+1 yılTerliksi hayvan vardır bilir misiniz.
Ahan da odur ülkücü tayfası.
Tek başına korkak, sürü halinde hepsi kara murat.
Tıpkı iti sürüleri gibi.
Ne kadar okumamış faşist barbar kabadayı varsa işte bil ki onlar ülkücüdür.
Alparslan Türkeş derler ama 9 ışığı bilmezler bu yetersizler.
Ünv. lerde kızlara namus bekçiliğine soyunurlar güya. Ama kendileri tesbih dizer gibi kızları becerme yarışına girerler bu namussuzlar.
Kendini yetiştirmiş ülkücüye lafım yok.
Lafım geride kalan %98'lik beyni gelişmemişlere.1012 Yorumla- +1 yıl
sen kendını ne kadar geliştirdin cidden soruyorum birine bu hakaretleri ediyosan söylede bilelim prof musun doç mu
- +1 yıl
Tartışmaya gerek yok. Fikrim bu.
- +1 yıl
fikir mi direk itham edıyosun ne fikri
- +1 yıl
Gördüklerimi söylüyorum. Ve gördüklerimin düşündürttüklerini. ;-)
- +1 yıl
@sevisgendusler arkadaşımhiç yakışmamış sana bu tarzda konuşmak ben ülkücü degilim ama milliyetciyim bana göre vatanını ülkesini tüm insanlarıyla sevmektir ülkücülük ve milliyetcilik ama size bu şekilde ithamları hiç yakıştıramadım elbette herkesin bir siyasi düşüncesi vardır ama Fırat denilen çocuga herşeyden önce bir insan olarak ve nasıki bir berkin denilen çocugun ölümüne tepki veriliyrsa tabi aynı tarzda elbette degil ben şiddet yanlısı degilim çünkü en azından tepki verilmeli çünkü ölen çocuk pkk lılar tarafından öldürülüp şehit edildi.
- +1 yıl
Ben fırata dair bir yorum yapmadım. Genel bir değerlendirme yaptım.
Kaldı ki ana baba okumaya gönderiyor çocuk gidip saçma sapan işlere giriyor.
Ben acımıyorum Öylelerine. Girmeseydi arkadaş olaylara.
80 öncesi memleketin anasını bellediler ülkücü solcu diye diye. Şiddete karışıyorsan sonucuna katlanacaksın.
Ülkücülük asla vatan sevgisi millet sevgisi olmadı. Yemişim sevgisini. Öyle örnekler veririm ki sana iğrenirsin hepsinden.
Bu ülkenin %95'i hırsızdır. En basitinden herkes vergi kaçırıyor. Sen manavdan meyve alırken kaç kez fiş istedin?
Boş beleş ütopyalar bunlar. Geçiniz efenim. Ciddiye almayın. @zerafetliler - +1 yıl
neyi ciddiye almıyacam ortada bir ölen insan varken neden bunu başkaları vatan hainligi yaptıgında söylemiyrsunuz anlam veremedim illa kötümü olmak gerek bazı şeyler için evet aile okumaya gönderiyr ama bunun bedeli bu olmamalı benim kızdıgım nokta öldüren karaktersizler ne sandılarki bu çocugu öldürünce onun gibilerin hepsinimi öldürebileceklerini hem madem bu ülke hırsız afedersinz ama bunu %98 bizde giriyoruz o zmaan sizde bende varım içinde o zaman şöyle bir soru çıkıyr ortaya öncelikle kendimizden başlamalıyz sorunların çözümüne hem siz merak etmeyin benim bu ülkenin igrençlikleri konusunda bilgim tam ama bunu sadce ülkücü ya da benzerlerine degil genele maal etmek gerekir.
- +1 yıl
Bu şahsın karşısındaki kişiler de ünv öğrencisi. Onlar değil de bu öldürseydi iyi oldu mu diyecektin. Kusura bakma insansa eğer bahsettiğin iki taraftaki de insan. Neymiş Pkk. lıymış. Neymiş şehitmiş. Kim diyo şehit diye. Şehit mehit değil. Kız kavgasında ölse şehit diyeceksiniz Nerdeyse sırf ülkücü diye. Boş laf bunlar. Şehit gazı vere vere mafya ettiniz hepsini başımıza. Neyse uzatmayalım. @zerafetliler
- +1 yıl
sen pkklıya insanmı diyrsun hepsi ölse dönüp arkama bakmam hainlerle ne işim var ben bu vatan için ölürm öleni de alnından öperim. hem herkes bunu böyle düşünmeli hem sizin düşünceniz size benimki bana ben şucu ya da bucu degilim ama ülkeme de laf söyletmem ayrıca hainlerede hiç fırsat vermem.
- +1 yıl
@sevgenduşler.
- +1 yıl
@sevisgenduşler bilmem anlatabiliyrmuyum
- +1 yıl
@sevisgendusler pardon ya birtürlü odaklanamadım geç oldugu için birkaç kez yazmak durumunda kadlım adınızı etiketleyip
En İyi Cevaplar
+1 yılGeçmişteki yaptıkları aklıma geliyor da...
Maraş katliamında Alevilere vahşice saldırmaları ufacık bebekleri ağaçlara çivilemeleri ölü kadınlara tecavüz etmeleri...
Çorum katliamında Sivas katliamında aynı şekilde Alevi aydın insanlara saldırmaları yoruma pek yer bırakmıyor...
Kürt ve Alevi düşmanı mafya bozuntusu şiddet eğilimi çok yüksek tiplerdir eğitimsizlerdir. Ömürlerinde kitap okumak birşeyler hakkında bilgilenmeye çalışmak gibi çabaları kesinlikle yoktur.71 Yorumla- +1 yıl
Böyle yaptıklarını nerden biliyorsun nerden okudun?
+1 yılAdam gibi adamdırlar alpereni ülkücüsü Türkçüsüde ayrı değildir hepsinin ülküsü büyük Turandır. ülkücülere sallayıp başı sıkıştıgında nerde bu ülkücüler diyen insanlarla dolu bu ülke Allah başımızdan eksik etmesin
3020 Yorumla- +1 yıl
Amin
Soran+1 yılSen neden kendine faşist diyorsun? Ben kötüyüm der gibi bir halin var. Sen savunduğun şeyin gerçekten iyi olduğuna inanmıyorsun demek ki.. ben bunu çıkarıyorum bu isminden
- +1 yıl
off off:D kendinden başka her düsünceye faşizm diye yaklaşan hümanist arkadaşlara bir ironiydi keşke anlasaydın savunduğum seyin ne oldugunu biliyorum sen merak etme
Soran+1 yıltamam dişi kurt
Soran+1 yılüstte dediğine buradan cevap veriyorum:
muhsin diyebilirim sonuçta adamın adı muhsin. hakaret yok, aşağılama yok- +1 yıl
Büyük turan diyorsunda büyük Turan Osmanlı İmparatorluğu döneminde kuruldu ama cogu alperen ve ülkücü ataturku daha fszla seviyor. 2 . cisi Ülkücüluk islam dini adina yapilan bir sentedir siz sonradan bunu tukculuk diye kabullendiniz
- +1 yıl
Turan kurulmadı çalışşıldı ama kurulamadı Ittıhatcılar dıslanmaz yanlıs bılıyosun onlarda sevılır saygı duyulur. mhpnin ilk kurulma şekli Türkçüdür sonrada islam sentezi başlamıştır.
- +1 yıl
Muhsin YAZICIOĞLU de bari eğer hiç bir şey demiyosan askerlık arkadaşın değil çünkü
- +1 yıl
Islam sentdsini fatih sultan Mehmet kurmuştur bilmeden konusma. Bu bir Allah onları başımızdan eksik etmesin demişsin ozgecanin katilide ülkücüydu buda onlara dahilmi?
- +1 yıl
Fatıh Sultan ne alak ya su an hey allahın cahılı ozgecanın katılıde ulkucu katılıyomuymusum senın arkadaslarının dagda tecavuz ettıgı kızlara soralımmı bunu bıde
Soran+1 yılBu muhsin mi?
https://i.hizliresim.com/22E2nO.jpg- +1 yıl
hiç bir şey olamamış insanların Liderlere hakaret etmeye calısması komedı
- +1 yıl
Gir bak ozgecanin katilleri kim arastir okuman yazman var degilmi? Cahillikmis iftiraymis zaten cevap veremediginizde direkmen bunlsri söylerseniz
- +1 yıl
özgecanın katili mi pkk kaç kızı öldürdü sen de katilsin eee yani?
- +1 yıl
bunlar kendilerine bir malzeme buldumu onu devamlı kullanırlar özgecanın ölümüyle siyesetin ne lakası var iyi o zaman dagdakilerin hepsi bunu yapıyr ama aradaki fark özgecanı öldüren gibi ceza almıyr bu adiler dagda ya da ellerini kollarını sallayarak geziyrlar sen önce kendi milletini düzelt illa genelleme yapacaksan burdan başlamalısın çok bilmiş @karaeski065
Soran+1 yılSorumda çok ter döktüm, herkese laf yetiştirmeye çalıştın
O yüzden en iyi görüş yapıyorum
Soran+1 yıl''ter döktün'' olacaktı
- +1 yıl
Sağol ama derdim bu değildi. Yanlış tanidiklari guzel insanlari anlatmakti
Soran+1 yılAnladım
+1 yılülkücü deyince aklıma mükemmelliklerin toplandıgı herşey geliyor ki bu da vatanı milleti için mücadele eden dava insanlarının toplamıdır onlar olmasaydı bu vatanın hali çok zordu
117 Yorumla- +1 yıl
Askerde çatışmaya girip olecekmiyiz abi eve dönelim diyen erkeklerdenmi söz ediyorsun psrdon erkek dedim görmemiş olssk nryse dicezde gördüğümüz şeyi bixr anlstmsyin bayan komik oluyorsunuz. Ayrica oxgecanin katilide ülkücüydu oda bu gruba dahilmi?
- +1 yıl
barı ıftıra atmayın be propaganda yapacaz dıye ıtoglu ıtler
- +1 yıl
@karaeski sen ne diyorsun ya cahilllik başına vurmuş senin yazık.
- +1 yıl
Ne itirasi mal gorduklrrimi söylüyorum ben kürt turk kardeştir dediler bize askerlik bitti feyste allah Kürtlerin belasini versin diyordular yüz yüze verecek cevapları yok çünkü cesaret lazım.
- +1 yıl
hı çok korkuyrlar sizden kendiniz ne sanıyrsun sen sana tavsiyem yedigin kaba pisleme ki bunu ben hayvanlarda bile görmedim ama bu ülkede birçok pkklı kürt bunu yapıyr yazık cahillik işte kullanıldıklarından haberleri bile yok.
- +1 yıl
bu arada askerlik derken sen dagdanmı indin eger dagdan inip buna askerlik diyorsan zaten sen bitmişsin yazık mevla affedermi bilinmez degmez senle konuşmaya bile @faşisthatun boşver adam zaten zavallı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Aklomda askında ülkücülere dair yazacak o kadar çok şey vardı ki gördüğüm kadarıyla ülkücüleri sevmeyen anti ülkücü dolu burada bu yüzden yorum yapmak istesemde yapamıyorum çğnkü biliyorum ki şimdi aklımdakikeri yazsam burada kavga çıkacak ya da polemiğe girecekler benimle sonu da üyeliğimün silinmesine kadar gidebilir ben polemik çıkarmak istenmiyorum bu yüzden yorum yapamıycam. Onun dışında ülkücüler var tanıdığım bir çok kişi ve bir çok mert adamım diyenden kat ve kat mert olan kişilerdir. Açık ve net. Nokta.
27 Yorumla- +1 yıl
boşverin ya burada sevmeyenler takılmamak gerek çünkü daha ülkücünün anlamını bilmeyen çok aslında bu ülkede yaşayan herkes farkında olmasa da kabullenmese de ülkücü illa bunu kavramsallaştırmaya gerek yok ama gözlerini açıpta görmüyorlarki hiçbirşeyi.
- +1 yıl
üyeligin silinmesi niye bu kadar önemliki bana kalırsa önemli olan dürüst olmak nedirki üyeligini bu yüzden sileceklerse silsinler sen vatanını bayragını seven biri olarak bunları düşünmeyeceksin digerleri düşünecek en azından haklı bir konuda üyeligin silinir kardeşim.
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun ama şunuda düşün ben kaç senedir buradayım belli bir tanınırlık oluştu arkadaşlar ve çevre oluştu bunu kaybetmek istemiyorum. onun dışında ek olarak ülkücülerin bayrağa ve millete vatana düşkündür. bunu iyi biliyorum. ayrıca yeri geldim mi de kavga etmekten çekinmeyeceklerini de gördüm. hatta başım bilmediğim bir şehirde birileriyle belaya girdiğinde bile kurtardıkları olmuştu. yardım severdirler her ne kadar kabadayı olsalar da tanıdıkları insanları yarı yolda bırakmazlar. çevreleri geniştir ve neredeyse tüm ülkü ocakları birbirini tanıyor gibi bir şey söz konusu. bu ülkeyi onlar olmasa zor kurtulurdu diyebilirim. ülkücüler kadar mert insanlar görmedim ben mert adamım diyen adama bile bin basarlar çıkıp ben mert adamım l*n diyen adamdan daha mert kişilerdir.
- +1 yıl
valla arkadaşım seni seven herşeyiyle sevsin düşüncenle dostlugunu karıştırmasın asıl bu şekilde arkadaşlık olmaz.
- +1 yıl
ben ana hak veriyorum demiştim zaten. başkasının sevip sevmemesi ile alakası yok yeni üyelik almak zorunda kalırsam tekrar arkadaşım olan kişilere mesaj atabilmek için xper kasmam lazım sürekli 2 xperi bulana kadar mesaj atacak seviyeye gelene kadar konularda mesaj kasmam lazım. sonrasında eski seviyeme gelmek için uğraşmam lazım felan o da beni fazla kasar. :D burada tanıdığım kişiler ile sadece bu ortamda konuşuyorum mail veya telefon yok elimde hiç kimsenin. bu yüzden zaten risk almıyorum. onun dışında zaten düşüncelerimizle veya fikirlerimizle yeterince sevdirmeye çalışıyoruz kendimizi, ayrıca sevmeyen sevmez saygı duyarım bişi diyemem.
+1 yılÜlkücüler ve ülküleri insanlara daha iyi bir yaşam vaadi vermez.. Sadece var olan aşşağılık düzenin temel parçası olmak isterler bir ırk kisvesi altında...
Ve bu sığ anlayış bir maşa gibi kullanılmıştır..
Tek tarihi haklılık dayanakları Türk olmaktır.
Bu tarihsel ve bilimsel altyapısı olmayan cahil işi siyasetin birer faşizan tavırla yaptığı mafya politikasıdır..68 Yorumla- +1 yıl
çok biliyorsun belliki ülkücününn derdi ne onuda biliyormusun peki?
- +1 yıl
9 ışık deme de bana ;)
- +1 yıl
demem korkma desemde anlamazsın çünkü.
- +1 yıl
Das Capital öneriyorum... Gerçi uzanarak okuyacağın bir şey değil. Sanırım senin bunu anlaman daha zor..
- +1 yıl
sen kendin bilgilende sıra bana gelsin kara cahile bak bana öneride bulunuyr yazık bu da bir tatmin olma şekli olsa gerek.
- +1 yıl
Sakin ol sakin... Dünya felsefe tarihini oku :) dünya tarihinde kime cahil gözüyle bakılıyor gör...
Marksizm bu sığmaz okul kitaplarına :) - +1 yıl
ben sakinim de belliki sen degilsin hı markısm çok faydalı ve önemli okunmalı illaki biraz daha koas olsun diye degilmi ortalık karıştırmak için bir bir ki bu da biz vatanseverlere göre degil. sen çok okumuşsan boş şeyler okumuşsun belliki yazık herşey okunmaz.
- +1 yıl
Çok cahilsin
Aile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı. Yılmaz Özdil'in dediği gibi:Binlerce Şehidin katili ile masaya oturulduğu gün milliyetçilere FAŞİST, Pkklılara DEVRİMCİ denildi ya, işte biz o gün öldük.
124 Yorumla- +1 yıl
Yılmaz Özdil somada ölenler için başlarına gelenler müstahaktir diyor sen hala bu afamimi savunuyorsun faşist beyinli
- +1 yıl
Öylesin zaten :)
- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılMadem konuyu bir bayan açmış saygı sevgi çerçevesinde Görüş paylaşıyor eleştiriyoruz Benimde Ülkücüler Hakkında ki görüşüm ;
1) Genelde Erkekleri kro oluyor.
2) Milliyetcilik Adı altında Diğer tüm Irklara Kinle bakıyorlar dünyada sadece Türkler var gibi oysa Hepimiz Türküz Dünya hepimizin.
3) Ülkücülere kalsa Memleket Cihanın Bel kemiği Sonunu düşünmeyen kahramanlarla dolu , Fakat yıl 2015 Artık o Yürek işe yaramaz bilakis Birleşik devletler Savaş olsa , Türkler Alır diyecek bir sürü Ülkücü tanıyorum ; Şunu belirtlmek isterim ki , Kendi Milletmiz diye cesaret güzel fakat gerçeklerin Farkında olmalıyız.
4) Ülkücüler Genelde Dindar olurlar Çünkü Ata Ahiret Kavramı Onlar için Çok önemlidir, Bu da Dünyada Türklere verilen Ultra Plus ++++ Bir Mucizevi güç var sanarlar , Unutmayın Türkler Mucizevi Güçle değil , Azim Kararlılık Çalışkanlıkla böyle olmuştur :)
Asla hakaret etmeden , Saygılı bir biçimde eleştirimi görüşümü açıkladım bu değerli soru için teşekkürler.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhu şad olsun. Hiçbir siyasi partiyi desteklemediğimi söylemek isterim. Yorumumun MHP ya da diğer partilerle de bir alakası yok. Ben "Ülkücüler" den bahsediyorum yorumum siyasi değil ("Ülkücü" Kelimesinin sözlük anlamını bilen kaç insan var onu da merak ediyorum doğrusu). Vatanını seven insan, milletine bağlı insan, hak, haram kavramını bilen, ırkçılık yapmayan, bölücülük yapmayan, yıkıcı olmak yerine yapıcı olan insan BDP li olsa başımın tacıdır. Şimdiki Ülkücülerde de delikanlılar var ama geneli boş. Nerde o 90 ' lı yılları yiğit, delikanlı ülkücüleri.
33 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle çok güzel yorumlamış arkadaş.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim.
- +1 yıl
rica ederim gerçekleri söyledim sizin gibi.
- https://m.youtube.com/watch?v=_xr_tD_OeQU
Ülkenin teminatıdır. Batı dünyasına veya Doğulu halklara hayranlık beslemeyen şerefli insan toplulugudur. Genellikle hainlerin ve namussuz ların beğenmediği asıl insanlardır. Benliğini yitirmemis anlı açık başı dik namus timsali, bu ülkenin tapusunun sahibi onurlu insanlardır.82 Yorumla- +1 yıl
çok güzel bir paylaşım teşekkürler.
Devlet pis işlerini yaptırabiLmek için her dönem maşa olarak onları seçmiştir. Bakınız tüm mafya adamları ülkücüdür. Zamanında devletin adamıydı her biri.
109 Yorumla- +1 yıl
Saçmaladın.
- +1 yıl
Kastettiğin kişiler (Abdullah Çatlı , Sedat Peker) devlet için hizmet vermiştir doğrudur. Senin biraz önce söylediğin şey şu hükümetle mümkün mü?
- +1 yıl
Sizin gibi akıllı insanlar varken bize ne hacet.
- +1 yıl
+11
- +1 yıl
Helal olsun be
- +1 yıl
hadi oradan
- +1 yıl
pkk lı sorsan devrimci dersin ama... tam adın gibi kurugötsün...
Gizli Üye(30-35)+1 yılSınıfımda ülkücüler var. Kabadayı diyorlar onlara ama ben öyle olduklarını düşünmüyorum. Kendi ideolojileri beni ilgilendirmez. Pkk sempatizanı Kürtlerden hoşlanmıyorlar. Hak veriyorum benim okulumda da varlar, geçinilmez insanlar ve gördüklerim bana yetti. solculuk adı altında terör yandaşlığı yapan Kürtleri bende sevmiyorum. İzmir'de olan olaya da üzüldüm. Hiçbir ideolojiye bağlı değilim ama ülkücülerin iyi insanlar olduklarını düşünüyorum.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılüniversitede reis geçinen kişiler , tanıyanlar bilir, kız erkek el ele tutmasını yasaklar , tutan varsa erkegi döver, giyime karışan bile vardı, kendilerine yasal bir mafya vari denetim hakkı verirler , üniversitede çocugun birisini kantinde ayak ayaga attıgı için uyarmışlardı, sebep ise dısarda duran ve görünmeyen türk bayragına karsı ayak ayak üstüne atılmazmış, çocuga üzüldüm ama , nerde gereksiz var onlar katılıyor
49 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnormal el ele tutusanlardan bahsediyom, ve onu geçtim ahlak polisi havasına girerlerse toplumdan sevgi değil nefret alırlar, herkes mesafeli yaklaşır, öylede oluyordu, vatan sevgisinden çok kavgaya hazır, heran tehtid edecek pozisyonda ögrencilere korku salıyorlardı, insanlar korktugu seyden uzaklasırlar
- +1 yıl
+11
Cevap sahibi+1 yılimaj değişikliği şart , sorun küfür edip etmeme değil , başkalarının özel hayatına karışma, evde anne baba karışsa çocuk sinir oluyor, üniversite öğrencisine karışmaya kalkarsan bu eğitim olmaz , bu sadece ülkücü camiaya nefret toplatmak olur ,
- +1 yıl
adam gibi durana karıştıklarını görmedim bazıları şehir efsanesi tarzında ama sen kantınde bılmem nerde opusemezsin. mini etek giyende gördüm taytta hiç bişeyde olmadı her şeyin dozu önemli anlayacagın yoksa evınde nabıyosan yap ılgılenmıyolar acıkcası
Cevap sahibi+1 yıladam gibi duran derken , bunlar ahlak polisimi , karışmaya yetkileri var mı, cumhuriyete yasalara yargıya devlet gücüne saygıları yoksa , kendi lerini kanun yapıcı görürlerse , doğuda ehliyet kontrolü yapan pkk'lılardan hiçbir farkı kalmaz , ve olanı söylüyeyim; Halk mhpden korkuyor, ögrenciler korkuyor, sempati duyan çok partiye bunlar gelirse heryer vur kır olur düşüncesi var, sedat peker gibi mafyalar biz ülkücüyüz zamanında adam vurduk kendimiz ceza verdik şu an zaman aşımına uğradı diye kendi sitesinde yayınlatırsa, halk korkar, mhp barjın altına bile düşer , eski ülküücüler bile bu lafı diyor mhp gelirse heryerde kavga çıkar diye
- +1 yıl
şu an kavga yok mu sen nerde yaşıyosun daha ne kadar kötü olabilir ki ahlak bekçisi tabiki ahlak giderse bir milletten her şey gider ülkücü ki Türk töresini şiar edinir kendine ahlak bekçiliğide yapar polislikte yeri gelir yargılar hakim de olur pkkdan korkmayan bdpye oy verenler mhpden korkuyo ilginç
Cevap sahibi+1 yılAhlak bekçisi olursan , kimilerini hoşuna gitmediği için döversen , zorbalıkla saygı duyurtmaya kalkarsan anca mafya olursun, vatan sevgisi kimsenin tekelinde değildir, kimsede kimsenin ahlakını sorgulayacak düzeyde değildir, ve birisine grup oluştrup denetim altına alıyorsan terörist olursun sadece vatanı seviyor olmazsın , insanlar senden korkuyorsa , insanlara tehtid olusturuyorsan (pkk dan bahsetmiyorum normal vatandaş) sevgi beklemek boşa olur, ülkenin yasaları var yargısı var , ülkeyi seven yasalarını da sever , insanlarınıda sever, kendine benzetmeye çalışmaz, korku imparatorlugu kurup saygı beklemez, bu vatan bize özgürlük getiriyor, kimseninde üstüne düşmeden haddi olmadan, yasalar göre suç sayılan bir sekilde baskı kurmaya hakkı yoktur,
- +1 yıl
biz devletin karsısında olmadık hıc işkence gördük yıne mehmetçik candır dedik aynı şekil emnıyet ama ıslemıyosa bıseyler yapacak bısey yok ınsıyatıf kullanacaksın ulkede pkk cırıt atıyo hukumet dokunma dıyo napalım ızleyelımmı
Cevap sahibi+1 yılAdaletin yargının müdahale etmesi lazım, eger yargı müdahale etmiyorsa yapcak bişey yok, sadece olan masum insanlara olur aileler çocuklarının acısını çeker, ülkede askerler suçsuz yere içeri atıldı, savunmalarına bile izin verilmeden, sonrada biz safmışız denilip hiçbirşey olmamış gibi davranıldı, kimse devlet kadar güçlü değil, ve devlet dışında kimsryede güvenemeyiz, tepkilerde haklı olabilirsin ama bir olay olursa yine devlet müdahale eder, sorunu o çözer
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir devrimci olarak vefat eden kardeşimize çok üzüldüm.. Ölmek öldürmek bir çözüm değil.. Birlikte ülkemizin bölünmez bütünlüğüyle TAM BAĞIMSIZ BİR TÜRKİYE çatısı altında yaşamak varken, sözde devrimciler aslında kürt milliyetçiliği yapan pkklıların bu ülkeyi bölmek uğruna yaptıkları oyunlara gelmeyin.
44 Yorumla- +1 yıl
ne güzel yorumlamışsınız tebrikler.
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim.. Belki bu dar boğazda ancak bu kadar yazdık fakat içimizde kanayan ne çok şey var aslında
- +1 yıl
evet ah bir anlasa şu cahil insanımız kullanıldıgını dagdakilerin kullanıldıgını aşagı inmeleri bile bir kullanılma yöntemi ama ne kadarda cahiller anlamıyrlar görmüyrlar mevlam gözlerini açsın inş.
Cevap sahibi+1 yılumarım düzelir
Malesef ırkçılığa varan düşünceleri olanları var ama bire bir oturup konuştuğunuzda gerçekten faydalı bilgilerinden yararlanacağınız abilerle de tanıştım. Bu da verdikleri eğitimden kaynaklanıyor. keşke her grup aşırı uçlara kaçmadan bilgi kapasitesini yükseltebilse bireylerin ve ezbere sloganist olmasak..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvatan aşığı olan ve asıl amaçları Türkiyemi daha iyi bir konuma getirmek olan topluluktur ilkleri arasında ilk olarak Türkçülük ikinci olarak turancılık gelir ayrıca yeni nesille beraber tabir edildikleri üzere kro olmaktan çıkmış ve gayet kültürlü bilgili bir topluluk haline gelmiştir
63 Yorumla- +1 yıl
tebrikler.
- +1 yıl
ne güzel anlatmışsınız diye tebrik ettim yanlış anlamayın lütfen.
Cevap sahibi+1 yılYok anlamadım :) ama malesef ne mutlu Türküm diyene demenin bile suç olduğu toplumda vatan sevgisini yeni nesillere aşılamak çok zor e haliyle böyle oluncada gençler manupule oluyor bir Türk evladı değilde amerikan vatandaşıymış gibi davranmaya başlıyor gerçi onlarda haklı hiç bir zaman tarihimiz doğru düzgün öğretilmedi bize hiç bir zaman kendi ülkemizde özgürce yaşayamadık e haliyle de durum ortada
+1 yıl(Aşağıda engellediğiniz görüş için yazılmıştır.)
Her insan hata yapabilir. Özür dilerim, Devlet Bahçeli değil, Alparslan Türkeş demem gerekirdi. Alparslan Türkeş tarihini tam hatırlamıyorum,'İslam bizim ideolojimiz değildir.' demişti.
Ayrıca, benim sizin gibi insana saygı duymayan bir kişinin sorusuna cevap yazmam da ikinci bir hata.
Ülkücülere, akılsız dediniz ve sizi uyardım. Buna rağmen herhangi bir doğrulma göremedim sizde. Ayrıca doğrulmadığınız gibi,'neden ciddiye alıp yazıyorsam?' gibi bir cümle kullanarak, insanları küçümsemeye yeltendiniz.
Hiç bilmediğiniz bir yerde ki hiç tanımadığınız bir insanın hakkına girdiniz.
Mutlu olmanız dileğiyle.06 Yorumla- +1 yıl
arkadaşım bırak ya bence kendıde ne yaptıgını bılmıyo muhsın dıye bı tabır mı var ya
- +1 yıl
Muhsin dediği adam da bu ülkenin dirliği için yaşayan en temiz siyasetçi.
Soran+1 yılÇift hesaptan dolayı yönetime şikayet mi etsem acaba
- +1 yıl
şu an cok korkuttun beni
Soran+1 yılkorkulacak bir şey yok zaten. en fazla bir işsizin sitedeki 2. hesabı kapatılır.
- +1 yıl
Bak arada beynin calisiyor.
+1 yılKimsenin umrunda değil ben de sordum
www.kizlarsoruyor.com/.../q2566306-pkk-tarafindan-sehit-edilen-ulkucu-kardesimize-fatiha-okurmusunuz
www.kizlarsoruyor.com/.../q2569139-erkeklerin-kaci-sehit-olsunda-vatan-sagolsun30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDünya coğrafyasında ki 450 milyon Türk'ün bir çatı altında toplanmasını amaç edinmiş milliyetci insanlardır, Türkçüler. Ülkücüler ise, bu turan fikrini daha aza indirgeyenlerdir. Türk ve İslam'a inanan insanları toplamayı amaç edinir. Osmanlıcık politikası güder.
35 Yorumla
Soran+1 yılAlperenlerden bir farkları yok ozaman
Cevap sahibi+1 yılAlperenler de aynı fikirdeler fakat, benimsedikleri lider farklı. Biri Devlet Bahçeli'yi benimser, diğeri Muhsin Yazıcıoğlu'nu.
Soran+1 yılOy bölmeleri tuhaf. kafaları tam çalışmıyor demek ki :)
Cevap sahibi+1 yılBölünme nedeni ise, Devlet Bahçeli'nin Muhsin Yazıcıoğlu'nun aksine, Türkçülüğü İslam'dan önde tutmasıdır. Bahçeli'nin bu güdümü, Yazıcıoğlu'nu BBP'yi açmasına itmiştir. Ayrıca, herkesin düşüncesi kendisine doğrudur. Kimseye 'kafaları çalışmıyor'diye ithaf bulunmayınız.
Soran+1 yılSen benim ithafımı bırakta, Muhsin partiden ayrıldığı zaman genel başkan Alparslan Türkeş idi.
Bilgilerin yanlış. Sen ''Mhp ve Ülkücülük = Devlet Bahçeli'' yapmışsın.
Ciddiye alıp neden yorum yazıyorsam...
+1 yılTürk'üm milliyetçiyim can verebilirim, ya da tam tersi, Bayrağıma göz diken hasmımdır, bir karış vatan toprağı isteyen hasmımdır,
https://m.youtube.com/watch?v=8rofOsMwx_o14 Yorumla- +1 yıl
Ama bir ırkçı değilim...
- +1 yıl
aynen bir ırkçı degilim ama çok güzel olmuş paylaşımın gerçi bunlar ırçılıktanda anlamaz ya neyse.
- +1 yıl
Teşekkür ederim, burada hakaret tarzı söylemlerde bulunan insanlar Milliyetçiliği ırkçılık sanıyorlar o yüzden altına açıklama yaptım tekrar,:)
- +1 yıl
anladım ii yapmışsın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜniversitedeki hemen hemen tüm arıza ve serseri adamlar ülkücü geçinirdi.
714 Yorumla- +1 yıl
Harikasın
Cevap sahibi+1 yılEn çokta bayanlar şikayetçiydi bu adamlardan ama bize burada eksiyi basmışlar
Soran+1 yılal artını
Cevap sahibi+1 yılEksik olma
- +1 yıl
bende üniversitedeyim haksızlıga baş kaldıran elbette onlar ama diger vatanhainleri gibi ülkelerine zarar vererek yapmıyrlar bunu en azından.
Cevap sahibi+1 yılDoğru onlar olmasa ülke elden gider değil mi? Üniversitede yaptıklarını görüyoruz. Haksızlığa baş kaldırmaymış. Takım elbise giyip maganda gibi dolaşmaktan başka bir işlerini görmedim
- +1 yıl
tabi digerleri gibi ortalık karıştırmaları gerek dimi taş üstünde taş bırakmamalrı gerekki maganda olmasınlar buna maganda diyen sen acaba kendi yaptıgınza ne diyrsunz merak ediyrm da.
Cevap sahibi+1 yılHanım kendine gel! Kendi yaptığınıza ne diyorsunuzmuş. Ben sana diyorum ki bu ülkenin askeri polisi var. Üniversitede çoğu öğrenciyi yeri geldiğinde akademisyeni rahatsız eden kendine bazı misyonlar ve görevler biçen insanlar bunlar. Ortalığı karıştırmaya gelincede kim yaparsa yapsın elbette karşısındayım. @zerafetliler
- +1 yıl
ben seni anlamadım vatanı seven biriysen böyle konuşman yersiz ayrıca hitabet sorunun var belliki ne demek hanım hanım kendine gel ben senin neyinim ben sana benimle böyle konuşma hakkı vermedim. bu arada asker polis işinize geldigi zaman var dimi?
Cevap sahibi+1 yılBen seninle konuşmak için senden hak istemedim istemem de. Hanım değil misin ondan dolayı kendine gel hanım diye hitap ettim? Şunu iyi anla. Ben o bahsettiğin oluşumlara da üniversitelerde milliyetçilik kisvesi altında olmadık zorbalığı yapan uçkur meraklısı insanlara da karşıyım. Vatan sevgimi seninle tartışmam. Burası siyasi bir ortam değil sende avukat değilsin. Sende en az benim kadar milliyetçiliğin içinin boşaltığını biliyorsun. Halen üniversitedeysen şayet at gözlüklerini çıkar. Objektif olarak analiz yap.
- +1 yıl
sen şu konuştuklarınla çok mu objektifsin at gözlükleri bana yakışmaz arakadaşım sen onu kendinde ara ayrıca uslubun hiç hoş degil bu yüzden benimle bu şekilde konuşma hakkını benden soracaksın hı birde uçkur sadece milliyetçilerde var dimi sizin basiretiniz baglıya dogrudur bu yüzden bizler 2 çocuk yaparsken sırf köpekler gibi fazla üreyip ülkeyi ele geçirmek amaçlı çok çok çocuk dogurtuyrsunz kusura bakmada sizin ne sayınız yeter bu ülkeyi almaya ne de cesaretiniz tabi eger sende onlardansan sözüm sana yok degilsen birşey diyemem sözüm sana degil.
Cevap sahibi+1 yılBeyin bedava al kullan. 1) Adanalıyım 2) Babam Şırnak Silopide polis memuru 3) Allahın yarattığı insanlara köpek gibi ürüyorlar diyemezsin. Biraz Allahtan kork 4) Ciddi manada milliyetçilğin içini boşalttınız ve nefret kültürü oluşturdunuz 5) Milliyetçilik faşistlik değildir. 6) Ben yoruma yorum yaptım sen geldin salça oldun. 7) Ülkeni seviyorsan eğer milliyetçilği böyle ortamlarda savunmana gerek yok sandığa git oyunu at
Cevap sahibi+1 yılBir daha da yorum yazma lütfen en azından bana yaş olarak benden büyüksün ve bayansın muhattap almak istemiyorum seni ve senin gibileri.
- +1 yıl
çok saygılıymışsın eger bir polis çocuguysan ki sanmıyrm bu şekilde birşey yazmazsın hemde adanada yaşayan biri olarak ben bizim buraları ii bilirim senin gibi düşüncesi olan yoktr sen özentisin belliki ayrıca kime ne diycemi sana soracak degilim, salça oldun ve diger saçma kelimelerini hiç söylemiyrm bile saçmalamak senin işin belliki ayrıca milliyetçilige faşiştlik diyen ben v. b degil sizlersiniz aklının başına gelmesi için mevlam korusun babanı da şehit vermek gerekecek sanırım bunlara malum ateş düştügü yeri yakıyr ki yanlış anlama ben babana veya askerimize hiçbirşey olmasını asla istemem sen madem bu vatanı koruyan insanın evladısın sende baban gibi bu vatana sahip çık malum orda şehit edilen Fırat seninde kardeşin olabilirdi
+1 yılKürtlerden biri ölmüs olsa çoğunuz sessiz kalacaktiniz bumu senin insanlığın bari gizliden çık cesaretini göster ülkücü cesarerini. Bazıları şehit demiş kahakaha attım müslüman müslümani öldürmüş nasıl Şehitlik bu? Bide haksız olan Ülkücüler olayları onlsr başlatmış
221 Yorumla
Soran+1 yılben ülkücü değilim
- +1 yıl
şehit çünkü hangi müslüman öldürmüş Fıratı pkklı şerefsiz marksistlerden biri neresi müslüman bunların. ülkücüler olay başlatmış lafa bak kürtler benim ülkemde benim vergimle benim üniversitemde eğitim alıyo bide okula benim reisimi sokmuyo bak bak kim başlatmış acaba hadi koyun görüntü onumuze satırlarla saldıran ulkuculerı gorelım 200 kisiyi görelim hani yalansınız her zaman ki gibi tabiki bir kürde uzulmeyecegız canımızı aldılar canlarını alacagız
- +1 yıl
Neyse. Ülkücü adam din dil ırk mezhep renk ayrımıi yapmaz oörnek fatih sultan Mehmet oda ülkücüydu ama Hristiyanları ulkesinde barindiriyordu simdiki sözde Ülkücülerde bu var mı. Bugün olayları onlar baslattilar Kürtlerle hep kavgaediyorlar dayak yiyorlar ama uslanmiyorlar. Ama herseye rrağmen Allah taksiratini affetsin mekanı cennet olsun onunda annesi babasi ailesi var
- +1 yıl
eminmisin kürtlerden biri ölmüş olsaydı şu an ülke kaos içinde olacaktı ortalıgı karıştırmak için onlara tam da bir fırsat olacaktı hani nerde ülkücü insanlar senin bu dedigin kişiler gibi barbar olamadıkları içindirki tebkilerini bu dedikleriniz gibi kırarak dökerek ülkeye zarar vererek göstermiyorlar asıl kürtlerden biri olsaydı vay halimize o zaman dışarı bile çıkamazdık ama şehit olan mevla katında yücedir bu insanda vatanı milleti için şehit oldu sen ne dersen de bir laf varda şimdi terbiyem müsade etmiyor senin gibiler için küfür asla degil ama olsun.
- +1 yıl
hak dinlere hoşgörülüydü Sultanımda ateistlere değil neyse mesele bu değil ama çarpıtmayın. kim kimden dayak yiyiyo :D neyse ya beynını haınlere kıralamıs zıhnıyetle konusacak bı seyım yok benım sol grupla kavga edılır savunursn anlarımda pkk ulan nası savunuyosun nası bı cıger var sızde
- +1 yıl
@karaeski065 ne oldu dilinimi yuttun buraya böyle boştan laf atmakla olmaz bu işler bilgin varsa konuşacan kardeşim.
- +1 yıl
Ulan onun bunun çocukları 99 da polis benim evime ayakabilsriyla giriyordu gecenin ucunde cocuktum l*n ben o vakitler 6 yaşında çocuğa tekme atilirmi? Karşı komsumuza tecavüz etmistiler dua et dağs çıktılar başka bir yere degil. Dayaga guluyorsan buyur getir kurtlsri aslanlarla kavga etsinler. Ayrica denizlide ilyas Samancı murat kasik araştır öldüler isimlerini bile anmadi medya benim samimi arkadaşlarım siz hangi devleyten söz ediyorsunuz? @zerafetliler @ faşisthatun
- +1 yıl
kimin onun bunun cocugu oldugu belli soysuz kopekler
- +1 yıl
Allah aşkına reis mecbur kıldı diye kaç kişinin altına yattin cevap veremiyorsan küfür etmiyeceksin. Ben davam uğruna 4 senedir kız elli tutmadim l*n siz bana hangi erkeklikten söz ediyorsnuz? @faşisthatun
- +1 yıl
sen hangi devletten bahsediyorsun kürtlere o kadar imtiyaz tanıyıpta başımıza çıkaran tayyip dengesizinin ülkesi işte ben ne o cuyum ne bu cu ben insana kıymet verir deger biçerim tabi insansa sen bir kere kendine saygın yokki baksana onun bunun çocugu diye hakaret ediyorsun yemedi dimi neyse boşver ya it ürür kervan yürür demiş atalarımız bırakta o dedigin kişiler duyulmasın o kadar provakeler yetmedi dimi onları kullanamaışlar yazık olmuş ben kürtlerin içinde büyüdüm ama hiçbiri ülkesine adilik yapma peşinde degişldi hatta çok yakın bir komşumuz dagdan onların evine gelip onların da canını yaktıklarını söylemişti bende çocuktum hiç unutmam şimdi ne oldu tayyip bey sayesinden dagdakiler şehre indi ne degiştiyse sanki senin gibiler varken bu ülkenin beli dogrulmaz işin ilginç yanı ne biliyormusun sizi de kullanıyr olmaları kendi emelleri için.
- +1 yıl
adılık kanınızda oglum sızın bızım reıslerımız sızın aponuza benzemez harem kurmazlar kendılerıne davaya ınanıp gelen kızlara adam oalcaksın adam olmazsan sıkerler belanı sen kımsın reıslerı agzına alıyosun ıtoglu ıt sen gıt eseklere hallen kadın senın neyıne kurt piçi
- +1 yıl
Rabbim gani gani rahmet eylesin bu ülke daha nice Fıratlar yetiştirir öldürerek şehit ederek mi bitirebileceklerini sandılar acaba kuş kadar beyni olmayan terörüstler gerçi önlem almayanlarda onlar kadar suçlu bu çocuk bir berkin elvan kadar olamadı ya ona yanarım hani bir laf var ya çok afedersini deveyi diken insanı işte devamını ben söyliyemiyorum terbiyem müsade etmiyr tamamlarsınız artık.
- +1 yıl
ben seninle daha fazla polemige girmeye degmediniz anladım ve sen ne düşünürsen düşün önünde sonunda bu ülkeye muhtaçsın yedigin kaba pisleme derim başkada birşey demem sana son olarak mevlam gözünüzü açsın inş. cahillik devri bitti çünkü.
- +1 yıl
Bizim gözümüz açık alnimizda ak. Bak gezi olaylarinda şehitler ölmez vatan bölünmez diyen siz Ülkücüler polise taş atiyordunuz biz o kadar cahiliz ki en az 2 dil biliyoruz. @zerafetliler ayrıca beni eksileyen kişilerde ulkuculer erkek olanlar 4 kişi bak yazıyor cesaret edip bir cevab verseler keşke size muhtaç kalmasalar
- +1 yıl
işte sizin gibiler gördükleri herşeyi malzeme olarak kullanırlar kimse adına ya da istegiyle yazmıyrm ben sana acıdıgım için yazıyorum nedeni ise cahil olup görmediklerin ve görmezden geldiklerin senin ve senin gibilerin ülkemiz bölününce ne geçecek elinize anlasınız bir bundan çıkarı olacak tek kişiler sizin gibileri kullanan avrupa emin ol kürtlük diye birşey de yok uydurma sadece amerika avrupa v. s nin sizin önünüze atıgı bir kemikten ibaret çok afedersin ama.
- +1 yıl
ayrıca orda taş atanların milliyetçi oldugu şaibeli mesela daga çıkanlar aşagı inmak için birebir gerçek bir olayı aktarayım sana dagdan inmak için asker üniforması giyip orda köylülere askerler eziyet ettti süsü veren adiler nasıl varsa orda da aynı şey vardı yoksa neden sizin gibi şimdiye kadar yollara dökülmediler kaldırım taşlarını kırıp çöp tenekeleirini yakmadılar bunları hiç sorguluyrmusun bek o kadar da medeni ve vesaflı insanlarmış.
- +1 yıl
Amerika uydurmasiymis Kürtler hahahahaa :D 1500 yillik bir uydurma sizden önce müslüman olan biziz yav allah aşkına cahil diyorsunda bir kendine bak ya :D yavuz sultan selime sah ismail konusunda yardım eden Kürt idriz biraz kitap oku uydurmaymis varya iyi güldüm sizin soyunuz nerden geldi peki turkculuk adini 1900 lu yillardan sonra diyorsun atilla alparslan vs bunlari Moğollar bizim onderlerimizdir diyorlar buna ne diyeceksin Osmanlı vardi turk hiç duymadim ben biraz kitap oku mal mal konuşuyorsun burada acaba turkculugu ataturke benimseten amerika veya misyinerler degilmi? :D harbiden komiksin yemin ediyorum konuş iyi gidiyorsun :D @zerafetliler
- +1 yıl
sen bu mal lafına pek bir takılmışsın bakıyrımda demekki sık sık sana hiteben söylenen bir kelime ayrıca cahil madem soyunu sopunu bu kadar bildigini idda ediyrsun madem bilgiliyim diye geçiniyrsun bu daha kötü bile bile aptal olmak ne diyebilirimki zaten siz türklerden önce vardınız cahil nerdeydiniz acaba siz anca avrupa ve amerikanın kullanım alanı olun yeter bizden uzak durun bin yaşayın da nerde kovuyrz yine gitmiyrsunz ya bu ne yüzsüzlük madem bizi ve ülkemizi begenmiyrsunz defolun gidin.
- +1 yıl
@karaeski065 okuduklarından sonra sana zavallı demek istemem ama sen anca bu sözün karşılıgını hakedersin senin gibi hakaret etmem ben işte aramızdaki farkta bu hepimizin.
- +1 yıl
Bak bir b*k bilmiyorsun sürekli lafı saptirma pesindesin sana sadece şunu söyliyecem ve bir daha yazsanda cevap vermem az önce kürt irki amerika udurmasidir diyordun şimdi geldiğin konuya bak sürekli dönme pesindesin. Ergenekon davssinda tutuklanan mhpli turkculer bu 1 2. cisi ulkesine ihanet eden şu yüksek mevjideki turkler bunlara ne cevap vereceksin onlarda bizdendi sonradan amerika onları oyun için turkmu yapti diyeceksin ahshshsjdj az ötede oyna bozkurtlari gönder bana kizsin konusmam senle @zerafetli
- +1 yıl
komedyen arkadaş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılherşeyin milliyetçisinin zararlı olduğu gibi türk milliyetçileride benim için öyledir fikirlerime göre bir millete mensup olmak dahi tehlikeli ve zararlıdır. önemli olan iyi bir insan olup olmamaktan geçer diğer herşey kapitalizmin yarattığı ayrımcılıktan ötede değildir.
36 Yorumla- +1 yıl
sadece hayvanların milliyeti yoktur
Cevap sahibi+1 yılbu hayvanların milliyeti yoktur lafı ne kadar da saçma oysa. şöyle düşünecek olursak herhangi bir canlının kedinin , köpeğin , maymunun çeşitleri ( türleri ) oldukça fazladır bunu türleri yerine milliyetleri denebilir oysa ki. biraz daha mantıklı olan atarlı cevabını beklerdim.
benim görüşümde hiç bir insanoglu benden farklı değildir. Bir çok şey gibi bu milliyetçilik akımı da bana göre kapitalizmin yarattığı kolay insanları avlayabilecekleri bir platform , savaş arenası ve para tuzagından başka bir şey değildir. @FaşistHatun- +1 yıl
kapitalizme karşı savaştır mılliyetcilik.
Cevap sahibi+1 yılne zamandan beri? ırk olayını kaldıramazsan kapitalizmle nasıl mücadele edeceksin? farklılıklar ekstra olayları sebepleri doğurur.
Soran+1 yıl@FaşistHatun Alparslan Türkeş ''özgürlüğün tek garantisi mülkiyettir'' diyor. O nasıl kapitalizme karşı duruş öyle? Çok komiksiniz valla
- +1 yıl
siz daha Alparslan türkeşin bu sözüyle ne anlatmak istedigini bilmezken tutmuş bu sözü yargılamaya çalışıyrsun sen ve senin gibi sıg görüşlüler böyle yüksek bir insanın ne dedigini bunu söylerken neyi kastetigini bilmeyecek ve bunu anlayacak kapasitede degilsinz bu yüzden olayı farklı yere çekme.
Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. vatanını milletini bayrağını cumhuriyeti atatürkü seven insanlar
365 Yorumla- +1 yıl
çok güzel tanımlamışsınız tebrikler.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKafatası milliyetçiliği yapan turkunde kurtunde Allah belasını versin. bakin gelis mis medeniyetlerde boyle saçma sapan şeyler kaldimi. adamlar 70 yıl önce bitirdi bizde hala essekce sebeplerle insan ölüyor.
33 Yorumla
Soran+1 yılbizde de milliyetçi iktidar yok bizde bitirdik. avrupada bizden daha beter ırkçılar var
Cevap sahibi+1 yılDogru bir Oxford ta bir Harvard da bir mit de Yale de hep boyle aşırı ırkçıların var. bana gore boyle basit şeylere takılan kesim hep cahil kaliteli eğitimden mahrum kalmis, toplumda saygınlığını ancak bir gruba girerek sağlamaya çalışan ezik tipliler. ülke sevmek vatan sevmek aptal aptal kavgalara söz savaşlarıyla olmaz. bir ASELSAN mühendisi ol bir kaymakam ol bir hakim ol ülkenin ozaman seversin. ve bence bu tarz seyler için insanlar niyazidir
- +1 yıl
+11
+1 yılÜlkü=Candır , Ülkücüler (çoğunluğu) = Boş insanlar.
73 Yorumla- +1 yıl
dolu insana bak hele
- +1 yıl
+11
- +1 yıl
Sensin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKürttüm, kavgacıydım
Ülkücü bir kıza aşıktım
Biz seninle olamayız dedi
Ülkücü olduğun için mi dedim
Hayır Kürt olduğun için dedi
Öptü yanağımdan, çekti gitti
O gün bu gündür bir Ülkücü'ye aşığım...42 Yorumla- +1 yıl
ufff saçma salak romantizm
- +1 yıl
Şiir sandım l*n :)
+1 yılKürtlerin düşmanı Türk'lerdir istisnalar vardır tabi. Türklerin dostu ise her ırktır o ırkla savaşa girse de girmese de. Biz ırkçı değiliz bence bütün sorun bu :)
Beni eksileyen aklını artılasın :)24 Yorumla- +1 yıl
Türk milliyetçisiyim MHP'liyim. Neden mi? Türklüğü, İslamiyeti en iyi yaşayan ve yaşatabilecek bir Parti olduğunu düşünüyorum. Aşırı Milliyetçi düşünce tarzını benimsemeleri Türk ırkını ileriye taşıyacağını kanaat getiriyorum. Kemalistim.
Müslümanım çok şükür. - +1 yıl
türkiyemiz sizin gibi gençlikle gurur duyuyor çünkü genç nesilin uyanık aklı başında olması çok önemli
- +1 yıl
Teşekkürler hanımefendi :) @zerafetliler
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkçası kendilerine karşı değilim ancak Gerek okuduğum lisede gerekte üniversitemde çıkan her kavganın bir tarafı ülkücüler bu beni düşündürüyo. Sanki herşeye burunlarını sokuyolar bunun dışında olumsuz bir düşüncem yok onlar hakkında bide günümüzdeki ülkücülerin belli bir bölümünün hepsi değil ülkücülerin amaç ve düşüncesinin dışına çıkıp biraz çıkar ilişkisine düştüklerini düşünüyorum.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa bazısı öyle olabilir ama bir insan sevgilisiyle el ele tutuşdu diye o insanı dövüyorlarsa özgürlük kavgası degil, bunun özgürlükle bir alakası yok yani veya sırf ateist diye ya tek sebebi ateist olmasıydı gözümün önünde birini bıcaklayıp hastanelik ettiler bunun özgürlük neresinde. Bunun gibi örnekler arttırılabilir ancak derse geç kalmamam gerek simdi.
+1 yılTürkiyenin sigortasıdır Ülkücüler bu ülke uğruna çok can vermiş can almış vatan aşkıyla yanip tutusan ornek bir turk gencligidir.
60 YorumlaTekbir getirerek kendilerinden olmayana saldıran.
Saldırıdan sonra bira içen İslamı türklükle tanımlayan ırkı üstün bir vasıfmış gibi algılayan düşünce konusunda geride uluma konusunda ilerdedirler.40 Yorumla
+1 yılBir ölüp bin dirileceginiz, bir gidip bin geleceğiz... Bir egeli olarak iki gündür bunun üzüntüsü icerisindeyim. Rahat uyu fırat yılmaz çakıroğlu, mekanın cennet olsun.
31 Yorumla- +1 yıl
amin inş. dedigin gibi olur sizin gibi gençlik oldukça sırtı yere gelmez bu ülkenin.
+1 yılÜlkücü deyince aklıma çete, adam dövme, mafyacılık gibi faaliyetler geliyor. Çoğunluğu elinde tesbihi olup işi gücü adam dövmek olan tiplerdir. Ne kadar namus ve vatan sevdalısıyız diye geçinselerde aslında Amerika'nın piyonlarıdır.
519 Yorumla- +1 yıl
gözünüz görmüyr sanırım america ve avrupanın piyonu olan pkklı kürtlerdr.
- +1 yıl
Onlarda öyle ama sadece onlar değil, ülkücülerde bu oyunun içerisinde.
- +1 yıl
Çünkü her iki grupta ülkede sorun çıkaracak tiplerden. Sağduyulu değiller!
- +1 yıl
senin dedgin gibi olsaydı bugün Fırat için ülkücüler yollara dökülürdü taş üstünde taş kalmazdı emin ol digerlerinin yaptıgı gibi digerleri yani vatanhainleriyle ülkücüler mukayese bile edilemez. bir tarafta medeni insanlar bir taraftada dagdan inmişler var çünkü.
- +1 yıl
Ülkücüler mi medeni efendim? Yapmayın yahu. Sanmayın ki sokaklara çıkmıyorlar. Çıkıyorlar ama gösterilmiyor.
- +1 yıl
Her iki tarafta birbirini kırıyor, döküyor.
- +1 yıl
hı ülkücüler medeni sizin dediginz gibi olsaydı ortam böyle olmazdı evet hemde sapına kadar medeni ve dürüstler iki taraf kırıp dökmüyr bir tarafın pisiligini diger taraf temizliyr herdaim o da ülkemin güzel milliyetçi ve ülkücü gençligi maşallah.
- +1 yıl
Ülkücülerin yaptığı katliamları saydırtmayın bana burada. Ramazanda oruç tutmayanı dövmek, haraç kesmek filan herşey var ülkücü gençlerde. Ayrıca milliyetçilik de ülkücü tarafın dediği gibi değildir. Eski ilkel türk geleneklerini bugünkü bilim ve teknoloji dünyasına getirmek kadar saçma birşey olamaz. Devir soğuk savaş devri, vurma ve dökme devri değildir. Devir zeka devri, o zekayı kullananlar gelsin! Devir kardeşlik devri olmalı türk, kürt, alevi diye bölmeyenler gelsin. Siz bu gidişle bir yere varamadınız, varamazsınız da zaten görüyoruz adam kesmekle iş olmuyor...
- +1 yıl
adamı kimin asıp kestigi kimin barbar oldugu ortada tutupta bana burada kıro propadagandası yapma sen bilmezsin ama biz çok gördük yaş itibariyle nelerin gerçek nelerin yalan oldugunu sen sadece söylenenlere inanmışsın asıl olayları görmedigin o dönemleri yaşamadıgın için asla bilemezsin bu yüzden burada ahkam kesip durma devir işinize geldimi kardeşlik devri hı yoksa dagdan inip şehirde terör estirme devri olmasın sakın.
- +1 yıl
Senin yaşında olup solcu olanlar bilmiyor yani öyle mi? Bir kere maraş, çorum, bahçeşehir gibi daha sayamayacağım faşizan katliamları da yapan solculardı öyle mi? Kendinizi kandırmayın. Tek bir türk ırkını üstün görmek kadar şizofrence birşey olamaz.
- +1 yıl
hı biz türk haklı şizofreniz adi ve karektersiz olmaktan iyidir
- +1 yıl
Türk halkı mı? ahahahah. Türk halkını yönetenler siz olamazsınız, olamayacaksınız da. Sizin gibi gözünü kan bürümüş, ocaklarında kitapla, bilimle işi olmayan insanlardan hayır gelmez.
- +1 yıl
senin gib dengesizler mi yönetecek daha konuşmayı bile usluplu bilmeyen beceremeyen zavallılar mı yönetecek hayırdır sen sen hangi çöplügün horozusun erken ötme başını keserler bak biz kesiciyiz malum ona göre ayagını denk alman gerekir senin şu saçma sözlerine göre bunu söylüyrm.
- +1 yıl
Dedim ya işiniz gücünüz vurma, kırma. Beyinle alakanız yok. Neyse daha fazla uzatmayacağım. Tarih kimin haklı olduğunu yazıyor.
- +1 yıl
vurup kıran zorba ve barabar olan senin gibilerken birde üste çıkıp yok sizmi dedim yazık ya yavuz hırsız ev sahibini bastırır sözü çok dogru.
- +1 yıl
Benim ne olduğumu bilmiyorsun, ama ben sizin gibilerin ne olduğunu çok iyi bilirim...
- +1 yıl
Amerikanin pionu dediklerin o donemde rus oyununa gelip ermenilerle birleşip asalanin oyununu bozmak icin sehid olanlar.
Mecbur silahi amerikadan aldilar. bir nevi mutualist yasam.
Ataturk savasta silahi nasilsa ki ruslardan aldi mecburdu. buda bunun givi biseydi.
Amcanin babanin ağzına inanma. gir iclerine gorki ulkucu kime denir...
Abdullah catli en taninan ismi.
Gavatmiydi kavgacimi namus diye geçinen mi?
Bidaha dusun :) - +1 yıl
Abdullah Çatlı'nın birçok örtülü katliam yapmışlığı vardır.
- +1 yıl
Bahçelievler katliamı gibi gibi.
Ülkücü görüşlere kesinlikle karşıyım ama saygı duyuyorum o ayrı. Ulkucelerin bir çoğunluğu anadan babadan duyduklarını benimseyip Ülkücuyuz diye geciniyorlar o hepten ayrı bir durum.
16 Yorumla- +1 yıl
bu da sol zıhnıyetın kendını kandırmasıdır ulkuculer okur yazar cızer dusunur fikirleri ona göre olusur
- +1 yıl
zorla küfür ettireceksiniz kac tane ulkucu gordun konustun sen de konusyosun burada
- +1 yıl
valla hepınızı oldursek de kurtulsa su ulke pıslıklerden haınlerden
- +1 yıl
Ülkücü olmamak ulkeniin haini mi oluyor rezil insan. Daha ne dediğini bilmiyorsun l an sen, bu kadar mi angut olur bir insan. Ben insani insan olduğu için severim Kürt diye hor görecek değilIm. Benim bu ülkeye bağlılığımi sen sorgulayacak değilsin, haddini bil. Ben böyle senin gibi beş para etmeyen insanlardan daha çok sahiplenirim vatani boş beleş konuşup da adamı germeyin. Sizin için Her şeyden üstün unsurlardan biri olan Islam dinimizde bile ayrımcılık yapmayin diye kesin bir dille belirtilmiş. Allah'in yarattığı kulu sen kimsin de hor görüyorsun köpek. Ilk önce kendinizle celismemeyi öğrenin sonra uluyun. Anneden babadan duyduğunuz basmakaliplari benimseyip rezil etmeyin kendinizi. Tarafsızca kendi iradenizle düşünün
+1 yılÜlkücü, islamı tam yaşamaya çalışandır. Rehber KURAN hedef TURAN sloganı'Dır ülkücü. Aslında hiç birimiz ülkücü olamayız, ülkümüz yolunda başbuğumuzun izinden ilerlemeye devam edeceğiz.
20 Yorumla
+1 yılah ah oldurulen ulkucu olunca kımılerı ıyı olmus dıyor ya karaktersızlıgın en buyuk boyutu vatan sevgısı ımandandır dıyor hadıs te ımanlı bı genc oldu demekkı ALLAH rahmet eylesın
50 YorumlaAdamain ölmesine cigerim yandi. Ama Herturlu milliyetcilige karsıyim. Bir Kürt olarak turk milletciliginede kurt milletciligide kisacasi tum milliyetciliklerin Kökü kurusunn
32 Yorumla
+1 yılbence abartılmaması gereken bir olay, bu ülkede yeni doğan çocuğunu evinde cam yok diye sabah donmuş halde bulan anne ve üzüntüden askerde kafasına sıkan babanında daha kötü olayları var ama hiç gündeme gelmedi
11 Yorumla- +1 yıl
abartılmıs oylemı allah sızede yasatsın efendım
+1 yılÜlkücüyüm bu solemekten cekınmem. ülkücüler bayragı ya ve atatürke aşıqtır bızım gibi
61 Yorumla- +1 yıl
tebrikler ne güzel yorumlamışsın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsag sol çatışmasını bırakıp öldürülenin gencecik bir insan evladı olduğunu ne zaman algilayabileceksiniz acaba...
212 Yorumla- +1 yıl
sag sol yok burada farkındamısın pkk ne zamandır sol oldu
Cevap sahibi+1 yıl@FaşistHatun
peki ya oldurulen bir insanın ülkücü olmasi ne zamandan beri önem taşır oldu? bırak solcu sağcıyı, cin halk cumhuriyeti sempatizani olsa bu, durumun vehametine etki eder miydi?- +1 yıl
önemsız yani pknn senın unıverstdende adam oldurmesı onemsız ha çine kadar yolun var koçum senın
Cevap sahibi+1 yıl@FaşistHatun
Türkçe'n var di mi?- +1 yıl
Helal be :) @indirimdekipantolon
- +1 yıl
sag sol çatışması eskidendi şimdi pkklı şerefsiz kürtlerle türkler arasında bir mücadele var ayrıca kürtlerle kimsenin sorunu yok ama kalan iyi insanları da digerleri kışkırtıyr yazık oluyr bu ölen sizden olsaydı şimdiye çoktan çıkmıştınız ortalıgı karıştırmaya şimdimi sag sol çatışması oldu bunun adı.
- +1 yıl
Ulan siz kavgayi bsslstmissinix azıcık gir araştır kiskirtan bizmiyiz sizmi ayrica şerefsiz senin sulalendir @zerafetli
Cevap sahibi+1 yıl@zerafetliler @karaeski065
ben kimselerden değilim. etiketleme hastaliginizi benim uzerimde kullanmaya kalkmayin. kendi aranızda sabaha kadar havalayabilirsiniz, umrumda değil.
Cevap sahibi+1 yıl*havlayabilirsiniz
- +1 yıl
@indirimdekipantolon terbiyeden yoksunsun belliki yazık aynı zamanda zavallı olmanda tuhaf
Cevap sahibi+1 yıl@zerafetliler
sen öyle bilsen de olur.- +1 yıl
ortada olan şeyi söyledim.
+1 yılNe Mutlu Ülkücü olmayıp benim gibi TÜRKÇÜ OLANLARA..
20 YorumlaDindar , saygili , dürüst , ülkesi ve vatani için canini feda edene denir ama bu devirde her elini sallayan ülkücü olmus
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYazık olmus simdiki ülkücülk cok farklı boyutlarda ama ülkemiz icn ayaklananlarda ilk basta ülkücüler oluyor
10 Yorumla
+1 yılİntikam gelecek yakındır
111 Yorumla- +1 yıl
Gel intikamini al alabiliyorsan tabi
Aile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı. Gerçek ülkücüler (yani kız tavlamak için ülkücüyüm ayağına girmeyen) vatanına, milletine, ecdadına, dinine bağlı ve damarlarına basılmadığı sürece zararlı olmayan kişilerdir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 444 cevap paylaştı. ne yapsınlar ne olsun istiyorsun ğlke karışmadı diye rahatsız olmuş bir tavrın var
21 Yorumla- +1 yıl
sanırım aynı fikirdeyiz.
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Şehit oldu intikamı alınacaktır inşallah ondan yara başka pkk lıdan
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılabartı olmadıkça gerekli kişiler.. ırkçılık vesaire yapmadıkça..
30 Yorumla gerçek ülkücülerde var ülkücülüğün arkasına sığınıp mafyacılık oynayanlarda var
31 Yorumla
+1 yılŞerefli vatanını milletini bayrağını seven ve bunun için mücadele eden namuslu erlerdir
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzenti fașistler geliyor. Hepsi Polat Alemdar mk ahahahaha
20 Yorumla
+1 yılvatansever samimi insanlar diye tanımlamaya çalıştım hep ama az önce kullanıcı adı faşist olan bir kız ana avrat sövdü bana sanırım pek masum değiller
18 Yorumla- +1 yıl
genelleme yapmak pek te dogru degil herkes aynısını yapacak diye birşey yok.
- +1 yıl
geneli böyle ama...
- +1 yıl
@zerafetliler
- +1 yıl
hayır yanlış düşünüyorsun olayı siyasi olarak görmektense karakter olarak görmen gerekir bu yüzden genelleme yapmak çok çok yanlış.
- +1 yıl
ülkücler iyi insanlardır dediğiim zaman da genelleme yapmış oluyorum
- +1 yıl
yok o zaman öyle deme madem genellemeye karşısın. bazı ülkücüler diyebilisin ama arada istisna çıkıyr demek daha mantıklı degilmi sence de?
- +1 yıl
burada mesele genellemeye karşı olmam değil ülkücüler iyi hoş dediğimde genelleme yapma aralarında kötüler var demiyorsun :) hepsi kötü değil tabi ki de içlerinde ben öldüğümde sevinecek yığınla insan müsveddesi var
- +1 yıl
kimse kimsenin öldügüne sevinmez ama ateş düştügü yeri yakar sen bilirsin ne demek istiyorsan özgürsün ama genelleme yapmak hiçbir konuda ii degildir bunu söylüyrm, başkada diycegim yok sana kardeşim.
+1 yılHedef Turan, Rehber Kuran. Başka söze gerek yok.
80 Yorumla
+1 yılUlkuculugun gereğini yerine getirmiyor çoğu.
Kuruluş amacı dışında faaliyet gösteriyor bence.10 Yorumla
+1 yılVar Olsun Irkımın Turan Ülküsü!
110 Yorumla
+1 yılvatanını milletini severler...
70 YorumlaBir olduk, bin dirilcez.
73 Yorumla- +1 yıl
He he
- +1 yıl
elbette o günlerde gelir bu zavallılara Fıratı öldürünce ülkücüler bitecekmi sandılarki zavallılar.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkonu provakatiftir forum yöneticileri uyuyormu?
forum yöneticileride faşist bundan eminim artık.31 Yorumla
Soran+1 yıl''X hakkında ne düşünüyorsunuz'' demek ne zamandır provakatif oldu?
Vatan toprak bayrak nedir çok iyi bilen insanlarız
82 Yorumla- +1 yıl
Ya ya ya gezi olaylarinda gosterdiniz zaten bunları cok iyisiniz böyle devam
saygısızlar bazıları hemde bayaa
713 Yorumla- +1 yıl
saygı duyulacak biri değilsin demekki
- +1 yıl
Adamına göre davranırlar çünkü.
- +1 yıl
+11
- +1 yıl
alevi olduğu için he canım yemezler alevi reisler var sen kime ne anlatıyosun hayatınız yalan be
- +1 yıl
Ülkücüluk diyorlar islam diyorlar ama reisleri hangj asenayi tercih etse gidip koynuna giriyorlar :) nasıl Ülkücüluk ama :)
- +1 yıl
hımm nerdeymıs o bakalım uydurup uyduurp insanlara kurumlara iftira atıyosunuz
- +1 yıl
Ben kendi gözümle gördüm bide bana her yerde bizde böyle Gel bize katıl dediler utanmadan :) @faşisthatun
- +1 yıl
haa tabi sokakta gezip bize katılın dıye ınsan arıyolar zaten:D
- +1 yıl
Okuyordum evime geldiler ben sokaktami dedim salak @faşisthatun
- +1 yıl
@karaeski065 fikrin neyse zikrini millete söyleyip durma dagda deyiller seninkiler gibi kadın bulamıycak konumda degiller yani bu yüzden reisleri asenalarına böyle istekte bulunmaz ayrıca sizler ermeni soyundan geldiginiz için dinlede alakanız yok bu yüzden namus konularına pek önem vermemeniz normaldir.
Aile & Toplum konusunda 884 cevap paylaştı. Mekanı cennet olsun Allah ailesine sabırlar versin
60 Yorumlavatanını milletini seven zarar gelmeyecek insanlardır. Allah a şükürler olsun ki ülkücüyüm
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılokulumuzun bir tanecik abileri onlar olmasa ortalık genel eve dönecek iyi ki varlar
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHain serefsizlerce öldürülen birisine bunu yapmayın bari
20 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler