Benim konuştuğum kişi önceden bi evlilik yapmış boşanmış bir de oğlu var bunu bilerek konuşmaya devam ettim, benden sakladığı bir şey varmış meğer tekrardan evlenmiş bu sefer de kızı olmuş benle konuşurken hâlâ evliydi esine yakalanmıştı ama bizim konuştuklarımızı okumamış sadece mesaj bildirimlerini görmüş kadın. Beni kaybetmemek için evli olduğunu sakladı. Mutsuz bir evlilikleri varmış gerçekten kadın ona çok fazla psikolojik fiziksel siddet uyguluyor telefonu kapatmadım dün konuşurken duyabilmek için o kapattım zannetti bilerek duydum her şeyi ve bu sefer inandım. Defalarca boşanmak istemiş kadın yüzünden boşanamamış çocuğuyla sınamakla tehdit ediyor vs bir sürü tehdit benim sevgilim bu sefer boşanacağız diyor ama bilmiyorum ben çok üzülüyorum onun durumuna çünkü kadın gerçekten hasta. Ondan kurtulması lazım çok üzücü duyduklarım. Resmen eziyet ediyor adama. İlişkiyi bitirmekten vazgeçtim o beni gerçekten sevdiğini gerçek askı bende bulduğunu gitmemi istemediğini söyledi ki gerçekten ben cirkef biri değilim iki eşinden de huzur görmemiş ve bende bulduğuna inanıyor buna ben de inandım artık. Feministlik yapmayın güzel ve olumlu cevaplar bekliyorum sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
7 ay
Terk edildim 😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar