EVLİ ERKEK BEKAR KIZ?

Arkadaşlar eniştemin abisi var İstanbul'da yaşıyor bende farklı şehirde yaşıyorum yazlari memleketine geliyor işte aramızda normal abi nasılsın napıyosun ilişkisi var. Bu abinin eşi iki yıl önce sosyal medyadan bir erkekler konuşuyor konuştuğu kişi ne hikmetse beni buluyor bir kaç kişiye daha yazıyor bana karısının mesajı görüntüleri ve sesli mesajlarıni atıyor bende enişteme ve ablama söylüyorum başka kimseye söylemiyorum sonrasında karısı tabi benimle konuşmuyor hiç bir şekilde ama kocası abi dediğim kişi ile konuşuyoruz karısı konuşmamamızı istemiyor baldızı falan. Bu abinin de iki çocuğu var ve karısı ile yıllar önce boşanmak istiyordu anlaşamıyorlar vs neyse aile büyükleri araya giriyor ve boş anmıyorlar ama karı koca hayatları da yok yıllardır abi sadece çalışır maddi olarak her şeylerini karşılıyor o kadar abi alkol içen birisi sürekli ama evine eşine çocuklarına bi zararı yok….19 Ekim akşamı iş çıkışı eniştem almaya gelecekti beni abisi gelmek zorunda kaldı abisi aldı beni eve varmamız 15 dk gidene kadar sohbet ettik abi bu arada bira iciyor sohbet ediyoruz işte bu iki yıl önce ki karısının olayı ile alakalı sonra ailevi şeyleri dertlerini anlatıyor neyse inecektim dedi seninle knusmam gereken daha konu var dedim abi sür arabayı o zaman konuşalım ben merak ederim neyse sürdü abi arabayı eşinden annesinden babasından vs anlatıyor bunaldı hakli olarak evde huzuru yok eşi sürekli dır dır ediyor falan derken abi ile dertleşiyoruz elimi tuttu iyi niyet olarak hani dedi iyi ki varsın içim rahatladı konuştum dertleştik sonra dedi gel bu sarılıyım sana içimi rahatlattın sonra yine konuşmaya devam ediyoruz bu beni yanağımdan öptü sonra da dudağımdan öptü bende öpmesi gerektiğini ve yanlış olduğunu söyledim o benim onu öpmemi istedi ben öpmedim neyse sonra beni eve bıraktı. Ben kaç gündür düşünüyorum neden öptü beni kafamı susturamıyorum. Bugün aynı ortamda bulunduk hastaneye gittik falan yine sohbet ettik şey dedi geçen günden sana özür borcum var iki gündür uyuyamadım düşünüyorum kız kırıldı mı falan vs vs bende ne diyeceğim tamam sorun yok oldu bitti geçti dedim yapacak bişe yok olur öyle şeyler hani kendini kötü hissetmesin diye.. Sizce ben burada ona karşı nasıl bir izlem yarattım iyi mi kötü mü? Sizce onun bana karşı hisleri var mı? Neden öptü beni?

EVLİ ERKEK BEKAR KIZ?