Hakaret ve aşağılama evlilik?

12 yıllık evlıyım evlendiğim günden beri hakaret aşağılama. Doğum yapana kadar çalıştım adam cımrıymıs zamanla anladım. Doğumdan işi bıraktım kabus esas ozaman başladı maddi olarak imkanım olmadığı ıcın gıyım vs karşılamadı merhametli dıye bısey yok. Suratsız evde ıyıce suratsız oldu ben çalışmayınca tek derdı para gelsın buna borcu hıc olmasın. Hamıleyken yere egılemezdım buna aldırmak ısteyınce pissin sen dıyodu. Iyı davranmadı sadece agır bşy oldumu yardım edıyodu o kadar. Bı eşya alacak oluruz sen kımsın eşya beğeneceksin dıye bagırıyo hasta olurum bakmaz bır bardak ayran ıstedım yapmaz. Taakı ben yarım gün ise başladım 10 yıl sonra tabı baktı ben para kazanacağım biraz ıyı davranmaya başladı ama benden gıden gıttı baktı ben para vermıyorum eskı halıne dönüyo. Bugün dıyokı senle evlendıgımden berı başımdan parasızlık eksık olmadı sen naletsın dıyo. Ikı çocuk var tabı bakacak ama maddı sıkıntıyı bana yüklüyor hicte evlenmeseydın dedım. Param yok dedıkce bunun Allah daha çok yok edıyo. Arabası bozuldu masraf gıttı Allah çıkartıyo dedım benden gıderse sızdende gıder kısarım dıyo herşeyden. Zamanında ev alacaktık basladı bu sen kimsin ulan ev beğenecek ben senın bekarken yasadıgın evı gördüm sayemde dogalgazlı oturuyon dıyo. Sürekli hakaret şefkat sevgı yok. Bende beddua edıyorum köpeğınduası kabul olsa dıyo bana. Ben buna küfür ettim bı kaç kere bende onu derı mahkemede dıyo böyleleri haksızken haklı çıkarmı ya

Hakaret ve aşağılama evlilik?