İmanımı nasıl daha çok güçlendirebilirim?

O kadar çok hata yaptım ki. O kadar çok utanıyorum ki kendimden. Bir kere iki tane çocuğu olan iki kez evlenmiş boşanmış bekar adama üstümde sütyen varken video çekip attim. Sonra çok pişman oldum o kadar üzüldüm ki. Dedim ben ne yaptım. Aklı sıra islam dinine inanıyorum ama elin adamina yari ciplak halimi video çekip atiyorum zina yapiyorum nasıl müslümanlık bu dimi? Çok pişman oldum sonra tövbe ettim. Aradan yaklaşık bir iki yıl hatta üç yıl falan geçti bidaha yapmadım aynı şeyi. Zaten her kuranı kerim okudugumda tövbe ettim affet yarabbi içime namaz kuran aşkı sevgisi ver diyorum her kuran okuduğumda. Geçen ramazan yaklaşık bir hafta boyunca anneannemle beraber camiye gittik yatsı namazı ile beraber teravih namazı kıldım namaza oturup kalkmaktan bacağım ağrisa bile. Babam hayatta değil vefat etti arada su alıp camide insanlara dağıtıyoruz şeker çikolata alıp dağıtıyoruz dua etsinler de babamin ruhuna gitsin diye. Sigaram alkolüm yok zaten. Küfür etmem. Argolu konusmam. Açık saçık giymem. Ama kapalı da degilim. Normal anam babam usulü tişört altına normal pantolon giyiyorum her zaman. Hiç diskoya bara klübe gitmedim. Bir erkek ile bulusmadim bile. Kurani okumayi biliyorum sık olmasada okuyorum. Bi namazim eksik sadece. Ama imanımın zayıf olduğunu düşünüyorum. Yaptığım hatalardan ders aldim tövbe ettim bidaha yapmadım zaten. Ama imanimi nasıl daha çok guclendirebilirim? var mı onerebileceginiz tavsiye?
İmanımı nasıl daha çok güçlendirebilirim?