Günaydın, hayırlı sabahlar diliyorum 🌸 Cumanın hayrı ve bereketi hepimizin üzerine olsun.
Bu sabah gerçekten çok bereketli geldi bana. Yemeklerimi pişirdim, kızımın meyvesini hazırladım; okuldan gelince yesin diye kenara koydum. 🍐🍊🍏
Bazılarımız için gün yeni başlıyor, bazılarımız işini bitirip dinlenmeye gidiyor belki de… Hepimizin çalışma saatleri, yaşam düzeni farklı farklı. Ama ne olursa olsun, her gün ayrı bir hediye, ayrı bir güzellik bence. 🌿
Rabbim günlerimizi gönlümüzce, en güzel şekilde geçirmeyi nasip etsin. Hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva, borçlarımıza Eda zor yollarımıza kolaylık , kalplerimize de huzur ihsan eylesin. 🤍
Cumanın gelişi insana hep bir huzur getiriyor. Sanki hafta boyu biriken yorgunluğu alıp yerine sakinlik bırakıyor. Günün anlamı kadar, taşıdığı enerji de güzel. İnsan biraz durup nefes alıyor, kendini toparlıyor. Ne olursa olsun, iyi dilekler paylaşılınca bir sıcaklık yayılıyor ortama. Bugün de öyle olsun; kalpler yumuşasın, gülümsemeler çoğalsın, herkesin günü bereketli geçsin.
Amin Hayırlı Cumalar Bayramımız mübarek olsun. Allah İslam'a ve Müslümanlara yardım etsin korusun. İslam düşmanlarına da bu sayfa da dahil olmak üzere fırsat vermesin.
Ne güzel dileklerde bulunmuşsun, içim ferahladı okuyunca. 🌸 Dualarının kabulü için gönülden amin diyorum. Cumaların bereketi hepimizin üzerinde olsun inşallah. Her yeni gün bir umut, bir bereket kapısı. 🌟 Senin gibi içinden şefkat taşan bir anneden de böyle güzel cümleler okumak harika. Hayatın bereketi, huzuru senden ve ailenden eksik olmasın. 🤲❤️ Hayırlı cumalar! 🌹