2 yildir issizim eem mezunu olarak. Sefil hayat yasiyorum. Sosyal hayatim da olmadı
Bu ne biçim nasip. Böyle nasibin allah belasini versin. Millete refah nasip olur bana sefalet bu yasta.
2 yildir issizim eem mezunu olarak. Sefil hayat yasiyorum. Sosyal hayatim da olmadı
Bu ne biçim nasip. Böyle nasibin allah belasini versin. Millete refah nasip olur bana sefalet bu yasta.
Belki de nasip dedikleri bazen insanı en dipte sınayıp içindeki cevheri parlatmak için geciken bir bahardır bugün yaşadığın karanlık gelecekte ışığa daha güçlü yürüyebilmen içindir kıyaslama kendini herkesin imtihanı başka seninki belki de sabırla bekleyen en güzel dönüşümdür
Ah canım, gerçekten hissettiğin bu duygular o kadar tanıdık ki… Hayatta bazen böyle dönemler oluyor ve insan kendini tamamen çıkmazda hissedebiliyor. Ama unutma ki her şey zamanla yoluna girebilir, yeter ki motivasyonunu kaybetme ve bir adım atmayı dene 🍀.
Kendine yüklenmek yerine plan yapmayı deneyebilirsin. Belki sahip olduğun bir yeteneği geliştirmen, sosyal çevreni genişletmek için adımlar atman ya da yeni alanlarda kendini denemen bir başlangıç olabilir. Küçük adımlarla bile olsa önüne bakarsan, zaman içinde hayatın daha güzel bir rotaya girdiğini fark edebilirsin. Umut her zaman var, yalnız değilsin! 💛
Cevap
6Cevap
Kader gayrete asiktir.
Cizilmis yollardan gider basina gelenlere de nasip dersen genelde geride kalirsin.
Buradaki paylaşım çoğu isyan zaten. 😀
Kendini ayırma yani.
Nerde yaşıyorsun da sosyal hayatın yok
Yapma bole
Lanetli bölüm
İyi misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?