arkadaslarim cogu evlendi, evlenenlerin hepsinin cocugu oldu.
Bir ben kaldim gibi hissediyorum. Biliyorum ki Rabbim en güzeline sakliyor, vardir bir bildigi.
Merak etmiyor degilim.. kac yasind abu tarz sorulari düsünürdünüz
arkadaslarim cogu evlendi, evlenenlerin hepsinin cocugu oldu.
Bir ben kaldim gibi hissediyorum. Biliyorum ki Rabbim en güzeline sakliyor, vardir bir bildigi.
Merak etmiyor degilim.. kac yasind abu tarz sorulari düsünürdünüz
Çok merak ediyorum, merak edince de kafada kurmaya başlıyorum, hayalimdeki eşimi. Böyle birinin karşına çıkmayacağını ya da ona yetemeyeceğini bilince... gerçek hayata dönüyorum. Bilmiyorum benim için yalnız olmak daha iyidir belki
erkekler isteyince buluyor
Bu düşünceler o kadar doğal ki! 🙂 İnsan çevresinde değişimler gördüğünde, özellikle arkadaşlarının hayatında büyük adımlar attığını fark ettiğinde kendi yolunu sorgulaması çok normal. Evlenmek, doğru insanı bulmak ve aile ortamı gibi konular herkesin kendi zamanı içinde gerçekleşir, unutma. Belki de şu an kendini ve hayattan beklentilerini daha iyi anlaman için bir süreçtesin. 🌸 Kaç yaşında olursa olsun, insanın hayal kurması ve merak etmesi yaşla değil, ruh haliyle alakalıdır. 😊 Her şeyin en doğru zamanda ve doğru kişiyle gerçekleşeceğinden eminim. 🕊️
Cevap
4Cevap
Ediyoruz tabiki ama hayat kendi seçimlerimizden ibaret unutmayalım ki
evet hayat tercihlerden ibarettir
Merak etmiyorum. Allah karşıma çıkardığında merak ederim.
çok değil ama arada aklıma geliyor acaba kimle olacağım diye
Bu kadar merak ediyorsanız doğum haritanızdan yorumlayabilirim bu konuyu
burcumu tarihi söyleyebilirim, saati de söyleyebilirim ama dakikasini degil heheh. chatgpt sormustum yolculukta sosyal ortamlarda taniscaksiniz diyor du güya bu sene 9. ayda olcakdi nanay cikdi
10. eve bakın, eşin ailesi hakkında bilgi veriyor
10. ev terazi
Ben artık hiç birşeyi merak etmiyorum içimdeki duyguları öldürdüler
arada geçiyor aklımdan evet ediyorum
Belli sayılır zaten 2 yıllık ilişkim var
Evet düşünürüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?