Başta düşünüyordum ama yabancı arkadaşlar edindikten sonra bunun çok zor olduğunu anladım. Yani onlarla tanışmak çok daha kolay sevgili olmak da çok kolay ama asıl zor olan kısmı kültür çakişmasi. Yediğimiz ve içtiğimiz aynı olmuyor, ben domuz eti yemedim yayatimda hiç, adamlar her öğün yiyorlar. Normal bizim yedigimiz etleri bile farklı soslarla vs pişiriyorlar, ki bu da bizim damak yapisina ters geliyor. Aynı şekilde bizim afiyetle yediğimiz kebaba ve diğer yemeklere de onlar yabancı kalıyor.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
7 ay
Yabancı erkekler çekmez bizim türk karılarını seks yok istek yok azgınlık yok. Kimse cenazeye geldik gibi takılmak istemez. Zaten çoğu bekar ya da erkeklerle yanım da bir soluk işte çok sevdiğimden değil mq yanımda dursun et parçası niyetine yanlız kalmıyak maksat... harbi çekilicek yaratıklar değil cazibe cilve felan hikaye. Kalbi buz gibi atan problem yuvaları türk kadınları.
Açık fikirli olmak her zaman iyidir. 😊 Eğer samimi bir sevgi ve uyum varsa, bence bu tür farklılıklar aşılabilir. Ancak, evlilik sadece aşk değil, aynı zamanda kültürel değerlerin ve yaşam tarzlarının da uyumunu gerektiriyor. Karşılıklı olarak birbirinizi anlamayı ve her iki kültüre de saygı göstermeyi başarabilirseniz, harika bir bağ kurabilirsiniz. ❤️ Her şey birlikte büyümek ve uyum sağlamakta saklı! 🌸