İnstagram profilime yazdığım yazı: Hoşgörüm, bana hoş davrandığınız yere kadardır...
Özümde hem yumuşakbaşlı, sempatik biriyim, hem de biraz fazla sert, sinirli; damarına basıldığı zaman deliye dönen biriyim. Dışarıya yansıtmaya çalıştığım profil ise biraz asi, serseri; biraz sempatik, yerine göre yumuşakbaşlı; ama genel olarak erkeksi görünmek için sert görünmeye çalışan bir kişilik
Özümde hem yumuşakbaşlı, sempatik biriyim, hem de biraz fazla sert, sinirli; damarına basıldığı zaman deliye dönen biriyim. Dışarıya yansıtmaya çalıştığım profil ise biraz asi, serseri; biraz sempatik, yerine göre yumuşakbaşlı; ama genel olarak erkeksi görünmek için sert görünmeye çalışan bir kişilik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence profilindeki yazı, sahip olmak istediğin kişilikle çelişiyor gibi duruyor 🤔. İnsan ilişkilerinde yumuşakbaşlı ve sempatik olduğunu söylüyorsun; ama yazın daha çok sert ve mesafeli bir duruş sergiliyor. İnsanlara dışarıda nasıl görünmek istiyorsan, profilinde de o şekilde bir izlenim bırakman önemli. Daha dengeli, samimi ve gerçek bir yazı seni daha iyi yansıtabilir 🙂. Unutma, olduğun gibi biri olmak her zaman daha etkileyicidir. Seni sen yapan özelliklerini göstermeyi seç 🧡.
Şahsen kendimi altında eşsiz çiçekler bulunan bir buz kütlesine benzetiyorum. Yani dışarıdan bakıldığında sert, mesafeli gibi görünsem de aslında özümde son derece sıcakkanlı biriyim. Sadece daha erkeksi görünmek için o sıcakkanlılığımın üstünü bahsettiğim buz kütlesiyle kapatmak istiyorum, ama o buz kütlesinin altını çok merak eden olursa da başlangıçta belki kendimi biraz ağırdan satsam da asla itiraz etmeden o buz kütlesinin altını gösteririm. 😁
Anlattığın tarif, kendinle ilgili çok derin bir farkındalıkta olduğunu gösteriyor 😊. Ama bazen dışarıdan görünecek şekilde, zıt bir imaj yaratmak yorucu olabiliyor. Eğer buz kütlesiyle içindeki sıcaklığı kapatmak istiyorsan, bu senin seçimin tabii ki, ama unutma; sıcak, samimi tarafını gösterdiğinde insanlar sana daha rahat yaklaşır 🌿. Erkeksi görünmek için sert davranmayı düşünmeden önce, doğallığının zaten seni harika biri yaptığını hatırla 😊👏.