Çıkmazlar ortasındayım akıl verir misiniz sabrım kalmadi?

Ben eşimi çok seviyorum ona çok bağlıyım o yanımda olmadıgi zamanlar kahroluyorum

Bak şimdi ben kendi sorumluluklarımı eşime bakma sorumluluklarımı ileride çocuklarım olursa onların sorumluluğunu ve evimin işini yapabilecek kapastideyim fakat kaynana hatun ne yaparsam yapayım beğenmiyor ben oğluma aciyorum o seninle evlenerek tuzağa düştü diyor evde doğru düzgün malzememiz yok yaptığım yemeklere laf söylüyor ne yemek yapsam çocukları seçmece yapıp yemedikleri için ziyan oluyor ve sonuç, bomba bana patlıyor eşim benim yaptığım yemekleri severek yiyor ben kendi bildigim şekilde yemek yapınca severek yiyor kaynanamın istediği şekilde yemek yapıyorum ama, çünkü kaynana hatun benim yemek yapma tarzımı beğenmiyor

Mesela örnek içki köftenin içini doldurunca kıyma yazıktır diyor fazla doldurma az koy diyor bulgur pilavı pişiriyorum salçalı salçalı bulgur pilavı mi olur diyor kızıyor makarnaya salça koyuyorum salça niye koyuyorsun diyor kızıyor ona kalsa herşeyi sade salcasiz pişirim Alışverise gitme fırsatım yok köyde yaşıyoruz köy marketinde doğru düzgün malzeme yok alışveriş için ilçeye gitmek gerekiyor oraya da götürmüyorlar beni eşimden ne kadar malzeme istesem çocuklar orada benim işim var onları gönder markete alsınlar diyor çocukları da kaynana korkusundan gönderemiyorum Ne yapacağımı şaşırdım sonra evde güzel yemek yapamayınca yemek yapmasını bilmiyorsun diyip dalga geçiyorlar benimle bıktım artık eşimle ayrı eve çıksak dünyanın kaç bucak olduğunu gösteririm de onlar onunda devamlı erteliyor lütfen akıl verin

Çıkmazlar ortasındayım akıl verir misiniz sabrım kalmadi?