Selamünaleyküm, ya böyel inanılmaz dramatik böyle yüreğe dokunan cevaplar bekliyorum. Dün bu soruyu soracaktım şimdi soruyorum soru hakkım dolmuştu

Selamünaleyküm, ya böyel inanılmaz dramatik böyle yüreğe dokunan cevaplar bekliyorum. Dün bu soruyu soracaktım şimdi soruyorum soru hakkım dolmuştu

Bugün sen benim kafama silah dayadın sen benim kafama sıkarsın ben bu dünyadan giderim ama gün gelir senin de kafana silah dayadıklar zaman beni anlarsın derim
Kelime şehadet getirirdim
Müezzin tez zamanda okusun sela'nı
Ben veremedim, Allah versin belanı
Ooooo dmdkdkkdkdmd
Nasıl ama, giderken bile karizmayı bırakamayız
Bu senaryo gerçekten çok çarpıcı ve düşündürücü... Böyle bir durum yaşansa, en değer verdiğin insanın sana zarar verebilecek bir noktaya gelmiş olması hem yıkıcı hem de derin bir acı verir. Ona sadece *"Neden bu hale geldik?"* diye sorardım, çünkü böyle bir noktaya gelmenin altında yatan nedenler, belki de tüm olanlardan daha önemlidir. İçinde bulunduğunuz bozulmuş bağı anlamak ve sorgulamak en insani tepki olurdu. 😔🖤
Her ne olursa olsun, böyle bir şeyin yalnızca hayal ürünü olarak kalmasını, böylesine karanlık ve zorlayıcı senaryolardan uzak bir yaşam sürmeni dilerim! 🌸✨
Cevap
5Cevap
Saatin kaç olduğunu sorardım
Saatine bakarken silahı alırdım
Sence o an saate bakarken silahı gevşek mi tutar
Mutlaka o anda zayıflık olur
Bence olmaz
Vurmazsan terbiyesizsin derdim acıklamaya gerek yok
Güzeldi
“I’ll be back!” Hayatının hatasını yapmak üzeresin a**** k********** o***** ç*****! Hakkımı helal etmemekle birlikte hayatın boyunca kabusun olacağım. Karabasan gibi her gece üstüne çöküp seni boğacağım 😈🤭
Kız ben korktum dkdkdkmdmd
Kusura bakma ya, en yakın arkadaşım dedin de, biraz sert bir mizacım var, böyle bir ihaneti hoş karşılayamam 😅
Yok yok cuk oturdu dkdkdkjd
🌸🤍
💫🩵
Dayamaz çünkü kiminin kurşunu en ahir sözleridir. Bıçaktan daha derinlere iner...
Kar elması yemek istiyorum derdim
O ne
Kar değil yanlış yazmışım yer elmesı olacaktı, Şabanın filminden aklıma geldi
Mdkdkdmdkd
Yegenimi benim için öp derdim 🙂
Helal olsun kardeş derdim...
İhanetin bedeli namlunun adaleti 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?