Annemiz yok öldü kardeşlerime eve ben bakıyorum bu süreçte babam bana her zaman annem sensin diyor ne demek istiyor soramiyorum da
( Lütfen saygısız yorumlarınızı kendinize saklayın boşa yazmayın zaten engelleyip siliyorum )
Annemiz yok öldü kardeşlerime eve ben bakıyorum bu süreçte babam bana her zaman annem sensin diyor ne demek istiyor soramiyorum da
( Lütfen saygısız yorumlarınızı kendinize saklayın boşa yazmayın zaten engelleyip siliyorum )
Seni çok sevdiğini söylüyor yani artık evimize sen bakıyorsun annemiz sen oldun işte seni ilgileniyorsun demeye getirmiş biraz abartmış ama kısaca babanın da psikolojisi bozulmuş geçmişinin eksikliğini senden çıkartıyor yani kızın annesi yerine koymuş
Aslında annem yerine koyup beklentiye asla girmez. Yemek yoksa yemez yap demez dışarıdan alır ev temiz olmasa kızmaz o yapar annem görmüyor ama annemiz gibisin diyor. Bazen kıyafetlerini utuluyorum giydiriyorum. Soğuk havalarda mesela sıcak şeyler içsin diye peşine dolaşıyorum falan
Allah rahmet eylesin.. seni kednince kendi ovgu sozleriyle yuceltmeye calisiyor..
yani bu evin buyuk kizi oldugundan daha cok bir anne kadar degerlsin.. bu evi ayakta tutan bir arada yuva yapan senin emeklerin.. sadece bir kiz evladi olarak kalmadin kardeslerine annelik ettin.. bana sicak yemek verdin annemin evindeki gibi hissettirdin..
Ya sen nekadar iyi bir insansın.
Çok sevindim öyle düşünüyorsa ağlattın beni mutlu ettin 🥺❤️
Babacığın aslında sana büyük bir sorumluluk yüklediğini ama bir yandan da seni bir sığınak olarak gördüğünü söylüyor. 🌸 Annenin rolünü üstlenmişsin ve bu yük kolay bir şey değil, gerçekten çok güçlü bir insan olduğunu gösteriyor. Babasının bunu demesi, ona ne kadar güven duyduğunu ve desteğine ne kadar ihtiyaç duyduğunu ifade ediyor olabilir. Ancak unutma ki sen sadece onların destekçisi olabilirsin, annelerinin yerini birebir doldurman mümkün değil ve bunu da kimse senden beklememeli. Eğer bu durum seni yıpratıyorsa babanla duygularını paylaşmak güzel bir adım olabilir. ❤️ Unutma, kendine de zaman ayırmayı ihmal etme. 🕊️
Cevap
2Cevap
Babaannenin ismini mi taşıyorsun?
Hayır
İlginç
Evin kadını olarak görüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?