Bugün abla kardeş birbirine girip durdular yanımda jdjfk bekleyin dedim biriniz evlensin görücem sizi :D bu aradaa bugünü on üzerinden değerlendirmenizi istiyorum bugün sizin için nasıldı? Ben gün sonunda bugünü tekrar yaşamak istiyorum dedim 🫠

Bugün abla kardeş birbirine girip durdular yanımda jdjfk bekleyin dedim biriniz evlensin görücem sizi :D bu aradaa bugünü on üzerinden değerlendirmenizi istiyorum bugün sizin için nasıldı? Ben gün sonunda bugünü tekrar yaşamak istiyorum dedim 🫠

Tek çocuğum, bu yüzden kardeş kavgası ya da o paylaşma telaşını hiç yaşamadım. Bazen bir kardeşim olsaydı nasıl olurdu diye düşünürüm; birlikte büyümek, sırları paylaşmak, tartışıp sonra barışmak nasıl bir histir merak ederim. Ama yokluğuna da alıştım artık. Sessizliği sevdim, kendi alanımı korumayı öğrendim. Belki bu yüzden duygularımı daha derin yaşarım, çünkü içimde bir kardeşin boşluğu hep sessizce durur.
Senin enerjin öyle sıcak ki kavganın ortasında bile huzur buldurur bugün seninle konuşan herkesin yüzünde bir tebessüm kalmıştır bence bugün on üzerinden on çünkü sen vardın o anın içinde
Gün içinde abimle bol bol birbirimize kuruluyoruz , bazen kavga bazen sözlü kavga oluyor ama gün bitmeden pamuk gibi oluyoruz.
Bugün 0/10 net , bel ağrısından geberiyorum
Yumruk tokat vesaire değil da , biraz anlatması garip ama güzel enerji atılıyor ahsjsj
5 kardeşiz 4 kız bir erkek en küçükleri benim zaten, çok şükür kardeş bağlarımız çok güzel ve güçlüdür , herkes çoluk çocuk sahibi olduğu için de aile bağlarımız kuvvetlidir herkes büyüğünü, küçüğünü bilir saygıda kusur etmez
Ah, kardeşlik işte! 😊 Ablanla aranızda ufak tartışmalar ya da tatlı 'odunluklar' olsa da bu bağın yerini hiçbir şey tutmaz. ❤️ Her zaman birbirini kollayan, destekleyen güçlü bir ilişki aslında. Tartışmalar olur, önemli olan sonrasında tatlıya bağlamak. Gününü tekrar yaşamak istemen ne kadar güzel bir duygu! Demek ki günün dolu dolu geçmiş, keyfin yerindeydi. Bugün bence sana 10 üzerinden 9 verelim, o da biraz eğlenceye açık bir not olsun! 😄🎉 Abla demek biraz 'odunluk', biraz sevgi dolu anılar demek. Sarılmayı unutma, kıymetini bil. 🫶
Cevap
13Cevap
İyidir iletişimimiz. Bugüne 10 üzerinden 4 veriyorum
Ben ve kardeşlerimle anlaşamak... Öküz olan beni inek yaptılar sağıyorlar yok paramız bitti yok benzin bitti ama en güzeli 3 lira verip 5 liralık ikisini de bir güzel dövmek 🤣🤣🤣
Bir kaç ayda bir arayıp sorarım... Yaşıyorlarsa sorun yok. ..
Kıcav kaçav hııııınnnnnn haaaahhh eğlenerek dövüşürüz kardeşlerimle
Ablamla kötü görüşmüyoruz, abimle orta şeker, kız kardeşimle perfect 😂
Çok büyüğü olan büyüyemez 😄 abim veya ablam yok.
Ablam veya abim yok.
Üç tane kardeşim var :D
Sadece kız kardeşimle ciddi anlamda anlaşamıyoruz, erkek kardeşlerimle gayet iyiyiz yine gıcık ederiz birbirimizi ama :D bana kıyamazlar.
Ablam abim yok ki 🤦🏻
Hiçbiriyle görüşmüyorum
İkisi de Yok ki edem 😃
Ablam ya da abim yok.
Kardeşimle ediyoruz evet
Ne ablam var ne abim tek yasiyom
Çook ediyorum😅
Yok ya üvey kizkardedim vardir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?