Ateist olan birinin sona imana gelmesi düşünceniz ne?

Ne biliyim 8 senedir ateist’tim adam akıllı araştırınca Gürkan Engin’i falan izledim aslında çelişki denilen hiçbir şey çelişki değil o savaş ayetlerinin’de hepsinin açıklaması var birde 19 mucizesini görünce tamam dedim İslam’ın hak din olduğunu anladım imana geldim işin ilginç kısmı eskisi gibi değilim artık karı kız ortamından’da elimi ayağımı çektim 3 ay oldu dine döneli dayanamadım sadece 1 defa zina yaptım canım istemiyor eskisi gibi Namaz falanda kılıyom özellikle eskiden iddaa falan oynardım şimdi iddaa ilede işim yok bunların günah olmasından çok hayata karşı farklı bir bakış açım oldu haksız kazanç benim durduk yere içimi daraltıyor birisi verse bana 1 milyon tl yine almam hak etmediğim parayı kazanmak çalmak içimde doğru olmadığına ve ne yapmak istiyorsam ne kazanmak istiyorsam kendi emeğimle helal yoldan kazanmak istiyorum sanırım insanın uyanışıda böyle başlıyor dünya hayatının eğlencesine bir zaman o kadar kapılıyorsun’ki ama bir gün geliyor her şeyin boş olduğunu anlıyorsun ve Allah’ın yolundan gitmek için elinden geleni yapıyorsun

Ateist olan birinin sona imana gelmesi düşünceniz ne?