Evlenmekten vaz mı geçsem?

Hayatta hiç evlilik meraklısı olmadım, hep sevgililerim oldu takıldık gezdik yedik, gayet iyiyim. 2 yıldır hayatımda biri var ve biraz da onun ısrarıyla evlenmeye karar verdik. Olursa o olur, başkasını asla istemem, bu kesin.

Ama annesinin her şeye müdahil olması beni çok yoruyor. Çeyizim falan yok, hiç öyle bir merakım da yok. İşimizi görecek kadarlık, şu her avmde şubesi olan markaların birinden sade modellerden her şeyi aldık. (Porselen takım, çelik tencere, fincan, çaydanlık, granit tava seti vs.) yine benzer segment ev tekstili aldık, yani derledik topladık çeyiz çıktı ortaya. Ailem yatak odasını alacak, falan. Bence ok. Amacım iş görülmesi. Lüks, şatafat değil.

fakat diğer gelinin dillere destan çeyizi varmış, yurtdışından özel takım getirtmiş vs sürekli kıyas, sürekli beğenilmeme. Öyle bir merakım da bütçem de yok. Sevgilim he de geç diyor, ben böyle uygun buldum de kes at diyor ama bu kadın ilerde bana çok zorluk çıkartır.

Evlenmekten vaz mı geçsem?
Cevapla