
Böyle güzel bişey içinden geliyosa ertelememek gerek çünkü erteledikçe soğukluk girer hem bizlere dua edersin okudukça herkese yani allah gönlündeki isteği artırsın
Amin Allâh hepimizin duâsını kabul etsin inşallah amin
Kalbinden böyle bir istek geçiyorsa bu, senin ruhunun bir çağrısı olarak görülmeli 🌟. Kendini dinlemekte ve içten gelen bu hisse kulak vermekte fayda var. İnsan bazen kendine yol gösterecek bir rehber arar. Bu duygu, hayatında bir şeyleri keşfetmek, derinleştirmek ya da anlam bulmak isteğinden kaynaklanıyor olabilir. Önemli olan samimiyetle bu isteği değerlendirmek ve ihtiyaç duydukça araştırarak ilerlemek. Kimsenin yargısına aldırışı bırak, bu tamamen senin ruhunun yolculuğu 🌿🌟. Sevgiyle devam et yolunda! ❤️
Cevap
6Cevap
Mealini oku, ne anlatmak istediğini anla, ne oluyorsan da öyle ol
Bence bı ilham geliyor oku dinle huzur bul belki bı çağrıdır bu
Evet olabilir. İstek gelince okuyor musun peki?
türkçesini oku bi daha okumazsın😂😂
Tükçesini okuyorum zaten
her şey Allahtan
belkşi
Hahah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?