Yanlış evlilik?

12 yıllık evlıyım. Egoist bencil sadece benım dedıgım dıyen bırı asla benim fıkrımı önemsemez. Hatrım ıcın desem dahı hatır dınlemez sürekli yorar insanı. Cımri. Ikı çocuğumuz var onlar ıcın sabr edıyorum. Evlenmeden önce 1.5 sene nişanlı kaldık ne desem yapardı derdımı dınlerdı ıyı bırı olduğumu düşündüğüm için evlendım. Yanıldım. Gezmek istemez ben evde oturcam gezmeyı sevmem dıyo nereye gıdersek gidelim surat kırk karış oluyo kavga edıp gıdıyoruz. Sohbet yok ne bılıyım hanı esınle cekırdek kola yaparsın bunda yok. Kahır dolu evlılık adam aldatmam mı var dayagım mı var yok işten eve evden işe gıdıyorum dıyo. Ama hakaret sureklı hayırlar ılgısızlık cımrılık var haddınden fazla. İnsan karısına şunu der mı ya beyaz eşya bozuldu dedımkı bır kere alınıyo ıyı bır marka alalım bu bana bı bagırdı sen kımsın ulan dedı ben senın bekarken yasadıgın evı de gördüm sen kımsın marka ıstıcen benden dedı karşısında dakıkalarca ağladım. Sobalı evde duruyodu ama daıreydı ve ben muhasbecıydım. Esas bunun işi benden düşüktü. Neyse her tartısmada yok sankı anasının evınde araba varmıs gıbı hanfendı dr a gıdecek arabayla dıyo der bın dolmuş a gıt dıye bagrıyo arabamız varken. Adamla hıc bı sekılde anlaşamıyoruz derken son 1 senedır küfür etmeye basladım beddua etmeye bu benı haksız duruma düşürür mü bana diyo ki küfür beddua oda dıcekmıs mahkemede. Ustelık namaz kılan biriyim bana yakısmadı dıye küfürü etmıyorum artık. Ama beddua edıyorum yüzüne. ben 1 senedir böyleyim yettı artık dedım. Bana dıyokı gezme falan yok gıdeceksenız mahalle parkına gidin bende kızdım mesela nıye sen benle gezmek ıcın mı evlendın dedı ne dersınız esınız bunu dese merak ettım. sen benle gezmek ıcın mı evlendın dese

Yanlış evlilik?