böyle bişeye kalkışma, bi süre sonra sende oda bunun bi hata yanlış olduğunu anlayıp uzaklşıcaksınız, o yaştaki çocuğa diyorum artık, travma yaşatıcan, hayata odaklanıp mantıklı kararlar bile alamicak, konu cinsellikse eğer dahada fazla, eğer goygoy için öylesine ni soru değil gerçekten soruyosan sana gerçek bi cvp bu böyle bişey yapma, hem kendin hem onun için
03 Yorumla- 9 ay
38'e 20 bence Fazla değil, sadece sayı olarak söylendiğinden Kulağa öyle Geliyor
En İyi Cevaplar
Yaşın önemi yok. Hem yaşı küçük olup olgunda gösteriyor olabilir. Önemli olan anlaşabilmek geriye bir şeyin önemi kalmıyor. Mutluysanız sıkıntı yok
00 Yorumla
18 yaş çok fazla. Kafa yapısı iki gün uyuşsa üçüncü gün uyuşmaz. He diyorsan eğleneceğim ne yaparsanız yapın da evlilik sıkıntı gibi. Karar gene sizin de
Herkese erkekler üzerinden cevap verdiğin için söylüyorum erkek olsa da aynı şeyi söylerdim
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merve, yaş sadece rakamlardan ibaret demişler ya, aslında ne kadar da doğru... 🧡 Tabii ki ilişkiyi yaşı değil, aranızdaki duygu, saygı ve anlayış belirler. Ama sosyal çevre veya toplumsal algılar bazen insanı gereksiz yere yorabilir. Karşılıklı olgunluk seviyesi ve hayata bakış açınız uyumluysa, neden olmasın ki? 🥰 Eğer bu ilişki seni mutlu ediyorsa, aranızdaki bağ sağlamsa, diğer insanların düşüncelerini fazla takma derim. Keyifler yerindeyse yaşın hiçbir önemi yok! 😘
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aile & Toplum konusunda 735 cevap paylaştı.
9 ayKanka kusura bakma ama kendi oğlun olsa izin vermezsin. O yüzden normal değil.
22 Yorumla- 9 ay
Hyr izin verirdim her şey yaştan ibaret değil, üstelik senin bildiğin 20 lerden değil gayet olgun, ve bende genç gosteriyorum yakışıyoruz
9 ay20 yaşındaki daha çocuk annelik yaparsın ancak
28 Yorumla- 9 ay
Bu kadar abartmanin bir anlamı yok, çok şey yasamış ve fazlasıyla olgun. Ve olgunluk yaş değil yasantiyla alakali
- 9 ay
Ne yaşamış pardon.20 yaşındaki basbayağı çocuk işte
- 9 ay
@Napolyonun_Görümcesi erkeklerin genel olarak akli kıt, bu işin yaşla alakası yok, senin o takildigin 60 lik amcalardan iyidir be canım. Pislikligi normalleştiren tiplerden birisin işte
- 9 ay
Karışma ya rahatlasın 😅
- 9 ay
Aksini yapacaksa bize niye soruyor onu anlamadım
- 9 ay
@Öylesinebirixxxx aşık olmasına bir şey demem de bunu savunmasına diyecek şey bulamadim
- 9 ay
@Napolyonun_Görümcesi arkadaşım yaş farkindan dolayı annelik yaparsın dedin doğrumu sence bu? Üstelik yaşlılarla takıldığın çok belli inkar etme😂
- 9 ay
Ya ne aşkı aşık falan değil hangi aşk 🤣
9 aypoma işlerinden sual olunmaz. alan memnun veren memnunsa. Hem normali ne? Nerde yazıyor. Küçük çocuklara olmadıktan sonra sorun yok.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 564 cevap paylaştı.
9 ayTabi ki sorun ama bir erkek bunu sorun etmez yani dışarıdan bakıldığında normal görünen bir şey değil
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Macron ve eşi gibi olur.
Yetişkin insanların kararlarına kimse karışamaz ama biraz zor gibi.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayKimin buyuk oldugunun onemi yok ama yaşlar birbirine yakın olmalı cunku kafa yapın uyusmaz ve hicbir ortak noktan olmaz fakat yasayacak olan sensin o yuzden bizim ne soyledigimiz gereksiz
01 Yorumla- 9 ay
Senin düşüncen tabiki yinede teşekkür ederimm canimm ama olgun bir 20 çoluk çocuk gibi değil aklı başında, üstelik anlaşıyoruz ve o 23 ben 26-27 gösteriyorum
9 ayyoo neden sorun olsun, tam tersi durumda da sorun olmuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBelli ki ihtiyaçlar dahilinde görüşülüyor. Alan razı veren razı. Yoksa 40 yaşındaki kadın ne yapacak 20lik delüğanlıyı.
02 Yorumla- 9 ay
Nasil ne yapacak, erkek değilmi o da
Cevap sahibi9 ayAmaç sadece cinsellik. Evlilik düşünülüyor olsa 40 yaşındaki kadın sadece cinsellik mi arar sence? Yaşından kaynaklı hayattan beklentisi partnerinden beklentisi farklıdır.
9 ay20 yaşındaki erkek seninle sadece cinsellik düşünür bilgin olsun
00 Yorumla
9 ayTanidik biri olduğu için mi Tercih ettiniz
00 Yorumla
9 ayNeden Onu Tercih ediyorsun Merak ettim Ne farkı var
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Amaç ilişki ise alan razı veren razı durumu olur 👍
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Niyet cinsellik ise her yaş olabilir. Partnerlerin uyumuna bakılır.
Ama niyet evlilik amaclı ise kültürel ekonomik yaşantılar , hayat görüşü etkilidir. ilişki uzun soluklu olmaz.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)5 ayÇokta uygun değil, 40 yaşındaki kadınla 50-60 yaşındaki erkek desen normal derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayAh öyle kadın olsa keşke acısını çıkarırım 25senenin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 939 cevap paylaştı. Çekim varsa olabilir fakat genel itibari ile normal değil
00 Yorumla
9 aySeni kabul ediyorsa neden olmasın tanesini 20 yaşındaki genc kabul ediyor ipliğini kurut
19 Yorumla- 9 ay
Neden beni kabul etmesin arkadaşım? Kendisi 23 gibi bende 25 gösteriyorum, illa erkek mi büyük olmalı. Delirdiniz mi siz
- 9 ay
Merve sana hak verdim kötü bir şey demedim eminim yaşından cok daha taze ve şekil bozukluğun yoktur kıskandım delikanlıyı
- 9 ay
@Enginak12345 kb Gerdiler beni burdakiler, istersen sana da ayarlayayim tatlı Karizmatik biri daha var ama senden küçük
- 9 ay
Seni kıskandılar
- 9 ay
@Enginak12345 farkettim canim, bana yazabilir misin müsaitsen benim xper yetmiyor
- 9 ay
Benimde yetmiyor
- 9 ay
@enginak12345 Biraz daha cabalarsan olur sjsjjsjs benimkinden fazla canım
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
9 ayNormal ama 40 yaşında bir kadın aradığını asla o yaşlardaki bir erkekte bulamaz tercih yanlış
00 Yorumla
4 aySorun olmaz 20 yasindaki erkek 45 yasindaki adamdan daha olgun ve iyi ise olur zaten iyi adam önemli normal bence
00 YorumlaBen bile olmam 20 yaşında çocukla. Kudurma abla
21 Yorumla- 9 ay
Boş yapma
Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı. Yaş dünyanın en gereksiz takıntısı çünkü sadece sayı. Sence?
00 YorumlaOlabilir kime ne ki? Olgun kadindir olabilir
00 YorumlaValla bence normal kadın çıtır istiyor olabilir bebeğimmmm
00 Yorumla
9 ayYani normal olup olmadığını bilmiyor musun sen misin bu kişi
00 Yorumla
9 ayDeğil
11 Yorumla- 9 ay
Sen kendinden küçük biriyle olur muydun
9 ayHiç normal değil evladın yaşında
116 Yorumla- 9 ay
Abartma, Çocuğum bile yok,
- 9 ay
Abartma değil valla. Etik değil yaşına göre şöyle kelli felli birini bul. Ha o genç çocuğun da sana aşık olacağını falan sanıyorsan yanılıyorsun
- 9 ay
Kel ne Alaka, üstelik çocuk razi zaten 18 sene çok değil.
- 9 ay
Lafın gelişi yani yaşına göre demek istedim. Canım. Normal mi diye soruyorsun bende sana fikrimi söyledim madem aksini doğru olarak görüyorsan hiç sorma bildiğin gibi yap.
- 9 ay
Tatlım Senin gibi tipler erkeğin büyük olması gerektiğini savunuyorsunuz bende demek istiyorum ki, o boş bir Söylenti erkekler kit dusunuyor o yüzden yaşla ölculen bir şey değil, 50 yaşında çocuk gibi davranan erkek bile gördüm. Sizin gibiler 1 yaş bile küçük olsa Cildiyorsunuz ama Erkek 20 yas büyük olsa yine razı olursunuz
- 9 ay
Genelleme yapmaaa... Kızlar bu soruyu soruncada etik olmadığını söylüyorum...
- 9 ay
@Öylesinebirixxxx sende 19 yaşındaki kızla 7 yaşındaki erkek Evlenecekmis gibi yorum yapma, o 21 olacak bende 38 yaşındayım
- 9 ay
Ya tamam bacım git ver rahatla Nedim sana
- 9 ay
@Öylesinebirixxxx herşeyi yaştan ibaret sanmayın, sen galiba Erkekleri sadece s*xs amaçlı kullanıyorsun, ver dediğine göre
- 9 ay
🤣 o seni o amaçla kullanacak seninde aşk beklediğini sanmıyorum. ondan yola çıkarak söylüyorm
- 9 ay
@Öylesinebirixxxx vaov aklın baya pis, utanman gerek bence:)
- 9 ay
Bence utanması gereken ben değilim 😘 öptüm by
- 9 ay
Karı kafayı yemiş boşuna laf anlama
- 9 ay
@Napolyonun_Görümcesi bıraktım zaten anlamiyor🤣
- 9 ay
@Öylesinebirixxxx Cahil İki taraf anlasiyorsa Yaşın ne önemi var, cühelaa senii😅😂
- 9 ay
Yani mutlu ise neden olmasın
03 Yorumla- 9 ay
@Asucilek sen yanlış olduğunu düşünüyorsan yaşlılarla takilabilirsin, 2 sene sonrada altlarını değiştirirsin, ya da altına yatarsın Karar senin
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
9 ayabla yaş farkı çok değil mi ya
04 Yorumla- 9 ay
Anlaşıyoruz ve Ben yaşımdan genç gösteriyorum o da olgun olunca sorun olmuyor. Kadın değil erkek büyük olsa bişey demezdin
- 9 ay
yanlış yazmışım
- 9 ay
Neyi yanlış yazdın anlamadim
- 9 ay
yaş farkini
Çocuk neredeyse 20 ne ya
04 Yorumla- 9 ay
Yanii eger ben 22 o 14 olsaydı haklıydın ama, ikimizde resitiz üstelik senin tanıdığın 20 lerden değil canım gayet olgun. Bende 27-28 yaşında yani genç Gösteriyorum
- 9 ay
Sen yaslilarlami Takiliyorsun?
Kim bu karı vay karıya bak
00 Yorumla
9 ayNormal olabilir
01 Yorumla- 9 ay
Konuşalım mı
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
9 ayTakılmaca ilişkidir o
00 Yorumla
9 aySence normal mi bence değil
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. bu senmi oluyorsun ;)
00 Yorumla
9 ayNiye sorun olsun alan razı veren razı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. yaş farkı çok fazla var cinsellik var mı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 aysorun değil eğer zevk alıyorsan yap canısı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 aynormal değil elbet, ama oluyor işte bazen..
024 Yorumla- 9 ay
Aşkın yaşı olmaz bence
- 9 ay
Yaş değil kafa yapısının uyuşması lazım bence
Cevap sahibi9 ayaşk için demedim zaten, aradaki yaş farkı için dedim
- 9 ay
Tamam işte yaş önemli değil diyorum düşünceler önemli
- 9 ay
Benim düşüncem öyle
- 9 ay
Sadece kulağa çok gibi geliyor, ben 25 gibi gösteriyorum o da 22 gibi
- 9 ay
Aynen öyle 25 yaşındayım fikirlerimin 50 60 yaşındaki adamdan daha olgun olduğunu düşünüyorum ki herkes de öyle diyor yani demem o ki fikirler, kafa yapıları uyuşsun da gerisi önemli değil
Cevap sahibi9 ay@merve_kynn evet kulağa gerçekten fazla geliyor. ama ben yaşamıştım gayet de uyumluyduk. Bence sende denemelisin.
- 9 ay
Ben 25 im de öyle 35 40 yaşında birini bulamadım, bulsam onu aşırı derecede mutlu edeceğime güvenim tam
- 9 ay
Evet bizde anlaşıyoruz fazlasiyla olgun, kaç yaş fark vardı aranızda?
- 9 ay
Şu an yok olsa çok mutlu ederim diyorum 😅
Cevap sahibi9 ayBizim 16 vardi
- 9 ay
38 yaşında mısın?
Cevap sahibi9 aySu arkdsi da bir engellessn mi artik😡😡
beni engelledim de gizli olduğum için tekrar yazabiliyor- 9 ay
Hangi arkadaş noluyor
- 9 ay
Bsvr ya canım, 16 yaş küçüktu senden demek. Sen kaç yaşındaydın balım
- 9 ay
25 sen?
- 9 ay
@emirhannn_65 seninle değil kızla konuşuyorum farketmedin mi
Cevap sahibi9 ay43
O 27 idi- 9 ay
Hmm anladım canım Dm yazabilir misin hesabın gizlide, biraz konuşalım müsaitsen
Cevap sahibi9 ayYok yâa bu konuyu cok fazla konustum daaha once ve artik sadece unutmak istiyorumm 😔
Ama umarim siz mutlu olursunuzzz🙏🥰- 9 ay
Benle konuşuyonuz sanıyordum 25 yaşındayım onun hakkında konuşuyoruz sandım djsjdjd
- 9 ay
Olsun ya yaz yinede müsaitsen olur mu
- 9 ay
Saol bu arada düşüncen için canım
- Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı.
9 ayOğlun yasinda mk
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
9 ayDeğil
11 Yorumla- 9 ay
Bana yaz konuşalım bu konuyu istersen
ben sana okeyim
02 Yorumla- 9 ay
Olmaz sen 21 sin😅
9 ayseks için evet
04 Yorumla- 9 ay
Evlilik için?
- 9 ay
olmaz çocuğun mu derler sana
- 9 ay
Abartma
- 9 ay
yani ama sen bence evlik için değil cinsellik için tercih ediyorsun
9 ayNormal değil sübyancı
00 YorumlaNedennolmasınnhoşuna gidiyorsa mutluysa
00 Yorumla
9 ayNe anlamda olma?
00 Yorumla
9 ayNeden peki sebebi ni merak ettim inan
00 Yorumla20 yaş fark neya
00 YorumlaBizce neden sorun olsun ki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 659 cevap paylaştı. konu seks mi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sorun tabi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Normal değil
00 YorumlaÇok normal
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
9 aySüpyancılık
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı.
9 ayerkek kullanir
00 Yorumla
9 aySorun değil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
9 ayNormal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayAnormal değil
00 Yorumla
9 ayKadın için süper
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt