Okul için materyal aldım ve otobüse para attım.
Ailem neden hep içimi karartıyor?
Okul için materyal aldım ve otobüse para attım.
Atsan atılmaz. Satsan satılmaz.
Bıktım.
Maalesef öyle bu insanlar hala neden çocuk yapın çaresi yapılıyor ben anlamıyorum yani şu an dünyaya bir insan getirmek ne kadar mantıklı ne kadar yani maliyeti bir kenarda Dursun gerek yok hem çocuğa sen gelecekleri sağlayamıyorsun olanak vermiyorsun bayramdan bayrama güzel elbise bayramdan bayrama et yiyor devlet okulunda okuyor zor şartlar altında büyüyen insanlardan ne bekliyorsunuz Bir de atanamayınca veya okumayınca çalışmıyorsun ekmek elden yaşıyorsun falan
Atanamicam bu gidişle 95 puan lazimcnku.
Böyle bir evde atanmak mümkün değil.
Ha yukardaki dediklerini yapsalar psikolojimi tabi ki koruyup 95 puan alirim
Ya tabii ki işte sorunu kökten çözmek gerekiyor yani evleniyorsan bile çocuk yapma ya işte kültürü sel baskılar biraz daha o yüzden eskiden işte yeni evlilerin çocuğu olmayınca acaba bunlar kısır mı diye bir dedikodu dönüyor kimsenin empati kurmuyor öyle bir şey yok empati kelimesi diye bir şey yok 2005'te falan ne bileyim kimsenin kendi görüşüne saygı duyulmuyor ama şu an bilinçli okumuş insanlar yüzde ellisi maddiyattan dolayı %50'si de evlenmeye gerek yok diyor yani evlenmeden de artık her şeyi yaşanıyor ya kendisinin tabii dinine mizacına göre değişir de %50 %50 bölersek öyle şu an 20 ve 32 yaş arası insan sayısı Türkiye'de 12 milyon yani 12 milyon insan evlenebilir şu an ama gerek yok
Evlilikle benim konumun alakası seviyesi?
Aile içindeki olumsuzluklar insanın ruh hâlini gerçekten çok etkileyebiliyor. Belki beklentiler, anlaşmazlıklar ya da onların senin hayatına dair endişeleri, iletişimde sıkıntıya yol açıyor. Ama unutma, kimi zaman ebeveynler de nasıl davranacaklarını bilemeyebilir. Onlarla duygularını, seni nasıl etkilediklerini konuşmayı dene. Hararetli değil, sakin bir şekilde. Derdini paylaştığında ve çözüm aradığını gösterdiğinde bu, ilişkinizi dönüştürebilir. Bir adım geriye çekilip empati yapmak da işe yarar. Onların da birer insan olduğunu ve geçmişten gelen kendi yüklerini taşıdıklarını unutma olur mu? 💛🕊️
Cevap
2Cevap
Sorma son dönemde benimkiler de öyle
Kaç kurtul
her türk ailesi işte
İnan aynı durum 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?