Gizli Üye(25-29)9 ayBende bir zamanlar böyle bir oğlanla konuşmuştum uzak mesafeydi buna rağmen ona tutulmuştum ama herif günde toplasan 20 dakika anca yazıyordu veya arıyordu hep alttan alırdım akşama kadar çalıştığı için neyse git gide anladım ki normal değil kendi kankası bile dedi bana benim arkadaşım seni sevseydi şu an ben değil o yanında olurdu diye orada uyandım sayılır en son öğrendim ki başka biri varmış hahahaha hem aldatıldım hem yarı yolda bırakıldım hem enayi yerine koydular beni ondan beri hiç bir erkeğe inanasım gelmiyor
22 Yorumla- 9 ay
Geçmiş olsun canım
Cevap sahibi9 aySağol canım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)9 ayAynısını ben de yaşamıştım bana hep çok az yazıyordu En fazla 20 dakika yarım saat konuşuyorduk bazen hiç yazmadığı oluyordur hep anlayış gösterdim kötü düşünmek istemedim müsait değildir diye diye avutuyordum kendimi sonra gördüm ki sadece bana böyleymiş herkese zamanı varmış bana gelince işleri oluyor yoğun oluyor sevdiğim için yine bırakmadım sonra kendisi terk etti benim düştüğüm hataya düşme derim seven insan sıkılmaz sevdiği insanada hep zamanı olur hep konuşmak ister boşuna zamanını harcama bence
61 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 aySence yeterli ise bizce de yeterli🤣
20 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bir erkek günde bir saat yazıyorsa duruma göre değişir ama bence çok az da değil çok fazla da. Yoğun biriyse o bir saatte gerçekten seninle ilgileniyorsa yeterli olabilir. Ama o bir saatte bile soğuk ilgisiz davranıyorsa o zaman az gelir tabii. Kısacası yazışma süresi değil nasıl davrandığı önemli. Gerçekten seninle konuşmak istiyor mu yoksa mecburiyetten mi yazıyor esas fark orada.
30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tamamen senin beklentine ve ilişki dinamiğinize bağlı bir durum 😊. Eğer ikinizin de yoğun bir hayatı varsa ve o bir saatlik yazışma içinde güzel iletişim kurabiliyorsanız yeterli olabilir. Ama daha fazla ilgi, daha fazla paylaşım istiyorsan bunu onunla açıkça konuşmalısın. Herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır, bunu unutma ❤️. Belki o, sevgisini başka şekillerde ifade ediyordur. İyi bir iletişimle bu durumu kolayca çözebilirsiniz! 🌸
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 ayHayır normal değil , çünkü sevmek zaman ayırmaktir , günde bir saat yazıp ortada yoksa o sevgiden şüphe ederim bahaneler sevmeyen insanlar içindir
00 Yorumla Senin ilgi ihtiyacına göre değişir. Benim için yeterli değil mesela. O ne öyle, al bununla idare et der gibi ilgi kırıntısı veriyor. İlginin azıyla idare edilmez. Gerçekten değer veren insan daha çok vakit ayırır, bu demek değil ki her an mesaj atsın, arasın. Ama meşgul olduğunda bile ‘aklımdasın’ yazacak vakti var her insanın. Kimse kimseyi kandırmasın bu konuda. Yazmıyorsa yazmak istemediğindendir
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 695 cevap paylaştı. Kişiliğine göre değişir. Sevgisini nasıl gösterdiğine göre değişir. Bana göre yetersiz ben sevdiğimi onunla konuşarak onunla vakit geçirerek onunla yazışarak geçirmek isterim ve müsaitliğim olmasa bile vakit yaratıp yine konuşurum. Önceden bir sevdiğimle 2-3 hatta bazen 4 saate kadar konuşuyorduk veya yazışıyorduk.
10 YorumlaZaten her dakika her an yazan ya adam, ya çok boş vakti vardır. Vizyonu olan insan her dakika her saat yazmaz. Sabah günaydın ve iyi dilekler mesajı, gün içerisinde günün nasıl geçiyor? nasılsın kapsamıında biraz mesajlaşma, ve akşamleyin de günün nasıl geçti tarzında ve dozunda mesajlaşma iyidir. Her dakika her an yazışırsan don ile g** gibi olur insan.
20 YorumlaBaşıma gelmıstı günde iki defa aradı aradığında kızıyordu işim var dıyordu bende tamam dıyip tersledım böyle gıttı sonra 1 hafta sürdü konusmayı sona erdırdık daha sonra pişman oldu sonra slk gibi yalvarfı yakardı dıye afettım gene aynı davranışı yaptı
21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 9 ayAramayan erkek bence sevmiyordur. 1 saat yazan erkek de sevmiyordur. Seven adam işi arasında vakit yaratıyor , sevmeyen adamın bahanesi çoktur. Tecrübeyle sabit. 🌸💟
50 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
9 ayBir kadın bir erkeğin önceliği olma niyeti taşıyorsa ona göre birini hayatına kabul etmesi gerektiğini düşünüyor.
Size karşı sergilenen tavır ve hareket yeterli değil ise o zaman karşınızdaki kişi size göre değil.
Bu değiştirmek için yapılacağınız şey ters tepmesi muhtemel.
Değişmesi muhtemel bir canlı değil , erkek.10 Yorumla Bence o arkadaşa fazla güvenip kapılmamalısın işi zor veya sıkı olsa bile gün içinde sana 10 saniye ayırıp yazabilir nerden konuştuğunuzu bilmiyorum ama yani insan istedimi her şekilde konuşabilir yazabilir ya seninle gizli saklı görüşüyor ya da dalgasında gibi benim düşüncen
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Değişir. Boş, beleş bi tipse ki zaten onunla muhatap bile olma derim. Bu tip 1 saat yazıyorsa sıkıntı. Aman diykat. Ama çalışan ve cidden vakti olmayansa olabilir. Lakin boş boş "günaydın, iyi geceler" cart curt değil. Adam akıllı dolu dolu yazıyorsa cidden okey olur o
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
9 ayNiye bunla kendinizi avutuyosunuz kızlaaarrr😀 erkek dediğin gidişata yön verir, müsait zaman yaratır, arar sorar ki zaten 🤷♀️ 1 saat yazacak erkek anasıyla bi zahmet güne gitsin
30 Yorumla
9 aySevgili iseniz yetmez ama normal arkadas ise fazla bile
13 Yorumla- 9 ay
Peki teşekkürler
- 9 ay
Rica ederim sevgilin mi cocuk arkadasin mi
- 9 ay
Sevgilim
9 aySiz gün içindeki toplam yazma zamanı mı hesapladınız anlamadım. sevgili iseniz gün içinde zaman zaman konuşursunuz, Herkes birbirine vakit ayırır. ne kadar yoğun olsa da mesaj atar. Bu kadar basit :)
04 Yorumla- 9 ay
O sadece 22.00 sonra yazıyor
- 9 ay
Sorunda orada gün içinde hiç yazmıyor
- 9 ay
Tamam gün içinde yazmıyorsa Siz de konuşursunuz olmuyorsa da bitirirsiniz Siz bu dünyaya birilerinin derdini çekmek için gelmediniz iletişim kurmuyorsa yazmıyorsa aramıyorsa ona göre bir yol çizersiniz
- 9 ay
Yani bitirirsiniz dedim ama bu benim haddim değil bunun kararını verecek olan sizsiniz ama ben böyle bir ilişkide gün içinde yazmayan birinin benimle ilgilenmediğini önem vermediğini düşünür ona göre kendimi ayarlarım ve yol veririm
9 ayKendimden biliyorum, fazla konuşup fazla yazınca insanın canı sıkılıyor en az 1.2 saat yeterli fazla olunca soğuyorsun.
10 Yorumla
9 ayEğer yoğun bir işte çalışıyorsa normaldir. Tabii yeri gelince en azından haftada bir iki kere yüz yüze de görüşüyorsanız çünkü başka türlü ilişki yürümez
20 Yorumla
9 ayNe bu devlet dairesi falan mı a^^m***k her şeyin bi vakti saati mi var insan konuşmak isteyince arar istediği zaman konuşur sende bunu kabul edecek kadar m@l olma randevu sistemiyle ilişki yaşayın olmazsa ne m@l insanlar var a@@q.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayAşık değilsem yeterlidir ya. Öyle bağlanma, konuşmak isteme falan huyum yok. Sevdiğime doyamıyorum ya 1 saat yetmezz "yoğun bir döneminde değilse". Süreklii sürekliii konuşmak, sesini duymak isterim.. süllllükk gibi yapışırım aiqjjwjajajajaja
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
9 ayGören de kocası zannederler onun da kendi hayatı var sana kendini adayacak değil herşeyi ondan bekleyemezsin de
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı. Süre tek başına bir şey ifade etmez, mesele o bir saatin gerçekten ilgili ve tutarlı olup olmadığıdır. İlgi saatle değil, hissettirdiği değerle ölçülür.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı.
9 ayÖmrümde bir kez olsun kim bana ne kadar süre yazmış diye bakmamışım onu fark ettim. Garip kafalar… Duruma göre değişir.
10 Yorumla
9 ayYoğun işte çalışıyor olabilir. Yoğunluk veya müsait olmadığını belirtebilir. İlgi göstermiyorsa başkasına ilgi gösteriyor olabilir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. 7 24 saat yazıp 1 ay sonrada sıkılıp gideni de gördüm
14 Yorumla- 9 ay
Genelde 11.00 gelip 1saat konuşup gidiyor
- 9 ay
Gün içi hiç mi merak etmez
- 9 ay
Sanırım
- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u 9 ayAma gun icinde bir cok sey oluyor ve anlatmak istiyorsun ama o yok? Yeterli degil
11 Yorumla- 9 ay
Değil mi
9 ay1 saat yazıyorsa hiç zahmet etmesin ya ne gerek var ki
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 312 cevap paylaştı. Yetersiz bile değil, yok, o derece yani yok derecesinde
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayİlişki yeniyse normal ama bence mesajda sadece konuşan erkek gerçekten tanımak istemiyordur.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok bile yeterli ( seni sevmediğini belli etmesi için yeterli )
8 saat uyku senden daha önemli
Tuvalet toplamı zaten yarım saat00 Yorumlabu bence ilişkinin boyutuna , süresine ve kişiye göre değişir. bazen gün içerinde 10 dakika bile yeter ama kimine 5 saat bile yetmez.
00 Yorumla
9 ayAslında kimine göre yeterli olur kimine göre yeterli olmaz duruma göre değerlendirmek lazım ama iletişimin çok daha az olması normal değil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı.
9 ayVıcık vıcık olmaya gerek yok bence fazla abartmamak gerek.
06 Yorumla- 9 ay
Gün içi hiç yazmıyor
- 9 ay
Ben de işime gücüme bakıyorum, yazmıyorum. Önemli bişey olursa telefonum açık sonuçta.
- 9 ay
Yani
- 9 ay
22.00 sonra mı yazıyorsun
- 9 ay
Genelde 21 den sonra
- 9 ay
Anladım
9 ayDayan Derya, bir saat samimi yazıyorsa yeterli. 10 saat yapmacık yazsa daha mı iyiydi?
04 Yorumla- 9 ay
Haklısın ama ilerleyen günlerde numaranı verecen mi dedim hayır diyor
- 9 ay
boş ver o zaman. Daha önünde çok fırsatlar olur.
- 9 ay
Peki
- 9 ay
Teşekkürler
Aile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı. kaç saat olsun istiyosun abla kurban olayım ne yazacak çocuk o kadar süre hayat hikayesini mi?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m 9 aySaat 8 ile 12 arası yazmayan sözde bekar insancıkları istisnasız engelleyen ben 🫡
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı.
9 ayYetmez. Seven konuşmak görüşmek haberdar olmak ister.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 490 cevap paylaştı.
9 ayMuhatap olmam öyle biriyle.
Canı istedgnde yazio canı istemedgnde yazmio10 Yorumla
9 ayGeri kalan saatler başkasına yazıyor ve sıra daha gelmiyor demektir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 803 cevap paylaştı.
9 ayMesela ben yazmayı sevmem sesli ya da görüntülü ararım
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
9 ayDeğil seven erkek yazmadan 1 dakika duramaz
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 899 cevap paylaştı. Tabiki değil. Günde 1 saat konuşmayla ilişki mi olur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bazen kafamız öyle karışıyor ki o bile fazla geliyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
9 ayYij daha neler sakami bu. Ben havada karada yerde gokte yqzarim.
00 Yorumla bence yetersiz yazmak yerine sesli konuşmak daha etkili bence hemde daha samimi oluyor her gün her şey hakkında konuşmak zor ortak bi hobi bulmak çok daha etkili ve o hobi hakkında konuşmak daha eylenceli olur bence
03 Yorumla- 9 ay
Sesli müsait olamıyor ailesi varmış
- 9 ay
Aslında köyde yaşıyor köyde sürekli düzenli iş olacağını sanmıyorum 22.00 kadar
- Aile & Toplum konusunda 660 cevap paylaştı.
9 ayOna bile gerek yok hiç konuşmayın sadece kalpler bir olsun
00 Yorumla
9 ayÇalışıyorsa veya okuyorsa müsait olduğu duruma bağlı. Bazıları için ne kadar çok yakın olursa o kadar iyi olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayValla ben 20 saat konuştuk fazla ilgi tez ayrılık getirdi. Siz kızların ayağınız yogg
013 Yorumla- 9 ay
Hala hala
- 9 ay
Buda hiç yazmıyor ayrılsam yine biz kızlar suçlu oluruz
- 9 ay
Düzgün kızlar seçin sizde
Cevap sahibi9 ayDüzgün mü? Yamuk mu dugu baştan belli oluyor mu?
Cevap sahibi9 ayOlduğu *
- 9 ay
Oluyor bir kadının giyiminden duruşundan bile belli oluyor ama bu tip kadınlar size çekici gelmediği için görmezsiniz onları bile
Cevap sahibi9 ayUzak mesafeydi duruşunu giyimine pek göremedim fotoğraf atmak istemiyordu o yüzden
Çekici gelmeyen mi? Bukadar netseniz sizi Bi görelim hanımefendi- 9 ay
Sırf bir iki fotoğraf atmadı diye ayrılmak nedir olgun erkek adam olmadığın buradan belli kız iyi ki kurtulmuş senden ve evet çoğu erkek iyi ve düzgün kızları sevmiyor gözüne çekici gelmediği için senide o kategoriye alabiliriz sonuçta sırf bir fotoğraf için sevgilinden ayrılmışsın
Cevap sahibi9 aycanım misin sen fotoğraf atmadi diye ayrılmadık ulan lafı g*tunden anlamakta ustunuze yok nerde idiy*t var bura
Cevap sahibi9 aySen demedin mi bir kadına giyiminden duruşundan bile belli olur diye Ben de sana onu diyorum zaten göremediğim için fotoğraf atmadığı için göremediğim için diyorum zaten çekici olduğunu göremedik
Cevap sahibi9 ay@deryadayan Senden rica ediyorum Benim cevabımı siler misin bu kişiyle muhattap olmak istemiyorum
- 9 ay
Peki
Cevap sahibi9 ayBekliyorum yorumumu sil lütfen
Gizli Üye(36-45)9 ayKıymet görecek aranacak ilgi duyulacak erkektir. Çok doğru yapıyor 😄
01 Yorumla- 9 ay
Hala hala
Gizli Üye(36-45)9 ayNeyi anladınız?
1saat mesaj yazmak çok büyük süre.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBu soru sana bağlı aslinda sana yeterliyse yeterli?
10 Yorumla
9 ayGün içinde sürekli yazıyor mu? Akşamları seni arayıp konuşuyor mu? Buluşuyor musunuz? Yani bu açığı kapatıyor mu? Tüm bunlar önemli.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayKonuştuğu vardır
1er saatten 10 kişi 10 saat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayAra ara yazmıyor mu yoksa sadece 1 saat aralığında mı yazıyor
00 YorumlaBence değil o ne öyle hiç yazmasın gerek yok o zamn
20 Yorumla
9 ayBu erkekle yakınlıpına bağlı eğer sevgilin falansa bence yetmez ben normal kız arkadaşlarımla bile 2 saat konuşuyorumdur
00 Yorumla
9 aykız arkadaşımla sohbet edemiyorum maalesef bana yazsan anlatsam olur mu sonra yazmıcam zaten benimde kız arkadışım aşırı ortak yanlarımız var
00 Yorumla
9 ayGünde bı saatini sana ayırmak mi. Allah çağırıyor kimse oralı değil senin için 1 saat harcayan erkek mi. Kendinizi ne saniyosunuz
00 Yorumla
9 ayGünün 23 saati çalışıyorsa ve uyumuyorsa ok yoksa değil kes biletini yolla
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Yetmez burada aldatma var net
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayonu da yapmasın 1 saat ne
10 Yorumla
9 aySende istediğin kadar yazan erkek bul hyhx
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 680 cevap paylaştı. Çok fazla ilgilenmesin bunalırsın öyle söyle
10 YorumlaBence değil
21 Yorumla- 9 ay
Değil mi
- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem