5 aylık evliyken boşanmak?

Boşandık.. dinen boşandık.. yeni evliydim.. 5 aylık.. sevgin var mı derseniz hayır yoktu. Sürekli şiddet, darp, bağırmalar.. namaz kılıyor kuran okumaya çalışıyordu.. devletimin saygısı vardı bir konudan dolayı.. sol kulağım duymuyor şimdi. Annesizdim.. annem öleli beş yıl oldu.. beş aylık evliyken atıldım sokağa.. kapısından çıkana kadar seni seviyorum dedim canımı korumak için.. evime polisler geldi kaç kere seviyorum dedim.. kurtulmak içindi.. 22 yaşında bir genç kız olarak başladığım yıla 22 yaşında dul mu bekar mı diye bakıyorum kendime.. az önce morarttığı kolumu öptüm.. üzülmedim.. özlemedim.. kurtulduğüm için şükrettim.. bedenim dahi ağlamadı.. zihnen yorgun, bedenen yorgun, ruhen yorgunum… kitaplarıma, kedilerime, neşeme, başarılarıma ve en en en önemlisi deli gülüşlerime kavuştuğum için mutluyum. Annem yaşasa böyle olmazdı belki ama ben canımı kurtardığım için şükrediyorum. Evime girerken hep sadaka verdim. Geldiğim gibi de kurban kestirdim.. bende namaz kılıyor kuran okuyorum çokta güzel tesettürüm var. Şimdi soruyorum size.. Ben bu “adamla” aynı Rabbe mi inanıyorum… kızlarım. Zordaysanız yazın dertleşiriz. Lütfen kimseye inanmayın.. beni dinleyin.. Allah kimseyi annesiz bırakmasın..
5 aylık evliyken boşanmak?