Erkekler - kızlar hangisi ile evlenirsiniz
Belli işi olmayan
Ev insani olanla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
5Cevap
Ben sınıflandırmam erkek oldupum için maddiyatı kendimde arıyorum evleneceğim kadın işsiz güçsüz olabilir karşılıklı sevelim yeter
İş güç değil sadece güzel olanı seçersen evlede ilgilenmeyecek s. rseri gibi düşün soru şu aslında tipi yerinde ancak diğer her şeyi kötü tipi yok ama kalanı iyi gibi
Of niye böyle saçma sapan şeyler düşünüyoruz
İnsanların kriterlerini merak ediyorum kimisi tipine çok önem veriyor sadece dış görünüşe bakıyor evleniyor sonra hüsran
Ben genel olarak sadakat sevgiye falan bakıyorum tip de önemli yalan değil beğenmem lazım tıp ki onunda beni beğenmesi gerektiği gibi
İşte kimisi başta kendini iyi gösteriyor tipiyle göz boyuyor evlendikten sonra dünyada cehrnnemş yaşatıyor çok gördüm böyle tipe bakanlar genelde kaçacak delik arıyor evlendikten sonra
E böyle birine denk gelmemek için iyice tanımadan evlenmemek lazım ayrıca biraz da kader kısmet Allah kendimiz gibi birini karşımıza çıkarsınn
kızlar 2. yi seçecek ve mutlu olmayınca da aldatacaklar.
gerçi erkekler de aynısını yapar kızlara özel değil sadece erkekler bunun daha farkında.
Soru şöyle olmalıydı. Asgari ücretli yakışıklı biri mi, 100 bin lira maaş alan çirkin biri mi? Herkes yakışıklı olanı seçer
Ben aynısını erkekler içinde soruyorum çirkin ama kariyerli mi yoksa güzel ama işsiz mi
Ben zaten çalışan bir kadınla olmam ki. Bir kadın eve para getiriyorsa o evde huzur olmaz. Maddi durumum olursa evlenirim karıma gül gibi bakarım. Maddi durumum yoksa da hiç evlenmem.
Tek maddiyat olarak sormuyorum güzel olan evlede ilgilenmeyecek gezecek tozacak s. rseri gibi düşün
Güzel olup ağzıma sı¢an birini napayım? Güzellik evet etkileyicidir ama evlilikte güzelliğe bakan pişman olur. Huyu güzel olan birini ilk görüşte beğenmesen bile zamanla aşık olursun. Yüzü güzel birine ilk bakışta aşık olup kötü huyunu gördükçe soğursun. Dünyanın en çirkin kadını gibi görünür.
Anladım teşekkürler genelde dış görünüşe bakıp evleniyorlar beraber zaman zaman geçirip birbirlerini tanıdıkça kaçacak yer arıyorlar
Günümüzde boşanmaların sebebi de bu zaten. Dış görünüşe aldanıp sonra evin içinde birbirlerini yiyorlar.
Evet evet bunu anlatmak istedim ama tam ifadede edemedim tercüman oldun😂😂
Ben bu şeyleri kafaya takmaktan 21 yaşımda kel kalmak üzereyim. Çok takılmamak lazım sonum iyi değil yoksa😅
Benimde saçlarım beyazlado ama bunlardan değil derslerden 😂😂😂
Keşke beyazlasaydı da dökülmeseydi🥲
Genetiktir senşn
Evet genetik ama stres erkene çekti. 30 dan sonra dökülür genelde ama benimki 19 da dökülmeye başladı.
Benimkilerde 18de beyazladı ona bakarsan stres hep
Demem o ki hayat kısa çok takmamak lazım her şeyi
Doğru söylüyorsun ama ne yapacaksın
Neyi napıcam?
Elde değil manasında
Hee anladım😅
Eve ilgili maaşı iyi olan
Ama tipsiz olucak
evet orasını anladım 😂
Sence de saçma olmadı mı bu soru?
İnsanların düşüncelerini merak ediyorum tipemi önem veriyorlar yoksa başka şeylere mi onu ölçmek istiyorum
Tip İlk bakışta önemlidir sonra onemsislesir adam yakışıklı sana bakmazsa istediklerini almazsa gezdirip tozdurmazsa Ev araba almazsa ne alakaaaaa
Aynısını erkekler içinde soruyorum sen hangisşnş seçersşn
Ben evine coluguna çocuğuna bakabilecek aklı selim eli ayağı düzgün birini tercih ederim hanımefendi
Oo çok şey istiyorsun
Ne istemem gerekirdi peki güzelim?
Hepsini aynı anda istiyorsun sen hem güzel olsun hem aklı selim olsun hem evde çocuğa balsın nerde öyle 😂😂
sen zor evlenirsin ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayatını kuracağın kişiyi seçerken dış görünüş kadar karakterin ve hayata olan tutumunun da önemli olduğunu düşünüyorum. İlgisiz biriyle bir ömrü paylaşmak, ne kadar yakışıklı ya da güzel olursa olsun çok zorlayıcı olabilir. Sevgi ve ilgi, bir ilişkiyi sağlam tutan en önemli unsurlar. 💕 Maddi olarak da bir birikimi olmayan birinin işe karşı motivasyonu düşükse, bu ileride ciddi sorunlara yol açabilir. Eve ilgili birinin olması, bir aile kurarken çok daha büyük bir destek sağlayabilir. Harika görünmese bile iç güzelliği dışına yansıdığı sürece daha anlamlı olur. 🌟 Benim hissim "ev insanı olan" şıkkından yana! 😊