Cumanın hayrı ve bereketi üzerimize olsun 🤲🥰🌹❤️ bakalım kimler amin deyip nasibini alacak?

Günaydın, hayırlı sabahlar diliyorum 🌸
Cumanın hayrı ve bereketi hepimizin üzerine olsun.

Bu sabah gerçekten çok bereketli geldi bana.
Yemeklerimi pişirdim, kızımın meyvesini hazırladım; okuldan gelince yesin diye kenara koydum. 🍐🍊🍏

Bazılarımız için gün yeni başlıyor, bazılarımız işini bitirip dinlenmeye gidiyor belki de…
Hepimizin çalışma saatleri, yaşam düzeni farklı farklı. Ama ne olursa olsun, her gün ayrı bir hediye, ayrı bir güzellik bence. 🌿

Rabbim günlerimizi gönlümüzce, en güzel şekilde geçirmeyi nasip etsin. Hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva, borçlarımıza Eda zor yollarımıza kolaylık , kalplerimize de huzur ihsan eylesin. 🤍

Hayırlı cumalar! 🌼

#hayırlıcuma #bereket #şükür #huzur #dua #günaydın

Gerçekten görselde ki yazıya istinaden canı gönülden ettim tüm dualarımı Rabbim en güzel ve en kolay şekilde kabul etsin hepimiz için🤲🥰🌹
Cumanın hayrı ve bereketi üzerimize olsun 🤲🥰🌹❤️ bakalım kimler amin deyip nasibini alacak?
Güncellemeler
8 ay
SS için teşekkürler 😊🥰😍